Vi är inte bra, VI ÄR BÄST :)

Det är torsdag och det innebär en dag kvar till THE BIG DAY träningslägert!!!
Kl 10.05 bär det av mot skåne och om jag får säga det själv kommer det bli super kul!
Snacket om lägret går på träningarna. Jonna ska visst ta med sin nya bikini ifall det finns pool och ifall det kommer några killar, typ ett p14 lag!!
Castell har sen en vecka tillbaka börjat packa för att inte glömma en enda pryl.
Festkommitén son innehåller elin,mathilda och julia har smidit planer hela veckan och allt ser ljust ut!

Veckans träningar har sett bra ut. I måndags gick vi på "grönt" gräs där vi spelade fotbollstennis som mitt lag självklart vann!! VIKTIGT!!

Tisdags var en del på klubbkväll på Intersport i Eksjö där visst Emma, Mathilda och Ida shoppade loss. Ida och jag har visst samma smak när det gäller converse så vi kommer bli lika snygga i sommar :)

Onsdags var det löpning som stod på schemat. Snabbhet och spänst i den berömda trappen och i steinwallsbacken. Efter de körde vi styrka i Parken där jag blev förvånad över att Janne var en baddare på stretching. Riktigt imponerad!!

Idag torsdag beger vi oss till Hultargård där vi ska rulla boll och fnissa :)
Maja fyller även år idag så lite skönsång kommer det självklart att bli!

För att avsluta detta fina inlägg har jag en gåta, jag tror iaf det är en gåta:)
Gåtan:  Vem kom först? hönan eller ägget?
Nått att tänka på:  Om man borrar ett hål i marken, vart kommer man då om man hoppar ner??


Ha en bra dag så hörs vi under helgen kära läsare ;)

DET ÄR BÄTTRE ATT TOPPA ÄN ATT FLOPPA

// Jullstrulls!!


Uppvärmningen har börjat

Vad hände med bloggen som brukade vara dagens höjdpunkt att kolla in? Nu på försäsongen har det varit lite halvdött här, men med en serie som drar igång om några veckor tycker jag att det är dags att komma igång lite på allvar. Det är inte bara att trycka på en knapp och sen är vi i igång igen, som kenneth brukar säga. Det gäller att det syns på uppvärmningen att vi är taggade och nu är det uppvärmning, så vad väntar alla på?

Jag tror att det är dags att vi får in lite nytt och fräscht, Jullan har börjat komma in i det nu, BRA jobbat! Men det behövs fler! Visst har vi väl alltid undrat vad som rör sig i Moas huvud när hon springer runt där på planen? Hur Emma/Kenny bär sig åt för att få sådan fart? Vad Frida pysslar med under all sin ensamma tid nere i det egna målet? Vilka affirmationer Elin läser varje dag för att hon ska lyckas? Allt sånt vill vi veta!

Med det här menar jag inte att alla erfarna bloggare ska sluta. Nej, ju fler, desto bättre! Och då kan vi kanske få en blomstrande blogg igen lagom till seriestarten.

Chao så länge!

(P.S. Är det någon som undrar över inloggningen till bloggen så är det bara att fråga på träningarna! D.S.)

Vilodag så klart!!

Som ni kanske märker försöker jag få i gång bloggen :)
Det verkar dött från alla andra håll så jag bara kör på liksom!

Onsdag och det innebär VILODAG välbehövligt för somliga medans andra kör på stort. Just en sån här dag kände jag och Majs att vi helst ville ta det lugnt. Vi såg att några drack vatten och kollade på varandra. Tänker du samma som jag- jo jag tror de. Vi åker och badar!!
Kl 6 var hon här, en vit audi glider in på min lyxiga uppfart och jag hoppar in. Kör vidare mot storstan Sävsjö. Stan har visst allt enligt Castell, konsum,shell och bodaborg kanon tänkte vi :)
Väl framme vid kassan log jag gulligt började på benen och gick in som ungdom, KANON!! Majsan som inte alls der gammal ut slank med på ett bad för 32 spänn :) GOTTMOS!!
Virvelvinden är en klassiker och vi lyckades ta oss ut helt utan någon hjälp alls faktiskt. Bröstsim och också classic och vi drog några längder. Sedan blev det bubbelpoolen där skvallret går,bäst att hålla öronen öppna ;)
Att slå rekord är ett måste i rutschekanan men idag var det tugnt.. en kille försökte styla men han hade redan tjej så fattar inte varför...
Till sist men verkligen inte minst, VATTENGYMPA riktgt jobbigt måste jag säga, men hur kul som helst :) bruden som höll i de hade gott tempo så det var bara att hänga på :)

Imon är det träning igen och jag saknar er faktiskt en skvätt :)
ses imon!!!!

fniss i en hiss
// julls :)

Vinsten som äntligen KOOOOOM!!

Då var det måndag igen och helgen kom som en vind och försvann lika snabbt!
Helgen har däremot varit kalas bra :) Vinst mot madesjö i lördags och lill emma (kenny) andersson fyllde år! Allstå en kalas helg;) HUMOR!!!!

Matchen började kanske inte som vi ville, vi var ovana med spelstilen som vi körde eftersom vi inte kan avslöja oss för laget som vi har i våran serie. Vi körde inga hörnvarianter, vi bytte nummer med varandra och vi tejpade ögonen och frida körde på screem masken för att madesjö inte skulle känna igen oss till att serien drar igång.
I pausen bytte vi stil och tog på oss rockkläder istället. Vi känner oss mer trygga i dom. Speciell majsan,frida,otto och elin som får lyssna på hårdrock till varenda träning(jackis bil).
Vi andra kom snabbt in i rollerna. Moa kände sig lite lite osäker på rocktemat och valde att kolla på andra halvlek för att köra 110% till nästa match. Efter en stund slet någon av jonnas rockkläder och även hon fick kolla på..
Men vad gör de när vi har våra rockstar som hoppar in Natta och Tilda vilka stjärnor!
Hela rockteamet vill jag ge en rockstjärna för eran insatts!


Ikväll är det träning igen och det ser jag fram emot!! :) Imon är det Tisdag som innebär sista mathuset, hur bra känns inte de?? super enligt mig :) sen en sista grej som jag har längtat efter hela vintern, HULTAGÅRDS IP jag vill gå på gräs nuuuu, kramp i vaderna, hämta bollar i bäcken, bli blöt och fnissa :)

Nu ska jag ladda för att sedan de järnet på träningen :)

/ 8+8+1=17 år =snart 18år=körkort

Ledord

We can't fight for something we don't believe in, so lets believe in it and fight together!

vimmerby

för er som ännu inte lärt er vimmerby kan nu plugga på till nästa träning ;)

RSS 2.0