Så att sää

Igår var som sagt den sista träningen som den där zlatanlover skrev om här nedanför och i helgen spelas dem sista matcherna och Sen???
Det var några som ville träna nästa vecka och andra ville helst slippa alla i laget.. eller?
Nee riktigt så illa tro jag det inte är, men dem kanske vill träna lite annat, för tränas ska det ju göras.. Vi är ju laget som gillar smärta och helst inte fuskar utan springer gärna lite extra... Men nu sa jag ju alldelses för mycket, alla vill ju inte det , det finns ju vissa som hellre vilar sig i form i soffan.. Och okej, bara dem är i form till nästa år då det spelar i en div högre.

Sen såklart är det ju en testmatch där vi har bjudit in spelare utifrån andra lag som vi ska spela emot och spöa dem, bryta några ben, förnedra dem.. Eller förlåt, det var ju så vi inte skulle göra Elin.. Vi skulle ju blanda lagen. Just det, blanda lagen var det. 

Jonna gled in lite senare till träningen som moroten själv.
Hon sa att hon hade varit på tyska möte?? Det har förändrats mycket sen jag gick på högstadiet.. 
Undra om inte bara kallade det för tyska möte, för egentligen var hon på en date med en tysk, och då förstårs, då är det lätt att kalla det tyska möte.. JAGET FÖR LAGET DÄR JA... 

Julia hon kom som en vind, hon försvann som en vind...
Men det var ju kul att du kunde vara med den sista träningen, för bowla det kan man ju inte göra annars när som helst... Det var omtänksamt av dig att lämna kvar kakan.. JAGET FÖRE LAGET! 

Hör o häpna, Kajsa soldaten Johansson rider nu längre inte på sin vita häst.. 
Hon har tagit körkort, så även hon får en vuxenpoäng i kanten. 
Frida kläckte kommentaren " jag som tänkte, hon får ju aldrig körkort" 
Undra om man vågar åka med kajsa..??? 


Allt för denna gången, 





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0