Lycka


Träning i ett kallt januari

Nu börjar det närma sig en träning på heds konstgräs. Idag är det minus och snön har även seglat ner från skyn. Vi kan hoppas på att dem utmärka vaktmästarna har avlägsnat snön!

Helt ärligt, jag är inte ett stort fan av att träna ute i minusgrader men jag ska väl inte gnälla, kan va bra att få lite skinn på näsan till nästa gång det blåser hårt.
En rolig och spännande sak är att få se vilken fin mössa Bisse/Birren har plockat fram och glänser med på utomhusträningarna. Han lyckas liksom alltid sätta mössa lite för högt upp och lite på sne. Men ska det va så ska det va, kör på din egen stil Bisse!

En sak som vi får tacka Chris Sjölin för är fikat som Pisa måste ta med sig efter alla utomhusträningar. Vi hade en bowlingkväll och hon kammade hem vadslagningen mellan henne och Pisan. Vinsten blev då att han skulle ta med sig fika efter träningarna. Det är ju bara att tacka och ta emot för oss andra.


Nu ska jag gå och byta om, pälsa på mig ordentligt så man inte fryser fast där ute på heds.

Ta hand om er, höres :)

Tänk inte, bara va


Nytt år, nya möjligheter!

Hej alla fotbollsvänner!

Nu var det allt längesen någon skrev här på bloggen. Jag kollade lite på antal besökare och jag ser att det är personer som har gått in på LIF-bloggen i hopp om att det har kommit upp ett nytt inlägg. Men icke! Så dags att börja leverera lite här kanske?

2012: Var ett år av både glada och dåliga känslor. Vi lyckades med div.2 laget ta oss upp till det nya div.1 och det gjorde vi genom att kämpa hårt i matcherna och spela riktigt fin och underhållande fotboll i vissa matcher. Vi kunde dock vara lite ostabila,till att ha spelat fin fotboll för att sedan spela dålig fotboll där vi inte kände igen oss själva.
Men så kan det bli för alla lag och med en säsong bakom sig har man även mer erfarenhet i bagaget. Detta året kan komma att bli tuffare med tanke på lagen vi kommer möta men vissa har vi mött och visat att vi kan slå.

För div.3 gick det också lite upp och ner. Vi kunde där också spela fin fotboll men även matcher där vi skulle ha presterat bättre. All eloge till som var med på matcherna och slet. Men vi gick runt på många olika folk på positionerna och i vissa matcher var det svårt att få ihop till ett lag. Det ger ingen trygghet. Men i år hoppas jag att det ska bli ändring på det, för allas skull.

Nu ser vi framåt mot nya mål så kommer det här bli riktigt bra. Vi får peppa på varandra ny på försäsongen, som kan känns lite skit ibland. Men då måste man se framåt och tänka på när vi får gå ut på riktigt gräs en fin sommardag och vinna den där matchen!

LIF mot det bättre!

Ha det så gött så höres vi vidare :)

RSS 2.0