Träningsläger med världens bästa lag

Den här veckan har vi dragit igång med träningarna igen inför höstsäsongen. Tanken var att vi skulle åkt på träningsläger till Öland nu i helgen, men vad har väl en liten ö med yta av 1347 kvadratmeter och befolkningsmängd på 25 024 att sätta mot Landsbro och vår alldeles egna arena, Borovallen?

Så vi har alltså blivit kvar i LA hela helgen, undantaget igår lördag när vi tog oss en liten tur till Oskarshamn för att spela träningsmatch. Det blev uddamålsförlust med 4-3 efter att vi gjort en bra första 30-minutersperiod och två lite sämre 30-minutersperioder. Men vi lärde oss en hel del av matchen, bland annat att vårt starkaste vapen definitivt inte är att skjuta straffar.

 

Det har inte bara blivit massa tränande, för att orka hålla igång måste man ju fylla på med mat också. I fredags plockades grillen fram efter träningen och den underbara doften av grillade hamburgare och korv spred sig över vallen medan vi spelade fotbollstennis-turnering. Efter en oerhört spännande final där det orangea laget till slut utgick med segern kunde man konstatera att det finns både dåliga förlorare och dåliga vinnare i det här laget.

 

På lördagen hade vi den oerhörda lyxen att få köttfärssås och spaghetti lagade till oss innan vi mätta och belåtna tog bilarna och åkte till Oskarshamn för att spela match.

Ännu mer påfyllning av mat blev det på lördag kväll och då passade en del även på att fylla på lite extra vätska. Det är ju också viktigt när det är så här varma dagar.

 

Idag har vi en sista träning det här träningslägret och sen drar allvaret igång nästa vecka med träning måndag och höstpremiär på tisdag mot Husqvarna.

Tack för den här supertrevliga helgen allihop, ni är bäst!


RSS 2.0