Strong feelings

Det är mycket som hänt nu. Min konkurrent Zlatanlover har ju redan skrivit det mesta om guldfesten så jag tror jag skippar det, blir ju lite enformigt! Vill bara nämna att även om jag tippade resultatet fel (6-0) så hade jag åtminstone rätt om att Frida skulle bomba in en kanon! Det gjorde hon ju galant och jag blev nästan tårögd så fint det var! Blev hon glad över att göra mål då? Det första hon sa efter sin förtjusande målgest var:

- Åh, nu måste jag ju springa hela vägen tillbaka in i mål också...

Okeeej... Innerst inne var hon överlycklig tror jag! Och jag förstår henne verkligen!

Men men, inget mer snack om det. Jag skulle vilja utrycka några känslor jag har inom mig. De är riktade till alla som är involverade i Landsbro IF BK.
Mitt hjärta brinner stark för denna klubb, speciellt för alla goa, gla-a, härliga, fina, söta, snälla, bästiga tjejer i damlaget! (Tro inte att jag fjäskar nu för det gör jag inte, jag är faktiskt seriös.) Att få spela i ett lag som detta är guld värt. Därför fick vi guldhattarna tror jag, för att laget är guld värt. Att vinna serien visste vi ju att vi skulle göra, det var ju ingen nyhet. Guldhattarna visade bara att vi är så himla bra lag även utanför planen! Fast, då borde alla fått en hatt om det hade varit pga det, så kanske har jag fel om dessa jla hattar, vi skippar dem :P

Vill bara få fram, att vad som än händer, så kommer jag aldrig glömma vårt lag. Inte en enda spelare som jag mött i Landsbro kommer jag glömma! För jag har fått så otroligt många minnen tack vare LIF: träningsläger, lagfester, årsfester, maskeradfotboll, Plätten-träningar, regniga träningar, soliga träningar, grusgropsträningar, österträningar, grusträningar, mathusrundor, styrketräningar, KM, Hyvelcupen, torsdagsfikakvällar, bussresor... MASSVIS. Plus en massa stim och stoj i omklädningsrummet!

Allt för mig för denna gång,
ps tagga årsfesten...



/Waka Waka

Guldyra

Det råder guldfeber i Landsbro för tillfället. Efter en förkrossande seger över Ormaryd med 8-0 visste firandet inga gränser. Det bjöds på fyrverkerier av alla de slag; målfyrverkeri, champangefyrverkeri samt RIKTIGT FYRVERKERI! Oj oj vilken upplevelse! Kändes som att vinna VM ungefär! :D

Julia och Mathilda slog till med tre mål vardera. De har mycket ihop de där två. När Mathilda förra säsongen anlände till vårt gäng fann hon och Julia varandra direkt. De blev som ler och långhalm, helan och halvan, Bill och Bull...ja, vilken liknelse ni än vill använda. De har blivit mer och mer lika varandra, hör här bara:

-Båda spelar forwards
-De går i samma klass
-De slutar på samma bokstav (JuliA-MatildA, NoréN-JohanssoN)
-I senaste matchen gjorde de exakt lika många mål
-De är lika gamla
-De har båda gissat fel på vem jag är
-De har samma hårfärg (Vi vet ju alla att Mathilda egentligen är blond på insidan)
-De har samma intressen - killar och fotboll

Ja, listan kan göras lång, fyll gärna på med mer om ni kommer på!

Tillbaka till söndagens firande. Någon kom på den "geniala" idén att vi skulle hylla publiken genom att göra sälen framför dem. En annan tyckte ju att den hederliga vågen kunde räckt, men Hanna-boss tyckte prompt att vi skulle skrapa upp magar och göra tvätten extra svårtvättad. Fast det är ju trots allt ett tag innan vi tar på oss stället igen, och våra magar hinner nog läkas till nästa gång det drar igång hoppas jag.

Det bestämdes ett tema till årsfesten; man måste ha på sig något guldigt. För att fira vårt serieguld, fyndigt va? Själv funderar jag på att kroppsmåla mig i guld och sen kröna det hela med guldhatten. Ni lär ju känna igen mig i alla fall ;)

Vi fick en ny målgörare i söndags. Frida gick upp och la bestämt straffen i mål, det märks att tjejen övat på träningarna. Hon pratade om att utmana Mathilda om att bli skyttedrottning, och hon är ju på god väg kan man ju onekligen säga ;)

Pizza efteråt smakade som guld i munnen (om det nu är gott, kan tänka mig att det har ganska metallisk smak...) Challes var mest populär, lite av en Landsbro-favvis kanske? Själv har jag lite svårt att förstå hur man kan ha pommes på pizza? Det smakar ju ändå bäst till hamburgare, eller hur?

I helgen blir det testmatch. Jag hoppas att alla som inte spelar ändå kommer och tittar, utvärderar och ger eventuella nyförvärv ett varmt mottagande. Och då menar jag inte genom några fula busstreck, det räcker att retas lite med dem så att de vet vad de har att vänta, menar jag. Nämnde jag förresten att även vi gamla spelare testas under testmatchen? Jo, de som inte blir uttagna kan känna sig säkra, de har redan en plats i laget. Men de uttagna, det är bäst ni ger järnet, annars kan ni bli uteslutna ur gemenskapen!

Nu taggar vi testmatch och inom en snar framtid årsfest, och hörde jag ryktet om lagfest?
See you
/Zlatanlover


vart tog damlaget vägen?



vi firar fortfarande guldet :D

LIF- OIF 17-½

Ja då har LIF dam gått obesegrade denna säsong och dom slår på stort med att vinna över Ormaryd med 17- ½ mål.....Ja lite märkligt det där men tydligen hade reglerna ändrats nu på hösten och det va tillåtet att döma för halva mål om halva bollen va inne... (vet inte om det där raggningsuttrycket man kan ha ni vet...: "Jag har halva inne på henne" har nåt att göra med regeländringarna).
Hur som helst va det ju ett laddat LIF dam som anlände till Borovallen, en del på häst, en del i ostar och så kom en del i bil... Uppvärmningen hölls som vanligt av Susanne Lanefält ute på gräset det gröna, ja gräsmattan på Borovallen är så grön och fin nu eftersom vi inte fått träna på den på hela hösten, kan det va nån lokal grästävling som pågår?? Ja det är mer än vi vet...
Startelvan va ju typ intakt med en ändring, vi hade en extraspelare inne på topp, Jullan Norén som efter sina ledbesvär kunde ta sig tillbaka in i truppen men med hjälpmedel a la en rullator. Jack flirta lite med domaren och han sa att det va ok att spela med en extra spelare eftersom att hennes handikapp va så stort.
Skratt, tjo och tjim va matchens melodi och medans Ormaryds spelare försökte anfalla så lekte LIF:s försvar "Muggibigge" nere vid deras egna kortsida. Då å då ropade Emma till att nu verkar dom kommit ur målområdet... Ja...målgörarna denna dag va många eftersom halva mål räknades så samtliga spelare va där och gjorde sitt och även Jullans rullator fick ett streck i Jannes protokoll då Matildha sköt hårt i ribban och Jullan kom linkades men det klirra till i rullen istället och målet va ett faktum...Bexell som filat på sin nya rapplåt nere på backen kom upp och målgesten blev att Jullan körde en Eminemliknande spelare på rullen...

Ja och vill ni se mer gobitar från matchen så går den i repris kl 17.00 idag på Borovallen!!!
Be there or be dead!!!

/Pink princess

FINFIN!



Denna mumsiga kladdkakskaka bjöds det på på det senaste torsdagsfikat förresten !
;)

DERBY!

Imorgon är det DERBY kära läsare & då ska vi spöa skiten ur motståndarna (OIF)! Matchen går av stapeln 17.00 på Borovallen & alla är taggade till tusen. BE THERE!!!

Vissa gillar att äta taggtråd innan för att ladda upp, medan andra föredrar pasta har jag hört. Bara man hittar sin egen grej lixom, & att alla gör vad de ska :)

Jag tippar på att det blir 6-0, det låter rimligt. Målgörare? Mathilda kanske alla tror, men jag tror hon vill ha äran för en gångs skull & istället kommer hon försöka göra så många assist som möjligt. För hon har ju faktiskt sagt att hon gör mål tack vare att alla ger henne så fina pass :'). Så denna match kommer alla backar göra varsitt mål (dock inte på hörnor utan de kommer skjuta iväg några kanoner långt från mål & sätta bollen rätt i kryssen). Frida kommer sedan få gå upp på straff & sätta 5:e målet, för det har hon tjatat om vad jag har hört på ryktesvägar... 6:e målet, vem gör det? Kenneth kanske? Nja, isåfall blir det ju inte godkänt! Men, oavsett vem det är så blir nog alla lika glada för det! LAGET FÖRE JAGET... ;)

Jag hoppas det blir många i hejarklacken imorgon, och att någon har en speedwaytuta, samt att några agerar cheerleaders! Förhoppningsvis fungerar CD-spelaren också... Om den INTE gör det, finns det säkert alltid någon som kan underhålla oss med sång! Nu borde ju ändå Anton från idol ha tid med det eftersom hans dröm gick i tusen bitar, mohaha.

Nehe, ingen skadeglädje i det här laget inte. Positiva vibbar tills imon! Ha det bra nu girlies så ses vi imorgon.

Landsbro IF FTW!



/ Waka Waka

skriv namn

JAG TYCKER FORTFARANDE ATT DET ÄR SJUKT TRÅKIGT ATT VISSA INTE VÅGAR LÄGGA IN SINA RIKTIGA NAMN!! SÅ VÄL KÄNNER VI JU VARANDRA ATT VI MÅSTE VÅGA SKRIVA DET??



trevlig helg och spöa skiten ur motståndarna på matchen!! :D
jag kommer på söndag och kollar på matchen :)

/ Sandra.


Så att sää

Igår var som sagt den sista träningen som den där zlatanlover skrev om här nedanför och i helgen spelas dem sista matcherna och Sen???
Det var några som ville träna nästa vecka och andra ville helst slippa alla i laget.. eller?
Nee riktigt så illa tro jag det inte är, men dem kanske vill träna lite annat, för tränas ska det ju göras.. Vi är ju laget som gillar smärta och helst inte fuskar utan springer gärna lite extra... Men nu sa jag ju alldelses för mycket, alla vill ju inte det , det finns ju vissa som hellre vilar sig i form i soffan.. Och okej, bara dem är i form till nästa år då det spelar i en div högre.

Sen såklart är det ju en testmatch där vi har bjudit in spelare utifrån andra lag som vi ska spela emot och spöa dem, bryta några ben, förnedra dem.. Eller förlåt, det var ju så vi inte skulle göra Elin.. Vi skulle ju blanda lagen. Just det, blanda lagen var det. 

Jonna gled in lite senare till träningen som moroten själv.
Hon sa att hon hade varit på tyska möte?? Det har förändrats mycket sen jag gick på högstadiet.. 
Undra om inte bara kallade det för tyska möte, för egentligen var hon på en date med en tysk, och då förstårs, då är det lätt att kalla det tyska möte.. JAGET FÖR LAGET DÄR JA... 

Julia hon kom som en vind, hon försvann som en vind...
Men det var ju kul att du kunde vara med den sista träningen, för bowla det kan man ju inte göra annars när som helst... Det var omtänksamt av dig att lämna kvar kakan.. JAGET FÖRE LAGET! 

Hör o häpna, Kajsa soldaten Johansson rider nu längre inte på sin vita häst.. 
Hon har tagit körkort, så även hon får en vuxenpoäng i kanten. 
Frida kläckte kommentaren " jag som tänkte, hon får ju aldrig körkort" 
Undra om man vågar åka med kajsa..??? 


Allt för denna gången, 





 


Sista träningen :(

Sista träningen för säsongen och det märktes väl på alla spelare. Vi var på värre prathumör än någonsin, det var inte en tyst minut. Det var som om vi trodde att vi aldrig mer skulle ses och vi var bara tvungna att få ut oss allt innan vi skulle skiljas (för alltid?). Några var det som ville träffas och träna även nästa vecka, men där sa bossen Hanna bestämt nej. "Någon gång måste man ju få slippa det här gänget!" verkade hon tänka.
Ett kärt återseende var det av Sandra, flera månader sen sist känns det ju som! Hon tänkte passa på att göra comeback. Kanske en aning sent, men bättre sent än aldrig! brukar man ju säga...

Ingen kan ju ha missat att det var maskeradfotboll i måndags. Laget där alla kunde nicka tog efter många om och men hem segern med knapp marginal. Några var det allt som missade spektaklet, bl.a. Jonna, som bestämde sig för att ha sin egna maskeradfotboll idag. Hon var utklädd till morot, kanske tar hon hem årets bästa förklädnad på årsfesten? Njae, själv tyckte jag smurfarna fick till det rätt bra. Janne var inte helt fel ute han heller. Har du på något sätt lyckats missa bilderna råder jag dig att genast checka in dem här på bloggen.

Några dryga veckor efter Bex har nu Kajsa tagit körkort hon med. Men hon körde mer på smygarvarianten; Medan Elin elegant gled in på vallen och visade upp sig passade Kajsa istället på att smyga sig in på parkeringen när ingen var i närheten. Men tillslut fick alla veta ändå. Alla utom Jonna som kom på det först efter träningen.

Träningen var ovanligt slapp idag, Kenneth valde att skippa gropen i sista stund. Synd, hade verkligen sett fram emot den! Det är nog något jag kommer sakna nu under uppehållet :( Men man kan ju alltid se till att ha vägarna förbi någon gång, vem vet, kanske träffar ni på någon i LIF:s damlag då?

Julia hade fått till en riktigt mästerverk till kaka, med rosa glasyr stod det skrivet: LIF DAMLAG DIV2
Är inte det att ta ut segern lite i förskott? Jag menar, serien är ju inte slut än, eller? Jag kanske tänker trögt, men det där får ni nog förklara för mig, tack. ;)

Fikat drog ut något så enormt på tiden. Vi ville umgås det sista så mycket som möjligt. Men vissa hade visst problem med att det tog då lång tid. Särskilt nere i hörnet var det otåligt, det var Frida, Kajsa och Linda som ville hem till idol såklart! Hanna försökte få fason på alla pratglada spelare genom att leka argbigga. Men, vilket oftast händer när Hanna försöker bossa över oss, vi tog ingen notis om henne.

Det var nog allt på ett tag. Och oroa er inte ni kommer snart få veta vem jag är. Snarare än ni tror...
/Zlatanlover

Maskerad!

Å hej och hå så kul vi har i Landsbro IF BK:s damlag! Det blev ett långt namn :P
Maskerad en måndagskväll ute i regnet låter väl inte helt fel? Det bästa av allt var att alla verkligen gick in för det (vi som var med på träningen alltså... det var ju vissa fegisar som var "sjuka" just denna kväll... ;)), även tränarna ställde upp, de blev så fina så! Saknar lite bilder på dem på bloggen faktiskt. Jack den oskyldige, Princess Kenneth och Janne PutteFnask...

Trots att det stod ute på både hemsidan och bloggen att maskeraden skulle äga rum så visste inte alla tränare om denna tillställning. Det visste däremot resten av Landsbro, för det blev storpublik på Borovallen när årets fotbollstennismatch skulle äga rum.

Ja, kul hade vi, särskilt när alla var så GRYMMA på att nicka just denna kväll! Förstår inte, det måste ha varit våra tillfälliga karaktärer som gjorde oss så bra.

Nog om det. I helgen är det säsongens två sista matcher, och vi ska fånga in ytterligare 6 pinnar till laget! Gör vi det, så kan vi inte vara annat än nöjda efter denna säsong!

Hej(hejhallå)då

/Waka Waka

Många frågor...

Det är många nyfikna läsare som undrar vad tränarna va utklädda till.
Här har ni svaret;
tyvärr fastnade dem inte på bild, eller så var det så att dem gömde sig från kamerna???
De läsare som hade hoppast på att Kenneth skulle komma  brandman klädd, janne i tarzan kallsipper och jack i sjukvårdskläder , hoppades för mycket..

 JackJanne kenneth



Ovanför här har ni jack , janne och kenneth..
Där var deras närmaste look a like. Nu vet ni på ett ungefär hur dem såg ut .

På återseende!


BILDER







Håll ut..

Håll ut mina kära läsare,
den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge..

Nedanför kommer ni få se ett smakprov på alla nyförvärv som var på träningen igår.


Idajackjannelindakenneth


MoaEvaElin&hannaellen&zaraE


Jullan                        Issa             Frida                Kajsa                    Anna                      

emmaMathilda


6 pinnar!!!

Ännu en seger, Husqvarna stod inte heller emot oss. Segern satt långt inne, det dröjde en bra bit in på andra innan målskyttet lossnade då Emma bestämt nätade i motståndarmålet. Sen flöt det på rätt bra. Både Thea och Hanna satte huvudet på spiken (eller bollen kanske man ska säga i det här fallet?). Emma försökte en gång till men då tyckte Mathilda att det fick vara nog och sträckte påpassligt fram en tå vid bortre stolpen. Målet tilldömdes Mathilda vilket hon nog tyckte var ganska skönt. Annars hon kanske hade blivit anklagad för att ha måltorka, och det vore ju en skam för en sådan målsprutare som hon. :O

Lite saker runtom:

Dagens stora fråga: Var Emma bakis idag? Bil hade hon, men ändå satte sig Thea bakom ratten. Förra helgen fick vi höra att Emmas körkort låg hemma, men samma lögn två helger i rad funkar inte, du måste komma på något bättre. Men sen kom dagens utropstecken: Thea kunde tydligen inte heller köra! Allt slutade med att Nina fick ta bilen istället. Men hör och häpna: Nina kunde inte heller köra! Vilken tur då att hennes mamma skulle med och titta, att det fanns någon som inte hade haft lite för roligt igårkväll...

Alla rimmande spelare, släng er i väggen! Lagets mästare på att få till det klockrena rimmet är ingen mindre än vår egna Jack(ass). Utan att staka sig fick han till flera klurigheter ute vid sidlinjen. Här har ni en mästare som har hållit på ett tag...

Nya smeknamn uppkommer lite då och då. Förra veckan var det Trollungen Zara. Nu i helgen kom en nyklippt Kajsa till match och det fyndiga namnet Fluffy var redan på mångas läppar. Märkligt vad allt verkar hänga på håret...

Elin har en dold talang. Hon kan göra mikrofoner av precis allt. Och då menar jag ALLT. Det vanliga brukar vara sopborsten eller schampoflaskan men idag fick vi se en ny variant. Kanske är det nya inne-grejen, att använda sig av en
banan?

Vi i LIF tyckte mycket om konstgräset. Särskilt de små svarta "pulorna" som fanns överallt på planen. Hanna tyckte så mycket om dem att hon ville ha dem i ansiktet och håret, ja överallt! Hon löste det enkelt genom att "trilla" så hon kunde rulla ett par varv och få så mycket på sig som möjligt. Frispark på det var bara en bonus.

Jag hoppas förresten inte att det var någon som missade B-laget igår mot Hultsjö. Med sin vinst med 4-0 inspirerade de A-laget så mycket idag att de tog efter exakt samma siffror. De hade kunnat bli mycket mer mål, men ni vet, man vill ju vara som de coola i B-laget ;)

Nu är det en helg kvar av denna säsongen, och man kan ju undra vad som kommer hända med denna bloggen efter det? Kanske att det blir aning tomt när vi har träningsuppehåll, men var inte ledsna över det. Vi kommer vara tillbaka fortare än ni anar!

Ännu en långis, ber om ursäkt till de som inte orkar läsa dessa långa inlägg. Tack för den här helgen!
/Z

Om man skulle råka hamna på en öde ö med torrbollarna (lif)

Det var en helt vanlig dag, trodde alla! Men det skulle förändra allas liv helt fullkomligt....




Lif skulle iväg på en resa till Spanien som avslutningsresa och fira segern och så vidare. Det skulle bli ett sant nöje att åka bort och njuta av varandras torra sällskap. Under flygplansresan så beställde tränarna in kaffe, det tjattrade på i timtal för vad kaffe gör med en ska vi inte tala om.
Jonna pep och skrek till ett antal gånger kanske för att planet hoppade lite....Men hon hade ju nalle björn tillgodo.
Jullan försökte se om hon kunde se effieltornet från sin fönsterplats och hon sa att hon hade sett det det!!!! En liten gnutta av toppen hade hon sett och hennes resa var fullbordad och lugnt kunde hon somna in i drömmarnas värld. Moa sa att man inte kunde se det med blotta ögat då hon hade fått något i ögat och tillade att hon gillar franska män med baskers och nutella!


Resan gick fint vidare och Peppe sa att i Barcelona skulle han visa allt han visste och staden kunde erbjuda, synd bara att vi inte skulle just till Barcelona....Ännu ett snedsteg av Sir Peppe. Synd att missa sin chans att briljera men han satte genast igång att googla allt om Marid, eller hette det Madrid för Marid hittade han ingen information om och han struntade i det hela och fortsatta att studera sin samba....Bäst att hålla sig till det man "kan"....

Majsan plingade till i det exklusiva plastmuggsglaset som flygplanspersonalen erbjöd och ville bara tacka alla för en underbart väl genomförd säsong..Hon sa att hon har utvecklats enormt som person under åren som gått i Lif och utan Lif vore hon bara en liten liten flicka som inte skulle ha alla hästar hemma....VIlket alla givetvis höll med om men var tvugna att hålla masken och säga att alla hästar var definitiv hemma i stallet! Många bra passningar, fina lagkamrater, gäsp, bra tränare, gäsp....Allas ögon tårades, trodde Majsan, (gäsp) Bravo!

Hanna Albinsson ville inte vara sämre och stod och tjatade i en och en halv timme och då resan borde varit slut vid det här laget???? Något stod inte rätt till!


Ut genom fönstret såg det disigt ut och mörkt. Regnet piskade ner och något oroväckande smög sig på oss alla....En kuslig vind ryste genom allas kroppar och nallen björn kramades extra hårt i den stunden. Julia sov dock gott ej medvetandes om vad som väntade.
 
Jack lugnade alla med att allt stod i sin ordning och sa att jag kan minsann framstupasido läge ifall faran skulle vara framme. Ja men skönt att veta att han kan rädda oss från torra skämt med det!

 Plötsligt kom det fram ett meddelande i högtalarna där flygvärninnan Rut sade med allvarlig och tydlig röst: Hör upp allesammans, detta är inget att vara rädd för så grips inte av panik vi kommer att behöva nödlanda, piloten har supit sig full för frugan har lämnat honom och hans wingman är bara lärling och jaa jag är väl bara en vanlig tjej från en småstad antar jag....För er säkerhet ber vi er därför att ta flytvästarna och hoppa ut genom nödutgångarna och försöka hitta torr land. Vi hoppas ni har njutit av resan och att ni reser med oss redan nästa gång. Vi skulle ha bett er fylla i en enkät men eftersom tiden inte räcker till så hoppas vi få se er igen för en ny chans till undersökningen. For you english speaking, I hope you all had a nice flight! Hope to see you soon, please jump out off the plan.



Fortsättning följer....


El Clásico

I morgon är det dags, det är en av säsongens stora matcher i antågande. LIF B tar emot Hultsjö IF på Borovallen (inte Plättens IP) och vilket välkomnande de ska få sen! Det ska inte vara lätt att möta oss på vår egna arena. Här snackar vi lite ful taktik i form av bland annat uteblivna matchvärdar, omklädningsrum med iskalla duschar och så kanske vårt farligaste vapen: en förrädare!

Ja, eller hon har ju tillhört vårt lag i snart en hel säsong men det ska bli kul att se motståndarnas miner när de ser vår trollunge spela skjortan av dem därute på planen. Jag tror, eller snarare vet att det kommer bli en underhållande match i morgon kl.15.00, så you better be there!

Det här blev en kortis (kanske skönt med tanke på de vanliga långisarna jag brukar skriva) men jag hoppas att jag lyckats tagga upp er allihopa tills imorgon! Och har ni tid över kan ni ju alltid sända en tanke till A-laget som spelar på söndag. Men som sagt, det är ju bara om ni känner att det intresserar er :P

/Z


lite tid över

Det är ingen hemlighet längre, och allt blir bara trängre.

På gästboken och på bloggen är det skrivet och ej namngivet.

Men vi ska ha en maskerad som kommer bli likt en hel parad.

Nu när alla vet om detta, hoppas jag ni går in för att bli maskerad etta.

Vissa kanske vill vara troll, andra en boll bara ni på söndagen har koll. Men det måndagen det spelar någon roll och ni kan få en stjärna i era protokoll.

B-plan har blivit en bra plätt och därför borde Åke få en bukett så som han med den har rett tills han har blivit helt genomsvett.

Visst tycker man alltid om A-plan bäst, det är ingen protest, för det är där vi har tränat och spelat oss till guldfest.  

Ordet som ligger på bordet och även rätt i mun är serieseger och LIF äger. Nu vi alla spelare hoppas på ett soligt träningsläger i vinter, kanske vi till och med få åka och kolla på Inter och öva på massa finter.

 I rösternas tider och även mot säsongens slut vi lider hoppas jag vi fortsätter med glada miner och detta vi sprider till alla runt om oss, så blir jag en glad boss. :)

/ seven


Plättens IP

Idag kom alla förväntansfulla till träningen. Det var ju fikatajm efteråt!!! Men så fick vi syn på skylten: "avstängd tillsvidare"... Jaha... Och vad innebär den skylten? Jo det vet vi alla, vi ska träna på PIP. (Plättens IP).

Vadå plättens IP? Vi kom nämligen fram till att ingen gillar B-plan eftersom målen där är fula, men framförallt eftersom det inte finns några linjer, det är bara en enda stor Plätt - gräsplätt.

Men vi i LIF lyckas göra träningen rolig iaf! Alla älskar att värma upp med att passa, nicka, osv samtidigt som man springer baklänges. Ingen får ont i vaderna. Sen stod vi alla i en ring, eller ja, en oval kanske... för att passa. Och kan ni tänka er; vi lyckades passa med 4 bollar samtidigt! Runt runt runt gick det, som en karusell! Nej nu ska jag inte överdriva, men man kan ju alltid fantisera.

Sen skulle vi göra crossbollar till varandra, vilket jag själv tycker jag är ganska bra på, men ska inte skryta för mycket. Det ska ju vara snälla tankar och allt man gör på planen är nån annans förtjänst osv... Det är vad jag har hört iaf. Om nån gör mål är det ju såklart tack vare den som gör assisten... Tillslut var det Allsvenskan och div 1, vilket uppskattades tror jag?

Kvällens höjdpunkt - fikat? Ja, I guess! Det var Miriams tur att hålla i kalaset, och hon bjöd på muffins, mufms! Men alla blev sura för att vissa inte var alltför snabba ut ur duschen... Peppe var allra gladast för det. På tal om Peppe, så berättade han att han har ett liv! Det var väl något nytt? Eller? Han påstod också att de som var sena i duschen inte har det. Aja...

Slut på skvaller, dags att sova för att ladda batterierna till helgen. Och förresten, ni föreslår alltid så många olika namn på vilka alla är, tänk att ni glömmer en så liten och betydelsefull varelse som mig. Det är väl tur det, för jag hade tänkt att konkurrera med dig zlatanlover om priset för årets bloggare...

/Waka Waka

Hemligt ju!

"Vem skrev på gästboken att vi skulle ha maskeradfotboll på måndag? Det skulle vara hemligt ju!"
Jullan tog genast till orda på träningen och uttryckte nog högt vad många tänkte. Jag vet, jag var den som skrev det på bloggen, men här är det ju knappast någon tränare som läser. Eller..? I alla fall är jag inte skyldig till gästboksinlägget, det får ni skylla på någon annan. Precis som ni skyller på andra när det gäller att komma fram till vem jag är. Fortfarande ingen som vet? :O

Idag blev det B-plan igen, denna härliga gräsplätt! Tränarna, särskilt Jack, verkade vara på ett strålande humör idag som självklart smittade av sig på oss. Inga sura miner någonstans!

Idag tvingade inte Jack ut oss på några kolonnlöpningar runt planen utan vår uppvärmning bestod istället av passningar och backande. Jag har tänkt på en sak; minns ni i början när Jack precis hade kommit till oss och han sa åt oss att springa kolonnlöpningar som uppvärmning? Jag var nog inte ensam om att tro att han menade såna där passningsled ni vet där man passar till ledet mittemot och sedan springer och ställer sig sist där. "Ja, vad kul!" tänkte man då. Ett antal träningar senare var det snarare suckar som uppstod när han nämnde dessa kolonnlöpningar.
Meningen var att vi skulle använda dem till att prata av oss, men hur lätt är det att prata och samtidigt springa i minst 80%? Så känns det i alla fall ibland när Eva tar täten och bara springer på. Men vi gillar henne ändå, hon springer alla de där extra kilometrarna åt oss andra som inte riktigt orkar och istället genar de sista varven...

Träningen avslutades med allsvenskan, där det bästa laget slutade på topp! :D Vissa lag körde med taktiken att ställa en utespelare i mål när det var småmål. Det verkade ju funka bra...med tanke på att de höll sig i lägsta divisionen hela tiden ;)

Jag höll ju nästan på att glömma att vi upplevde en liten comeback idag! Issalainen, Issalito, Big Mama, Pink Princess, 30-åringen (ja, vad ni känner henne bäst som) gjorde idag bejublad entré i vårt sköna gäng igen. Kärt barn har många namn brukar man ju säga. Som en bonus tog hon med sig pappa-älskande Smilla och tur var väl det, så Elin hade någon att pröva sina små tricks på i drickapauserna. No fence Elin, men jag tror inte du ska satsa på en karriär inom barnomsorgen, stanna du på Pallco istället ;)
Frida tog på sig ansvaret att passa lagets maskot när mamma var upptagen med att spela upp oss alla andra på läktaren (vilket var väldigt svårt eftersom b-plan inte innehar några läktare, där har ni bevis på vilken klass hon höll idag!)

Miriam bjöd idag på muffins med krossad choklad i, mumsigt värre! Glass hade småtjejerna lämnat kvar åt oss och den gick åt den också. Det kändes som om fikat blev extra utdraget idag, kanske berodde det på att några hade lite för roligt i duschen. De ville helt enkelt inte komma ut!

Det här glömde jag förresten nämna igår, men vet ni att vi har ett eget troll i vårt lag? JO, det är sant! Hon behöver inte tänka så mycket på vad hon ska klä ut sig till på måndag. Härlig är vår alldeles egna trollunge Zara :)

Nu vill jag bara avsluta med att säga godnatt till er alla
/Z


surt sa räven..

Ja surt kan man verkligen säga... Två veckor och sen skulle allt vara slut. Men nehe, det hade bacillerna inte tid att vänta på... Letar med lykta för att hitta hästkuren som dödar alla baciller i kroppen över en dag.. Inget funnit än, men just nu är det allt annat som slinker ner.. Apelsiner , vitlök, treo, kan jang, tabletter som är insmugglade från USA, halstabletter och honungsvatten och allt annat som kan tänkas typ.. Hoppas även denna blandningen kan ge något lyckat resultat...

Jag har det verkligen svårt att intala mig själv att INTE träna.. Det är ju sjukt kul med fotboll och sjukt kul att träffa er..  Har inte setts sen i måndags och det känns som en evighet för mig.. Nästan så min själ mår lite dåligt över det..  Men ibland kan det vara bra att lyssna på sin kropp och alla andra mer kloka människor runt omkring, så idag stannar jag här och rör mig inte ur fläcken.

Jag har delat ut lite uppgifter för kvällen och hoppas att dessa genomförs..

*Jullan skulle ha hand om städningen, Hon skulle vara ledare för flocken.

* Elin skulle ta hand om röstningen till festkommiten. Har blivit lite folkavfall längs vägen så 3 nya friska fläktar, eller fler? För en liten årsavslutning vill nog alla ha :)

* Den sista punkten men inte den minsta... Nu när jag inte kunde medverka på fikt och äta alldeles för mycket, hoppas jag någon annan tog förnuftet till fånga och gjorde det..  För nästa vecka är jag tillbaks igen , och då är det dags att se upp!!


Nu hoppas jag alla känner sig nöjda efter denna träningen och tar med sig den feelingen till helgen då vi ska plocka fler vinstpinnar.

Va rädda om er där ute,
och ta hand om varandra!

/ sjuklingen





Årets citat!

"Det är inte svårt att göra mål när man spelar i det här laget och får så många bra pass."


Frågor men inga svar

Vem är Zlatanlover? Ja, vem vet?
Jag skulle istället vilja säga: Vem är wanna be Z? Eller waka waka? Eller kizz? Eller kanske det viktigaste av allt: Vilka är alla dessa personer utan något namn? De som skriver ett par rader men sen inte undertecknar med någonting? Finns dessa människor? Eller är de bara skuggvarelser? Frågan kvarstår...

Jag hoppas att ingen har missat att det är MASKERADFOTBOLL på måndag?! Så ta och leta fram er gamla dräkt från maskeradkalasen på lågstadiet, eller varför inte de fräcka kläderna ni hade på UP:s senaste maskeraddisco? Bara man kommer utklädd. Jag tycker att vi ska införa böter på den som inte kommer utklädd på måndag. Och nej, att vara utklädd till fotbollspelare räknas inte!

Ja, eftersom det inte är någon träning idag sitter jag istället här i min ensamhet och tuggar godis. Jag hoppas att ni andra har en roligare fritid :D

Hej så länge
/Z


När man har för lite att göra...

Hörde att Elin hade tagit med sig sina bästa skivor hon har hemma i skivstället...
Och det kan ja ju säga, där ligger inte ribban högt, allt känns dammigt, liksom såå ute, inte alls klass med 2000 talet.. Jag har varnat henne flera gånger att inte plocka fram dem skivorna, det går inte koka en höna och låta andra hälften lägga ägg.. Försöker hela tiden få in det i hennes hjärna att visheten kommer med åldren..
Men någon gång kommer väl även hon förstå..
Igår efter träningen fick hon tillbaka skivorna, så än är vi säkra.
Jag hade helst hoppats på att Jack hade slängt ut dem genom runtan, kört över dem 20 gånger, eller  bara skickat dem till andra sidan av jorden... Då kunde vi gått säkra...
Men det var bara tyvärr en önsketanke...


Jag har ävet börjat fundera på om mathilda inte är dansk!??!?
Eller är det något land hon vill flytta till efter skolan?
Jag blir tokig på alla frågor jag har och jag blir tokig på henne när hon på tråäningen hela tiden ska dra sina danska fraser... Kan du inte börja med något annat än att youtuba danska låtar och sketcher??

Julia har vi ju hört att hon har ont i sina leder..
Men inne omkldsrummet går det bra att dansa och hoppa runt tillsammans med en kvast som det inte vore nått alls.. Det är ju inte nära till Påsk eller Blåkulla, så hon har ju inte kniven på strupen, men vad är det då hon övar till?? Eller är det bara Lena Ph insperation som har fått henne till att göra detta... 

Igår hade Peter IQ test på hela laget,
tro inte det var någon som kom igenom det levade..
Det gick inte ens ihop för NV eleverna.. A1 A2 B1 B2 C1 C2
Gör aldrig om detta igen, eller i alla fall inte när vi inte får någon betänketid på oss..
Säger som Magnus Uggla gör;
IQ kan räkna upp till hundra
IQ kan A B C



Kajsa och Zara har nog fått sunes kärleksöra eller druckigt någon kärleksdryck av något slag.
Allt dem gör tycker det är såååå hjärtligt så dem måste invadera med massa <3 <3
efter varje ord... Är det tomten dem vill impa på eller är det så att det Love in the air?? Kajsa har ju inte nämt något om den lycklig iaf, så det är väl något vi får luska ut..?? Men zara vet vi ju har ett långt och stadigt förhållade :)


Emma har börjat slösa sina ihop jobbade pengar från ICA i sävjsö, för lite kli på ryggen.. Vad är det egentligen??  Men om ni vill tjäna snabba pengar så har jag hört att hon ger vad som helst för lite kli på ryggen... Kan man säga smått desperat??


Det var allt för mig just nu iallafall...

//

Kizz

Just det... Issa har det inte alls långt till svampen läste jag i aftonbladet...
Hårt att vara en rockstar, vill man vara fin får man lida pin..
Du kan ju allt ta en treo för det hjälper ju mot huvudvärk och kanske även i detta fallet??? 



 






regn

Ojoj det där var ord och inga visor. Vad är det som händer här på bloggen??


måndag

Nu har någon skitit i det blå skåpet



utredning pågår...


Spåra inte!!!

Du som trycker ner mig kan ju springa ner till grusgropen och göra av med lite enegi i stället för att spåra på bloggen! Tänk om jag tycker att Z är cool? Jg kanska vill vara som henne? Men om du inte klara av att vi är coola så får du skaffa en ny blogg att hacka på, palla dig liksom!!!
Och katig är jag då rakt inte, finns fler än mig som är katiga kolla på elin, mathilda, jullan, hanna, dom katar ju rätt mycket mer än vad jag gör!!
/ wanna be Z

hört på matchen

Jack - bra spänst emma!
Emma - vad sa du jack?
Jack - Bra spänst emma!

Vad gör man inte för att få höra det en gång till :)

 

Domaren - du får inte säga släpp

Mathilda- okej, vad ska jag säga istället?

Domaren - Ditt namn..

'

Okej... och det hjälper..

 

 


Sluta vara wannabe.

Det är kul att det är så många olika skribenter till denna blogg..
Men att bli en wannabe är inte kul...
Vill ju att det ska vara olika koncepter och inte vandra i någon annans fotspår, försöka vara något man inte är osv... Va inte en död fisk och följ strömmen, gå mot strömmen i stället.




Rimmelidim

Tänk vad många rimmande talanger vi har i vårt lag, men ingen är så bra som jag :D



Snart är säsongen slut, alla ger ifrån ett tjut
Men inte lipar vi så mycket ändå, trots att tiden bara går
För snart är årsfesten här, och festkommitén får en massa besvär
LIF är ett jävla bra lag, ni får mig att le varenda dag!

Puss!

/waka waka


Om man ändå var som henne...

Idag var det dags att åka till Mariannelund för att ta hem tre nya poäng och som vi gjorde de. 4-0 blev slut resultatet och våran egna stjärna Mathilda gjorde 2 mål, såg att det var någon tv kille som smög upp vid hennes sida efter matchens slut, kanske ett nytt ragg? ;) Emma gjorde också mål och sist men inte minst kapten Hanna, snygg nick på hörna vilken spänst hon har den tjejen, och emma kortast i laget men ändå hoppar hon högst otroligt!
Jag tycker vi spelade bra men fick bara inte in bollen i mål, lite synd faktiskt. Elin klagade lite på att backlinjen inte passade henne, men du ELIN  allt behöver ju inte alltid kretsa runt dig!! Emma gjorde finten som hon mathilda och hanna har övat på ett antal träningar och sara kommenterade direkt. Hon var säkert lite avundjsuk. Alla skötte sig på plan tycker jag även frida som inte hade så mkt att göra, en gång när jag kollade till stod hon och kollade bort mot pakeringen bakom målet, nyfiken brud det där, och även mkt katig, när alla är klara i från omklädningsrummet sticker hon ut huvudet och skriker, Janne du kan städa nu! FRIDA städa själv janne är bara en männsika ;)
Tack laget för en mkt bra fotbollsdag :) när är rätt bra allstå måste jag säga!!

/ wanna be Z

SERIESEGER!!!!!!!!!!!!

Ständigt denna gissningslek! Och för varje träning eller match kommer det alltid fram nya namn och nya "bevis" på att man kommit på Zlatanlovers identitet. Ja, gissa på ni bara, det är ju inte precis så att jag kommer säga om ni har rätt. Inte förrän ni gissar rätt då förstås!

Och så matchen idag då, borta mot His/Mais i Mariannelund, där man förutom att spela fotboll och äta på Ainas sibylla även kan koka supergoda marknadskarameller. Men det fick vi tyvärr inga smakprov på idag...
Vi kom iväg ganska tidigt, så tidigt att vi tog en fikapaus strax innan vi kommit fram. Det var en vacker rastplats vi hade hittat, med en underbar utsikt över det böljande vattnet på sjön. Efter ca en halvtimme drog vi laguppställningen och sen åkte vi vidare. Väl framme visade det sig att vi visst inte hade så lång tid på oss ändå, vi stressade oss igenom uppvärmningen och hann knappt med det vi skulle. Jag vet att vi är några i laget som gillar korta uppvärmningar, bl.a. Anna brukar tycka att det är en hit. Men idag var det väl nästan lite extremt?

Matchen ska jag bara ta lite i korta drag:
De hade inte mycket på oss, lite kontringar i första när vi hade ställt till det för oss själva. I andra var det i princip spel mot ett mål. Frida var ganska sysslolös som vanligt. Man kan ju undra vad tjejen funderar på där nere i sin ensamhet. Idag kanske det var gårdagskvällen som styrde tankarna, jag hörde att det var inspark på hotellet och hon missar ju sällan när det är fest! ;)

Var det någon annan än jag som tänkte på att deras linjedomare var en aning hemmadomare? Hon sprang längs sidlinjen vid båsen och försökte ideligen vifta med flaggan så att His/Mais skulle få inkast. Särskilt i första märkte jag att hon pekade lite väl mycket för deras fördel. Men domaren tog ingen större notis om henne och jag antar att hon gav upp efter ett tag.

Förra veckan hävdade jag att seriesegern var vår, men det var inte riktigt rätt. Vi tog ut segern lite i förskott. Nu tror jag ju inte att det gjorde något för vårt nya mål för säsongen är nu att gå obesegrade genom hela serien. Jag erkänner att det låter lite snyggare när man säger att vi vann varenda match, men det kan tyvärr inte bli sant. 2-2 mot Habo i våras satte en liten plump i vår vinnarsvit. Men jag måste vara ärlig, jag tror aldrig jag vunnit såhär mycket matcher under en och samma säsong!

Men NU är seriesegern i alla fall äntligen bärgad! Vår lycka visste inga gränser, vi kunde inte sluta skratta och krama varandra. Emma passade i slutskedet av matchen på att försöka sig på lite trollkonster med bollen, kanske för att fira lite i förtid. Hon gjorde det så snyggt så det var nästan så att man fick en liten tår i ögonvrån :´)

Hoppas att ni alla är lika glada som jag! :D
Tack för den här gången
/Z

underbart

GRATTIS GRATTIS GRATTIS :D
gud va härligt att det är klart nu,
serieseger :) det klingar alldeles alldeles  underbart i mina öron.
ni är bäst tjejer och tränarna med såklart, ni va ju med på kanten :)

fira ordentligt nu :)

en hälsning från Växjö

Elin elin elin

Som ingen har kunnat missa så var det ju Elin stora dag igår, dagen med stor D..
Hon klev från en lite blöjis till ett vuxenpoäng som kan ta henne överallt bara hon har en bil som är hel..
Lite senare än alla andra, men bättre sen än aldrig kan vi säga för att vara lite snälla...
det var ju ändå bara 19 år...
Denna grej har blivit hysteriskt på facebook, eller iaf från california girl som inte tycker hon får reda på något längre... men tur att facebook finns så du får reda på det av alla andra !!

Som ni kanske har hört eller läst.. jag vet inte.
Så är ju elin rätt bra på att göra däckslir på torr asfallt och det är inte allas dåligt för en nybörjare...
 Så om ni ser svarta däckmärken utanför ert hus eller på någon pakering så vet ni vem det är..
Hon är inte lika oskyldig som hon ser ut...

Men nu hela efter när ni letar efter Elin så kolla först utanför Gretas blommor på fredagar och lördags-kvällarna.. Elins nya häng...  Bland tärningar och doftgranar finns hon..

Om nu ska ha råd att köpa en bil får hon inte ligga på latsidan..
Så ett extra knäck som sklytdocka får hon nog göra ett tag !!





/

kizz


kära Z

du är inte så smart som du tror.

vi vill ju såklart vinna alla matcher, men du sätter käppa i hjulet. alla undrar såklart vem du är. och jag tror att vi varit dig på spåren. men ändå. du gör så att vi INTE kan sova på kvällarna. alla ligger å funderar på vem DU är. de sömnlösa nätterna gör att alla spelare blir trötta på dagarna och inte riktigt kan prestera allt på träningarna.
(du hade tur idag att de va en bra träning, men tror de berodde på att alla ville impa på den nya snygga killen i laget liksom) det i sin ordning bidrar till att skolarbetet inte funkar och jobb går segt. men till helgen kommer alla vara supertrötta och inte orka så mycket som  vanligt på matcherna i helgen.

SÅ för att båda lagen ska vinna i helgen, AVSLÖJA DIG HÄR OCH NU!!




Torsdagsfika igen!

Idag var det nära, riktigt nära. Ni kära lagkamrater kom nästan på vem jag var idag under torsdagsfikat! Jag blev nästan rädd att ni skulle avslöja mig där!
Nej, såklart skojar jag bara! Det var roligt att lyssna på era förslag till vem det kunde vara. Det var INTE på långa vägar i närheten, men gissa på ni bara, någon gång kommer ni kanske på det! Hehehehe ;D

Först av allt vill jag bara dementera en sak: Inlägget om att vi i Landsbro Damlag är så torra och värsta torrbollarna HAR JAG INTE SKRIVIT. Jag upprepar: INTE MITT INLÄGG. Vem som än skrev det ljög om oss, vi är nog det goaste och roligaste gäng som finns! Jag skulle aldrig ljuga om något på den här bloggen! Ja, förutom då vem jag är, det får vara hemligt tills vidare...

Men tydligen har en deadline satts till årsfesten, då ska man visst få reda på vem jag är. Ojoj, jag måste bara tänka ut hur jag bäst ska få fram det... Ska jag spexa till det? Eller bara erkänna det för alla när jag går upp på scenen och tar emot priset för årets bloggare? ;)

Nåja, nog om mig. Nu kommer istället lite rapportering från vår träning! Det var ganska bra uppslutning idag, många hade tagit sig till vallen för ett härligt träningspass. Idag hade vi även med oss en ny, Tilda, från sjuttonårslaget. Eller var det kanske Hilda hon hette? Vi får hoppas hon kommer någon mer gång så att vi kan fråga.

Jag höll nästan på att glömma: Förstärkning i form av Hugo hade vi också. Men jag tror inte att han kommer spela något med oss. Han platsar inte riktigt i vårt damlag (och då menar jag inte för att han är dålig, utan enbart för att han är kille och det skulle nog inte vara så uppskattat bland våra motståndare).

Damlagets egna knattar Jonna, Moa och Ida hade hand om fikat idag. Cocostosca som var mycket uppskattat! Och så får vi ju inte glömma den goda skinka som Ida bjöd på! Men gurkan vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Tydligen gäller det att skynda sig ur duschen, annars blir det ingen gurka kvar, och det vore ju för ledsamt :(

Visste ni förresten att vi har ett riktigt mattesnille i laget? Nej, det är inte NV-nördarna Linda, Kajsa eller Ellen A jag snackar om. Tro det eller ej, men Jullan har dolt denna talang för oss länge. Idag visade hon prov på den när hon fick i uppdrag att skära upp kakan. Vi var ca 20 st, men snillet kom på att om hon skär kakan i 35 bitar kan man ju ta en extra gång! Åh var får du allt ifrån? Kan det vara för tidigt glöggdrickande kanske?

Innan laguttagningen satte igång ville Hanna visa prov på sina ledaregenskaper och ställde sig vid den vita tavlan för att ragga nya städtanter till veckan som kommer. Det gick dock inte så bra. Frida, vår expert på att ge osmickrande kommentarer, hävde till slut ur sig något i stil med: Du är ju skitdålig på det här! Ord och inga visor! Mathilda ville som vanligt verka snäll och omtänksam och anmälde sig frivilligt till att städa nästa vecka, men vi vet ju alla att hon bara försöker fjäska sig in lite i laget. I själva verket är städning inte hennes starkaste sida, om man säger så. Men hon gör ju massa mål för oss så vi får väl stå ut med henne ändå ;)

Idag släpptes även ett par stora nyheter:

Kenneth gör a-lagsdebut i morgon, fredag kväll. Han ställer upp som målvakt kl.18.00 uppe på vallen. Be there!

Elin har tagit körkort! Jag vet, vi var många som trodde att det aldrig skulle hända, men tji fick vi! Så ser ni någon som glassar runt på stan i en blå volvo i helgen är det förmodligen vår sena körkortstagare.

Det ryktas även om ett par återvändare till nästa säsong. Om vi går upp i tvåan kanske vi får det förstärkt både på mittfältet och i backlinjen. Men det är som sagt bara lösa rykten...

Men, kom ihåg var ni läste det först!

Tack för den här gången!
/Z

Deodorant

Klockan är 20.08 och Mathilda och Frida tar på sig deo efter träningen. Dem  tar även på sig sina rosa nattlinnen med en fin groda på till exempel. Nu undrar man vad deo kl 20.08 ska vara bra för när dem ska gå och lägga sig klockan 21.00 till exempel. Skolan väntar ju nästa dag....

Frågan lyder: Varför ta på sig deo på kvällen efter träning när man ändå ska sova sen?

Svar: Dem kanske helt enkelt ska på en het dejt.


Dagens ris!

Jag vet inte vad som har hänt?
Jag finner detta mycket tragiskt men det är så jag känner och kanske en och annan.
Vårt "kära" lag har blivit en enda stor torrboll....Vi är så torra så öknen känns som ett stort hav i jämförelse!
Ni hörde mig, det är sant och jag tänker inte sticka under stolen med sanningen eller sopa allt under mattan för det gör Vaktmästaren Ove bättre!

Nu undrar ni kanske varför allt detta bubblar upp till ytan? Jo för vi måste skärpa till oss det har gått för långt!


Ja alla kakor som har varit på fikat har varit för....wait for it....JA MEN OM INTE TORRA!!

För sjutton gubbar, baka under träningen vi vill ha färska kakor och färskt bröd.


Vart tränar vi om inte  i en grusgrop!!!!

Självklart ska allt vi gör förknippas med torrt och sand och öken och ovattnat gräs.

Alla har riktigt tråkig humor, annat var det på min tid då var det intelligenta skämt på hög nivå.

Arne han var en baddare på skämt...Vi bara fnissar och inte kommer det något vettigt ur våra små munnar. Fniss fniss, NU FÅR DET VARA NOG!!

Det är dags att sluta bete oss som små tjejer och var ett damlag!

Det är slut med Idol och barnens visa. Jonna det är dags att säga hej då till nallebjörnen Ture!
Det är på tiden att vi börjar inse att Jultomten faktiskt bara är vaktmästaren Ove....och han bor i källaren och inte NORDPOLEN!!

Det är dags att tränarna börjar komma in i matchen och faktiskt förstå att det är bara dem själva som tycker dem är roliga!!!!

För mycket kaffekonsumtion herrar.


Det var allt från den här lilla insändaren jag hade i tidningen, DAGENS RIS!

Jag hoppas innerligt att jag ska få skriva in dagens ros, men ser inte allt för ljust ut. Huuujeda mig!


Jag har ögonen på er.

Hälsningar Gamle Berit


Åh, härliga, underbara, oemotståndliga ONSDAGAR!

Och så var det då dags för onsdagsträning igen. Denna underbart, fantastiskt roliga träningen mitt i veckan som alla längtar till. Är det någon träning man inte vill missa i veckan så är det onsdagar! Okej då, torsdagar med sitt fika är ju inte helt fel det heller. Inte heller måndagar är det något större fel på, så länge man träffar laget går vilka dagar som helst!

Men tillbaka till kvällens träning igen! Den bjöd egentligen inte på några större överraskningar:

Peter tog oss åter med till sin älskade grop. Den mannen har ett alldeles för osunt förhållande till det där stället... Uppåt sprang/gick/kröp vi och neråt kanade vi i full fart. Idag var det någon som ville skoja med oss och hade satt dit en snubbeltråd i den allra lurigaste nerförsbacken där det var väldigt skymd sikt. Kanske någon motståndare som ännu hoppas på att sno seriesegern från oss? Hmm...

Hos Janne ökade vi på våra biceps och triceps lite extra, bl.a. med hjälp av den så omtyckta kålmasken. Jonna lärde oss att den visst går att göra på knäna, enda nackdelen är att det inte ger någonting för musklerna, annars, precis samma funktion! Frida var på pratglatt humör och hann med att kalla Janne diverse osmickrande ord. Men andra omgången hade han nått sitt slutmål och lyckats trötta ut henne så mycket att hon inte längre orkade yttra sig. Aha, så det är det som är knepet; trötta ut henne så mycket som möjligt så kanske det blir lugn och ro i någon minut eller två ;)

Peter och Janne verkade ha någon intern tävling vem som tröttade ut oss minst. Hela tiden sa de saker som: "Nu får ni gå till Janne och vila!" eller "Nu får ni gå till Peter och vila!". Säg mig, vem vann? För enligt mig var det lika jobbigt, förlåt, jag menar förstås lika lätt.

Något som jag reagerar på, jag vet inte om ni andra gör det, men känns det inte som om det är ovanligt mycket folk och kollar på oss när vi befinner oss i sandgropen? Som om det är någon slags metropol eller något! Anna och hennes mamma bara råkade promenera förbi när vi höll på som bäst. Och Kenneth och Jack, står de sysslolösa medan Janne och Peter håller pli på oss? Nej, jag skulle inte tro det! De roar sig med att kolla på och ibland ropa något uppmuntrande ord som inte på något sätt är ironiskt.

Väl tillbaka på mer välkänd mark, gräset, var det inte mycket rast. Genast skulle vi sätta igång med bollkampen, ni vet den där övningen där man jobbar 2 och 2 med en boll och ska täcka den för varandra. Den börjar nästan bli en klassiker här i Landsbro, både på gott och ont kanske..? Frida och Kajsa var lite sega i starten, kanske försökte de fuska lite? Men sen kom de på att de måste ju hinna hem och titta på Idol och då hjälpte det ju inte att sega, och då blev det minsann fart på dem!

Traditioner i all ära, men ibland kan det kännas som om vi har bekantat oss lite för väl med den där sandgropen och bollkampen. Vad hände med Jannes kontonummer? Kanske har han bytt och har svårt att komma ihåg det nya? Vi hjälper dig gärna, bara säg var vi ska springa så fixar vi det! ;)

Slutligen har jag en liten fundering:
Var befann sig våra kaptener idag? De som ska vara där och stötta oss i vått och torrt, pusha oss när vi har det tungt, och ibland sträcka ut en hjälpande hand till den som behöver. Ingenstans syntes de idag och man kunde märka på vissa att de blev lite oroliga, men då fick vi andra i laget istället försöka finnas där för dem. Jag hoppas att det inte är någon mystisk "onsdagssjuka" som drabbat dem? :O

Tagga till fikat imorgon!
Tack för mig
/Z

bloggtorka?

vad har hänt?
har alla fått bloggtorka sen helgen?
eller firar ni så mycket att ni inte hinner blogga? :)
hoppas det. för oj så bra ni är!
GRATTIS GRATTIS :D
va verkligen skönt att höra det i spanien!
imorgon kommer jag till träningen igen,
antaligen utan att träna. man blir lätt sjuk i kalla sverige :/ brrr.
vi får se, men lite träning skadar ju aldrig!

uppdatera mig vad som händer på planen hemma, eller
har ni kört mossrugby? läste något på fejan och där händer en del :)

godnatt allesammans!
ses imorgon.
/ S

Serieseger

Ännu en seger har kvitterats ut på Borovallen, denna gången var det Gislaved som stod för motståndet. Trots att vi inte ägnade oss åt vårt bästa och mest finlirande spel, "lyckades vi ju ännu vinna" som Janne och många med honom sa.

Det var lite kyligt väder när vi samlades för matchsamling och Jullan och Hanna klagade på den obefintliga golvvärmen i omklädningsrummet. Men hos oss spelare var det ingen kylig stämning, vi var alla laddade för match och en eventuell serieseger.
Vi fick reda på uppställningen och det var endast små förändringar som gjordes: Moa fick ta plats på mitten tillsammans med Elin och Castell fick återigen förtroendet på kanten. Hon gör det bra, där på kanten med sin giftiga vänsterfot. Malin får nog jobba för att få tillbaka sin plats om ni frågar mig ;)

Sen är det ju alltid problemet med hörnvarianterna. Inför varje match är det ALLTID några som måste veta var de ska stå och hur de ska springa. Förvånande nog är det alltid SAMMA personer, man tycker ju att de borde lära sig någon gång...(Jag tänker inte hänga ut nån, men JULIA, ELIN, JONNA, efter mer än halva säsongen borde det väl ändå sitta lite kvar i huvudet?!)

Jonna fick vi för övrigt klara oss utan den här helgen, hon är iväg på smålandsläger och jagar ära och berömmelse. Däremot är Thea tillbaka från sin avstickare till Norge. Hon gjorde ett mycket väl godkänt inhopp, lika stabil som alltid.

Innan matchen hade Kenneth förklarat för oss att han inte skulle kunna skrika lika mycket denna matchen eftersom han var lite förkyld. Men jag vet inte, om ni frågar mig var det samma gamla Kenneth som höll låda ute på kanten. Lite tjafs med Gislaveds tränare hann han också med. Deras tränare kommenterade allt som hände på planen, försökte vara någon slags linjedomare med extra förmåner att få påverka allt som hände på planen. Enligt honom sprang vi ständigt offside eller var i ryggen på motståndarna och tillslut fick det Kenneth att reagera. Domaren fick ingripa och efter det var det realtivt tyst. Det tackar vi spelare för.

Nytt för denna matchen var vår väl inövade målgest. Det har tidigare kommit upp att vi är lite dåliga på att fira våra mål, att vi måste visa lite mer glädje. Så då kom vi på det här med en gemensam målgest. För er som missade det igår ska jag här kortfattat förklara hur den går till:
Efter ett mål samlas alla spelare i en ring (Frida har lite dispans för att hon inte ska trötta ut sig genom att springa över hela planen, hon har ju nog att göra ändå :P). När alla är samlade (utom Frida) vänder vi oss mot varandra och på en given signal (oftast 1,2,3) vänder vi huvudet åt höger och klappar två snabba klappar. Om man inte hinner med två klappar räcker det oftast med en, huvudsaken är att man klappar överhuvudtaget. :)

Något som också var nytt för denna match var spelarbåsen. En riktig uppgradering måste jag säga! En aning större, mer benutrymme och kanske det bästa av allt: Fönster så att man kan följa spelet på hela planen utan att behöva luta sig ut mer än nödvändigt! Jullan hade varit och tjuvtestat båsen på morgonen och redogjorde för oss vad vi hade att vänta oss: Värmeslingor i golvet, uppvärmda säten och infrastrålning i taket. Kanske inte riktigt hela sanningen, men en god bit på väg!

Som ni kanske vet sen innan är jag inte den som är mästare på att skriva matchreferat så jag har istället försökt få med det viktigaste runt om. Tack och hej för mig!
/Z

Matchdags!!

Jag är taggad att ta tre poäng inte sova i Annas säng.
Mål efter mål vi ska göra nu jävlar ska vi köra!
Is i magen och fötter i skorna, katten du måste värsa klorna.
Hörde att Hanna A är laddad som ett as, detta kommer inte bli något ras.
Jullan har sagt att hon ska komma ur en svacka, bara hon inte börja backa.
Mathilda ska köra på, vid mål ska hon stå på tå.
Alla har taggat med skratt, jack styr oss med sin ratt.
Skaka rumpa är grejen sa den andra tjejen.
Hela laget ska tuta och köra då många mål vi kommer göra!

Jag gillar inte huggorm och taggtråd men föredrar PASTA!
TAGGGGGGGA :D
/sagodraken

Men...

lite fingerspring det kostar ingenting....
En sak som inte nämndes angående gårdagens viktiga uppladdning inför helgens match va att vi diskutera det här med horor och älskare/älskarinnor....Det går ju lite hand i hand men en sak va vi överens om och det va nog att hororna va smartare för dom blandade ihop pleasure with buisness och det ska man alltid göra...så ni älskare/älskarinnor...ni är losers...Ta betalt!



/ Pink princess


kändis, 80 tal , fobi

Ibland känns det som vårt lag kanske skulle behöva söka hjälp... Finns inte mycket rätt i skallarna..
Eller gör det de någon gång förresten...Från nått annat till ett annat och tillbaks igen. Så var tränigen igår en sådan dag som  alla var exakt lika fnittriga. Då det bara bubblar upp fniss o skratt på precis fel tillfällen och då det är minst lägligt att skratta.. Allt börjar med när vi skulle fläta varandras hår på uppvärmingen, eller förlåt mig, vill skulle inte bokstavligen fläta håret på varandra utan vi skulle korsa varandras vägar så man nästan kude se hur det blev en fläta i gräset. Där sprang vi och gjorde, svnirygg, bulle , fiskbenfläta, inbakad fläta.. saken var biff..
När det blev dags för lite fotbollstennís var det många fula fiskar i nätet, psykningar, folk som bara hade sko på sig utan att ha en fot i den och även mycket fint lir ibland så publiken (katten) häpnade där den satt på första parkett. 

Slutligen hade jack gjort en slags teknikbana som var mycket lätt,
men inte lika lätt att förklara för ett gäng blonda nötter som ser allt bakoframvänt och
har tusen frågor.. man brukar säga finns inga dumma frågor, men i detta laget gäller inte den klyschan, det finns dumma frågor. Men slutligen när alla frågetecken var strukna och vallan var på, var det dags att ge sig ut. 
Först ut, norrbaggen, tätt följt av gunde , INGENTING ÄR OMÖJLIGT och sen kicki, kesha och mycket annat folk som man börjar undra om dem någonsin har sått på ett par skidor och vet dem egentligen vad de ger sig in på... men även dem fixade det och till óch med imponerade... 

När vi var vid stationen där det skulle bjudas på blåbärssoppa, som det inet bjöds på..  känner jag att det var där jag föll, för jag fick ingen blåbärssoppa. Ingen blåbärssoppa=dåligt resultat.. 
När jag väl står där och ska pricka min boll kommer jimmy jumper in och kracshar min bana, jaha har inte han fått nog tänkte jag.. Byter bana och där dyker Annette Norberg upp från skogen med sina 80 tals hörlurar och börjar pusta min bana med kvasten... Tack eller inte tack... men tillslut fick vi rätt stöt och rätt puts, så blir ett tack ! 
 

Elin skulle skicka in en överklagan till svenskafotbollsförbundet för hon tyckte domaren i sitt uttal var otydlig, för elin och thea är ju såå lika så man knappt kan höra skillnad.. Var det THELIN han sa? 




När vi hade sjungt klart we will rock you och imiterat queen i omklädningsrummet var det dags för lite fika, och bättre hade det inte blivit.. utan allt gick bara mer och mer utför.. allt från gynnhälsa till fantasier som ledde till fobier. Vissa är rätt bra på att hålla på o hålla på... Men laget blev uttaget och alla åkte hem glada men gladast var nog ändå janne som fick visa sin flaschiga mobil :D



  


Slutet gott allting gott // 

kizz
 


Hon kommer med....



med solensken till oss hon kommer med solsken till oss.




en sådan dag



///

kizz

nu ska jag avslöja en hemlighet

tänkte dra några skämt.. eller nä, de klarar alla andra av superbra! :)
och nej, jag tänker inte rimma..
så, vad har hänt sen sist? två vinster i a-laget och två i b-laget.
det är klart man är stolt, bättre resultat hade man inte kunnat höra.
och imorgon hoppas jag på ännu en vinst å två i helgen :D
håller alla tummar jag kan såklart.

så, vad har hänt sen sist.
jag, och mitt lag, blev utnämnda till dancing queens.

vi dansade hela nätterna till olaf - henning.
vi gick på skattjakt.


vi hade mattävling och såpaolympiad. 
och nu saknar jag mitt LIF damlag.
så efter många om och men återvänder jag på onsdag om en vecka
och torsdag med för då är de FIKA :D jag gillar fortfarande fika såklart.
bästa med lärarlinjen är att vi va och lekte i en park idag och fick ha med fika.
det skulle ni med gilla!

men först ska jag till spanien en runda och njuta av sol och sånt där ni vet.

så nu önskar jag alla lycka till där hemma, så ses vi snart!!!!




/ dancing queen
young and sweet only seventeen.

saknar rubrik

det var en kall kall vinter och den stackars björnen fick gå ute och frysa hela vintern för han har tappat sitt ID-kort.


issa och smilla satt och åt mat.
då säger smilla till issa
- fisken var halvkokt, men det gör ingenting för jag åt bara halva.

Peter och janne är ute och fiskar,
och efter några timmars fiskande säger peter
- I den här sjön trivs verkligen fisken. Vi har suttit här i timmar nu och inte fått upp en enda.
10 minuter senare kommer det från jannes mun
-  Jag fick napp. Fisken kunde inte hålla masken.


Nej, sa den kvinnliga  tusenfotingen och knep ihop benen. Tusen gånger nej!

Julia noren och några vänner sitter runt elden och grillar en korv,
det är ingen myggfri kväll vid sjön så då säger Julia.
- Oj vad myggorna är tama. Dem äter ur handen på en.





seeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa,

kizz


RSS 2.0