Dessa onsdagar

Jag har ju inte fattat än att man faktiskt kan säga till tränarna vissa träningar att man ex jobbar, pluggar eller är lite snuvig, vissa träningar i det här läget är i nuläget onsdagar då vi kör lite hårdare. För mig är allt hårt...
Men jag ångra mig inte en sekund när jag väl va på planen, med mig i hasorna hade jag Smillidillan som är en populär gäst på Borovallen.
Idag va uppvärmningen, detta låter helt osant men Kenneth sa att dom som ville fick springa några varv runt planen och dom som inte ville det, typ 98% körde passningskvadraten...Det visar med enkel matematik att springa runt planen och jamsa är inte våran Nr 1 på uppvärmningslistan...;)
I vår kvadrat gick det ganska bra tills vi skulle byta varv, våra klurigaste uppgifter varje år som spelare är att re ut följande:
1. Vilket håll går vi?
2. Hur fungerar övningen om vi kör den åt andra hållet?
3. Vem hämtar bollen jag sköt utanför mål?
4. Hur många mackor ska man köpa när man har torsdagsfikat?
5. När ska NewBody va inlämnat?

Efter några minuter trodde vi att vi hade det, jag va lost resten av övningen och bjöd på bananpass och kallade inte på bollen en gång utan dom fick kalla på mig av den enkla anledningen att jag inte visste vart jag skulle få den ifrån...t.o.m Swärdh va med på denna övning (solen i Thailand har gjort henne skärpt alltså;)).
Sen va det dags för styrka med Jack som visades sig va väldigt militärisk, vi skulle göra Hitlers hund och lyfta rumpor hit och dit...Men det va trevligt att se Jack lyfta rumpan med, en mycket spänstig sådan=) (vi "fattade" inte en övning så vi bad han visa...)
Kenneth och Peter höll till vid målen idag och stod för snabbhet, bollar låg vi 3 koner och man skulle på snabbast möjliga tid springa, skjuta, rycka och nästan dö mellan koner hit och dit. Tydligen kunde man tjäna tid på hur man sprang men i den tankeverksamheten hade jag inget att hämta...Kenneth har gett mig ett gott råd för många år sen och nu citerar jag:
- Issa!, när du ska spela fotboll, lämna hjärnan i omklädningsrummet innan du går ut på planen, då är du som bäst!
Den där hjärnan har jag nog lämnat lite överallt efter det, på Willy´s, i baren på Hotellet, i Gävle, på Robins arm m.m
Som pricken över i:et kom ju även övningen där man är två å två och man ska hålla emot och täcka boll...jag hade turen att en omgång hamna med en av damlagets största fuskare (efter Sofie G), vi tog det lite vackert och råka slå bort en boll lite då och då.
Sist men inte minst skulle vi jogga ut på elljusspåret en bit, "en bit" visa sig va halva milen och samling vid några branta backar där vi skulle rycka baklänges och framlänges, sista rushen fick Jullan skjuta på min häck så jag kom upp och jag tänkte att - Måtte djävulen ta alla fruntimmer! (varför jag tänkte just så vet jag inte, blodsockret va lågt kanske?)

Ja och nu ligger man här i sängen, Smilla har däckat efter mycket fniss och bubbel och jag undrar mest:
Vart tar allt fett vägen när man går ner i vikt???

Sov gott foolks och tack för att man trots allt får va medlem i en sån underbar förening;)


/Puss P.P

himlafärden .

Dagen började med att vi hade en bra träningen för söndagens och måndagens matcher.
Vidare till den tradionella torsdagsfikan, laguttagning och lite allmänt tjöt.
Sen var det ju inte vilken torsdag som helst igår utan det var himmelfärdsdag och i föreningen innebär det att det är tipscykelrunda, grillning och fotbollsbrännboll med både dam och herr laget :)

Det var en ganska kluriga frågor.
Allt handlade mesta dels om föreningen och vissa var bra och hade många rätt, andra mindre bra och mer fel än rätt..
Jag tillhörde dem som var mindre bra på det, men Kalle var lite sämre. :P
Kalle 2 rätt, Jag ( hanna ) 3 rätt , Jonna 3 rätt av 12 frågor, kanske märktes att vi tillhörde samma grupp..
Tjötade nog mer än vad vi koncentrerade oss på frågorna.. :P
Första priset var en middag för två på Pizzerian i LA och det gick till Kalle Andersson. GRATTIS
Andra priset var 50 kr att handla för i kiosken, och det tog Adam Johansson hem om jag inte minns fel.  GRATTIS !

kvällen fortsatte och grillen tändes, folk minglade och hade trevligt kring vårat "långbord"
Alla blev mätta go och glada och nästa tävling skulle påbörjas.
Fotbollsbrännboll.

Det var en jämn match ut i det sista och vissa snygga hel varv, andra mindre lyckade sparkar men trots det hade vi jäkligt kul tillsammans. Skillde två poäng mellan lagen så riktigt jämt var de.

Jag hade en kul dag / kväll och avvek lite tidigare, men hoppas den slutade på samma bra sätt för er andra som den gjorde för mig.. :)


Nu kommer bilder från dagen och kvällen, på återseende!



bra spänst, alla häckar som gett resultat.


fräscha och fundersamma när vi fixade barnfrågorna.



Jullis visade sina favorit poser innan vi skulle ner till affären.



Anna kände sig redo för att ta sig an cyklen.



förväntansfulla grabbar


måste vara X på den frågan..


häng vid grillen

något slags lagfoto försök


tack och bock , nu orkar jag inte mer.


slutet gott alltning gott

Lif är allt en djupt grubblande lag...
När jag kom ut från omklr sitter linda och kajsa och drass om vem som har mest trappor i sitt hus... intresse klubben antecknar.. Kajsa försöker räkna med allt, även om det inte är en trappa, bara ett litet skutt som hon sa själv. "ett skutt från varandan ner till gräsmattan" Trappa enligt kajsa :P 
Senare på träningen kom vi in på färgblindhet, och sen växte det mer i inom det ämnet. Vilka är färgblinda, är det bara killarna, sen blev det större och det kom in % tal i diskussionen. Vad jag förstod skulle det var 80-90 % killar, kanske mer och resten tjejer, om det var så att pappas far fars, farfar och hans fars bro och hans fars fars farfar så blev det så att tjejer kunde bli färgblinda. Ibland vandrar generna genom hela släkträdet innan det ger utslag på någon. Diskussionen fortsatte att dem som är färgblinda har lärt sig färgerna genom att egentligen uppfatta andra färger men ändå vet att det inte är någon av dem..

Nu gör vi ett test... Jullan var bra på det och anna hängde med där i jullans spår. 
 

 Gul. " men ögonen ser något annat, i dina kanske det är rosa"

Nog om detta , nu vidare till något annat och sen tillbaka till träningen.

Kanske bara jag som trodde att kajsa skulle lära sig något när hennes "fusk" knep på försässongen började läcka ut här på bloggen. Trodde det hade satt punkt på hennes tankar om att "fuska". Men Icke...
Hon tror fortfarande att ingen ser när hon fuskar, men vissa människor har ögon i nacken kajsa.
Allt för att vinna , men ack så lite det hjälpte. Brukar säga synden straffar sig själv. 

Men kajsa, du ska veta att vi gillar dig ändå. Blink blink. :)  


nu ska jag lägga mig så jag klarar av en heldag med detta super laget. Ses imon, och då ska vi har mycket roligt tillsammans tjejer och killar!!





Vilket skitsnack

Igår hade ju som ni kan läsa nedan tränarna i LIF Dam styrt upp med en lite tävling... Det skulle skruvas bollar, prickas bollar och kickas bollar över nät. Som alltid när det vankas tävlingar så biffar samtliga spelare till sig väldigt mycket, en del mer än andra... Som tur va hamna jag i det bästa laget "Smillidillan´s" men det visste inte dom andra lagen om (att vi va bäst alltså). Anledningen till våran 3:e plats va att vi hade lite otur när vi tänkte i den grenen då man fick välja på att passa bollen rullande genom häckar eller ge sig på att träffa bollar uppe i krysset... Jag och flera i mitt lag gav oss på att sätta bollen i krysset, nåt som är ganska svårt för annars hade målstatistiken (i B-laget) sett ganska annorlunda ut. Men ni vet: 3 poäng om man satte den i krysset och 1 poäng för mesrullande in under/mellan en häck ( inte nåns i laget ska tilläggas dock). Man kan ju lätt räkna ut vilket som va mest prestigefyllt... Där gjorde vi vår undergång....
Men vi vill även poängtera från " Smillidillan´s" att: "Vi vann kampen mot oss själva här inne" (klapp på hjärtat). Kenneth mena på att: -Va fan !men det tror jag mest han sa för det va jag å Jullan som trigga om det.
Ja så det är ju inte så att jag vill bortförklara vår förlust men bara poängtera (som är nog så viktigt som Jack sa...) att vi hade lite otur när vi tänkte annars hade vi vunnit med storslagna siffror...

Jag säger som räven: -Surt!

Å så lite bilder från träningslägret and more... (Hemtex and more...)









/P.P and Big Raburba

Kära vänner.

Jag blev så knäckt efter gårdagens fjärdeplacering så jag bokade flyget till Turkiet. Där kommer jag stanna ett tag och samla nya krafter.

Fast jag inte syns eller hörs finns jag i era hjärtan och där ska jag giva er kraft att kämpa på planen och vid sidan av.
 Jag har alltid vart stolt över att spela i Lif och jag ska tänka på er när jag är borta, inte för mycket men lite. Bara för att hålla fötterna på jorden så att säga.
Jag vet att ni försöker spela coola och inte visa att ni inte kommer sakna mig men det vet jag att ni kommer :)
 JAG KOMMER SAKNA ER OCKSÅ! Ömsesidigt helt klart.

Team Angels trots en fjärdeplacering, så var inte förstaplatsen långt borta. I en annan värld och tid så skulle vi vunnit, det är jag säker på.


kramar och sol!


Placering!


1. Sudoku




2.candy shop              



3. smilla dilla    




4 . Angel 




en bra kamp mellan lagen som tog fram sina bästa sidor...
skruva den som beckham
smacha den som björn borg
pricka som messi





RSS 2.0