Målet är målet

När jag tänker på framtiden så ser jag på den med ljusa ögon. Man har allt i egna händer egentligen, hur mycket vilja har man? Hur mycket kan vi skapa? Vi sätter våra begränsningar, vi skapar våra möjligheter.
Den här bloggen är ju till for oss alla som älskar eller hatar LIF men det är så mycket mer än fotboll runt omkring just ordet LIF, kärlek och glädje till fotbollen, gemenskap som skapas när man sätter sina dobbar på borovallen. Fotboll är inte bara en sport det är en livsstil, inspirationskälla och den har gett mig en andra familj.
Vad skulle jag vara utan fotbollen och vad har den gett mig? Jag skulle troligtvis inte vara samma människa som jag är idag. Jag är tacksam för alla människor jag har mött, alla glädje som getts till mig och förhoppningsvis har jag kunnat sprida lite glädje.
Höstsäsongen ska bli våran, den ska bli rolig, intressant men då kommer det nog krävas att man ger blod, svett och tårar. För när allt kommer omkring så är det värt det i slutändan.
Sista matcherna nu så ger vi järnet och kämpar för varandra, så vet jag att det kommer gå vägen!
Ses bland, gräs och skitiga fotbollsskor// Zorro

jag börjar undra vart alla håller hus?

Ja, vi har varit på semester, men nu är vi tillbaka. eller vissa av oss, vi är en skara på 6-8 själar, men självklart hoppas vi alla att fler ansluter sig till truppen inom en snar framtid. Men vi som inte ligger på plajan eller jobbar häcken av oss utan det bara kliar lite extra i våra fötter, lite extra i mina fötter, diskuterar vilt om vi verkligen bara har haft två veckors semester för den rätta touchen var inte riktigt där i måndags. I villket fall kom vi aldrig fram till något bra....mer än att jag ha dispans på allt eftersom jag har varit borta i ett halv år...eller jag tyckte det iaf..
Men så blev det idag, onsdag och alla hade nog tjuvtränat hela tisdagen för jisses vad det flöt på för oss eller ja, bättre än i måndags iaf. på alla fötter. kanske att det var att vi fick se Peppe eller att Jack hade lagt upp en super träning och själv agerade värsta super frågemannen som höll inne på de mest kluriga frågorna eller så var det så att alla blev extra glada när våran Issa och Smilla dök upp efter sin frågande frånvaro. Smilla var lite ledsen för att mamma skulle sätta fötterna på planen igen men det syntes på långa vägar att Issa hade tränat hela sin semester för det märktes knappt att hon varit borta, trots att hon i vissa lägen hade Smilla på armen eller höll henne i handen. Välkommen tillbaka Issa, hoppas det inte dröjer för länge innan vi får se dig igen!
Men nu till det jag egentligen ville meddela till spelare, tränare och alla våra läsare!
Jag önskar att alla fick uppleva vilket härligt gäng vi är och hur jäkla tacksam jag är över att få tillhöra detta härliga gänget! Nu väntar jag bara på att resten av spelarna ska ansluta sig till truppen så vi kan ta allt till en högre nivå och göra det vi är bäst på! 
Så tjejer (och Kenneth och Janne), kom snart och visa er...även om ni är pepparkakor eller inte för jag saknar er!



* Zara

Back on Track

Så var träningarna äntligen igång igen. Jag har längtat mycket ska jag säga er och det tror jag inte att jag varit ensam om. 8 spelare var vi i måndags och 7 lyckades vi skrapa ihop till dagens träning och för er som är bra på matte ger det ju ett snitt på 7,5 spelare per träning. Hur man nu kan vara en halv spelare låter vi vara osagt, det får de med smartare hjärnor fundera på istället...

Smarta hjärnor, det har vi förresten inte så många i laget kunde vi konstatera idag. Träningen bestod av diverse fotbollsrelaterade grenar som varvades med frågesport. Det gul/gröna (eller ska vi säga reflexfärgade) laget briljerade med sin snabbhet och bollkontroll men några vidare smarthuvuden var de inte. Men man får väl skylla på att de var unga och inte riktigt så smarta som vi i det äldre laget. Jag menar, vem vet t.ex. inte att Alfred Nobel är den enda svensken som har ett grundämne uppkallat efter sig (Nobelium, finns fakta på wikipedia för er som är nyfikna) eller att staden Trosa brukar kallas för Sveriges ände? Och att Sverige fick färg-tv 1970, det vet väl varenda människa? (Fast tydligen inte det andra laget)
Men jag måste nog ändå säga att de vann en rättvis seger, man hade inte mycket att sätta emot Jonnas blixtsnabba ben, Ellens pricksäkerhet eller Zaras kraft i skotten.

Efter att tävlingen avslutats var det då dags för deras lag att komma på ett "straff" till oss i det förlorande laget. Detta är något nytt som Jack hittat på och det är väl med blandade känslor jag har tagit emot denna nymodighet. Det är jättekul om man själv är det vinnande laget, att hitta på något jobbigt som andra ska göra och som jag själv slipper är en ren fröjd. Om man däremot är i det förlorande laget...då är det inte lika kul kan jag säga er!

Vi har i alla fall haft tur med vädret under träningarna. Trots att regnet öste ner på dagen idag hade vi uppehåll hela träningen. I måndags klarade vi oss ifrån regn även då. Sen att det är så kvav luft att man får svårt att andas och man svettas bara man står och stretchar är en annan sak. Men man slipper ju i alla fall regnet ;)

Idag var Peter med också, det var många som undrade var han var i måndags. Jag har svaret! Han var såklart uppe i Stockholm för att förbereda sig för sitt framträdande han skulle göra på Skansen-scenen på tisdagskvällen. Inför hela tv-publiken framförde han en sång vi ofta brukar höra på årsfesterna...

Eller så hade han helt förväxlat det hela och trodde att vi skulle träna på tisdagen istället för måndagen...

En kommentar från Jack i måndags fick mig att inse att man som bloggare har ganska stor makt. Jag ville ha lite extra vila mellan några övningar och då sa han något i stil med: "det är bäst att vi tar lite extra vila, annars kan man ju hamna på bloggen!" Hmm...detta kan vara nyttigt att veta för framtiden... ;)

Nu ser vi till att ladda för träningsmatch på söndag då vi gästas av Husqvarna (Eller är det kanske vi som är gäster? Vi spelar ju trots allt inte hemma, utan i Vrigstad) Får väl reda på detta på söndag. I varje fall hoppas jag att alla käkar taggtråd och laddar som vanligt inför matcher. Då kommer det gå vägen för oss ska ni se!

På återseende
#15


Greeece~

Som alla vet sa har vi sommaruppehall och alla tranar sakert forfullt. Vi vill inte vara samre sa vi tankte att traningslager pa Kreta passade bra in. Maste kila, armhavningar och poolen vantar, kanske lite vattengympa.. vem vet. 


Soliga halsningar fran Majs, Ells och Julls! Hoppas alla har det bast, vi ses snart!! :)

RSS 2.0