KM-vinst!

Ännu ett KM till ända och ännu en härlig vinst! Det har blivit ett flertal vinster under åren (åtminstone de åren jag varit med) och det är alltid lika roligt. LIF ställde upp med två lag idag och i och för sig var jag med i det laget som inte tog sig till final. Men det gjorde det andra laget och där vann de en ganska klar seger. Och trots att man kanske inte varit så delaktig i den så kändes det ändå som en vinst för oss andra med, för i grund och botten är vi ju samma lag!

Så att vi kom etta med det ena laget och trea med det andra får man nog ändå se som ett ganska bra resultat. (Sen att det bara var tre lag som ställde upp i KM i år - det låter vi vara osagt...)

Medan det ena laget öste in mål och höll nollan bakåt så var det nästan tvärtom för oss. Men jag tror att jag har förklaringen till detta: Vår ordinarie målspruta Julia hade ju blivit placerad i fel ände av planen! Kanske var det en del i en helt ny och överraskande strategi, eller så hade tränaren helt enkelt råkat vända på tavlan när han skulle dra lagupställningen. Hur som helst så funkade det helt okej med målsprutan Julia där bak också, med tanke på att det var hennes första match på den positionen. Men vi hade behövt någon framåt som kunde få in lite mål åt oss.

Publikmässigt var det väl inte riktigt samma drag som det brukar vara när det vankas KM, men det kan ju ha sin förklaring i att antalet deltagande lag i år inte var så stort. Det ryktades att något lag hade dragit sig ur för att det var för dyrt och att ett annat inte hade velat ställa upp för att de "inte ville visa upp sig". Men de hade de knappast behövt oroa sig för idag med tanke på publiksiffran...

Hur som helst, en vinst är alltid en vinst och det är lika underbart kul varje år att vara med på KM. Och alltid lika underbart kul att spela och träna med LIF också! Får se när vi ses nästa gång och tills dess får ni alla ha det så bra och jag hoppas att aktiviteten på den här bloggen har ökat något då...

#15


RSS 2.0