Träning hemma på trädgården???

Kollade in A-laget i söndags på Borovallen när det vankades seriepremiär...Hann precis komma in på arenan med mina nya rosa converse så blev Vimmerbyspelarna totally lost och Landsbro kunde börja sin målskörd... Såg inte hela matchen men såg Jullans två mål och hennes speed framåt målet... Nu undrar jag två saker, kanske tre:
1. Är det dom nya skorna?
2. Har hon tränat extra med Kenneth home at the backyard?
3. Kan jag ta hennes plats?


På återseende=)

/Pink Princess

Inga könsord

På träningslägret bestämdes (inte av spelarna ska tilläggas) att inte vi får använda könsord som skällsord på träningarna och inte heller på matcherna givetvis för då åker man väl ut typ va??
Detta va inget jag alls va medgörlig till för att säga -Kuken! när man missar mål ligger bra i mun...(haha) men nu är det slut på könsordens glada dagar och sedan vi kom hem har det snurrat runt i huvudet vad man ska säga istället....Det är ju alltså böter på detta så jag måste hitta nåt annat...
Dom här borde vara godkända:
-Ballefjongberga
-Dicken
-The dick
-Såssnippa
-Kukeliku (här kan man tillägga: klockan e sju om man vill)
-Mustachburr
-Fittja
-Snabel

Ni kanske tänker att bara skippa könsord, det kanske vore det lättaste...Jo kanske...men för mig är det lika svårt som att inte le när jag kommer ut till Landsbro och träffar Sveriges stördaste lag....
Jag får skickas på avvänjningskurs helt enkelt...Fy skäms på mig,,nästan äldst och så crazy men jag bjussar på det...
Förresten blir jag lika snyg som övriga i laget nu med mina fina tighta löparbrallor jag fick på träningslägret..Tack!!! å Puss på en buss


/Pink Princess

träningsläger, en lekande lek!


Heeeej alla trogna läsare !

Juust nu är vi på träningsläger i Skånes Tranås och har det sjukt gött!
Vi har också konstaterat att skånska är sveriges fulaste dialekt, utan tvekan på den frågan!!
Om ni kör o kör så långt ni kan, bara följ en rak väg, när du börjar se lite vindkraftverk börjar du
närma dig, när du kommer till ett chokladhus som ser ut som ett spök hus är du en bra bit på vägen,
du följer sedan den lilla lilla vägen fram till en kuslig kyrka har du kommit rätt. Vi kan också konstatera att
det är något kusligt över denna byn. Många spekulerar över att det är en "sektby", med tanke på alla lustigheter
som till exempel en gammal gubbe som står och glo när vi går förbi kan vi nästan säga att byn har något märkligt för sig!

just nu leker vi lekar och har skööjj i en gympasal som är mindre än den minsta som finns, den består även av en gaskammare(duscharna) spindlar i taken mm.. men vi överlever det här!! Vi har iaf sjukt roligt:)
Ser fram emot spökrundan som äger rum kl 12.00 i natt runt den läskiga kyrkogården. Vem vet vad som gömmer sig bakom gravstenarna där ;)

Puss o kram skumbanan.....hälsningar dem coolaste!!

Pirr i magen!

Vilken underbar dag!

Nu börjar det närma sig med storsteg.....TRÄNINGSLÄGRET! Bara man inet får sova med Jonna så ska det nog bli ett bra läger  :)
Hoppas på att solen tittar fram och att alla tar med sig sitt solskenshumör. OCH att man iaf en dag kan få sova ut lite....Jag vill inte vara uppe med tuppen, har aldrig gillat honom.
Hoppas att gräset är grönare på andra sidan, i Skåne alltså! Tranås närmare bestämt, Skånes Tranås.
Festkommitén har höga krav på sig iår, bara det bästa duger. Men jag tror inget annat att det kommer bli fantastiskt det ni kommer med. Jag har även hört att det har kommit in nya medlemmar så här tätt inpå, hoppas de nya håller hög klass!!


Som ni alla vet är det en stor dag på onsdag Issa fyller, ja nu säger jag det, 30 år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det sägs att en dam aldrig talar om sina ålder, men det här är ju definitiv värt att fira. 30 år och hela livet framför sig :) hoppas du hoppar över 30 årskrisen, fast en cool morsa på en motorcykel är väl aldrig fel? ;) Kanske bestiga berg, åka utomlands, köpa en ferrari? Ja gör vad du vill!
Lif funderade först på att ge dig en ny lyxvilla, vilket du redan bor i så det får bli något bättre.

Ta hand om er kära vänner, vi vet att ni alla älskar landsbros damer, vi finns i ert hjärta!


Vimmelbilder från påskafton


Gamla och nya spelare fastnade på bild när vimmelfotografen va ute....=)





RSS 2.0