Öh lugn nu

Redan torsdag? Ja det vare visst! Och torsdagsfika blev de ju såklart, Torbjörn är en riktig klippa som fixade muffins och grejer! Även Janne skötte sig, tog med kaffe som vanligt, denna gång utan att spilla ut det i hela jävla bilen.. Kiiiing!!
Stämningen och tempot var gött på dagens träning tycker jag, även att jullan är hemma och har myssjukan.. Mm så kan det gå!
Dagens kommentar går till myggan, då jag frågade om han hade mått dåligt i lördags? Varpå han då svarar: ja fyfan, låg som en jävla ostbåge i soffan hela dagen... Jaaaa juste en ostbåge, vilken stjärna.

Nu får jag nog avrunda, och önska alla en fortsatt trevlig torsdag! Är förövrigt kvar sist i omklädningsrummet, ingen skräll egentligen.. Rätt gött ändå.
Aja får bli en puss på det, puss


Sjukstuga

Känner mig som världens sjukaste.. Men det gör jag alltid, tycker lite synd om mig själv när jag ligger här i soffan lite lagom mullig och gullig :)

Det är feber som härjar och igår var jag riktigt het, dock inte sexuellt!!

Missade träningen igår, hörde att Moas lag gick som tåget! Härligt att hon äntligen får lyckas ;)
Blir ingen träning idag heller.. Det rycker liksom i benen, har svårt att sitta still!

Något som gör mig lite gladare är att dessa är mina. Som materiallirare är jag hel nöjd över mina pinkprincess dojjor!

Ha det gött igelkött
#8


Bloggen..?

Jaha hejhej! Redan söndag igen, och måndagsångesten börja krypa fram lite smått får man väl erkänna..
Igår hade vi som ni kanske märkte en trevlig kväll, och en gästbloggare var visst på besök.. Så kan det gå!

Idag är det mycket på agendan! Bl.a. Ska vi prova våra nya klubb-kläder, hoppas la på tajta byxor, korta shorts och figursydda tröjor, hade varit gött det.
Nej, nu är det dags att ta tag i livet, och till Ida vill jag bara säga att jag hoppas kalaset blir myspys hihihihih
Tar en puss på det


Bloggen

Villa är vackrast? Vilka är bäst? Laxengänget 2013


Dansa på min mage!

Matchen var århundrades längsta, kallaste och tråkigaste!
Nu har vi kommit på bättre tankar :)

Hej å hå dansa på tå!!!


Torsdag

Denna veckan har gått ovanligt fort, kan det vara för att beepen blev inställd, att Moa har varit sjuk eller att vi har fått äta socker hela veckan?!?

Kristna har söndagen som sin heliga dag, judarna lördagen och LIF torsdagen!
Ni som inte riktigt hängt med är torsdagsfikat något som vi i landsbro dam inte kan missa. Det blir liksom kaos i Båstad då!

Dagens kommentar : myggan som mästerfotograf på träningen "-fan, att man blev golvläggare, det är ju detta jag ska hålla på med."
Dagens skönaste: Nässjö ringer till Torbjörn och säger att dom bara har 9 spelare tills på lördag.. Torbjörn ringer sedan tillbaka och säger att vi kan spela 9-manna, då berättar Nässjös tränare att dom har 9 spelare men bara 4 som kan spela.. Jaha vad gör dom andra 5?

Ja det var allt för mig :)

Ha de, PUSS # 8


Gästbloggare

Det går att säga mycket om Landsbro IF.
Bästa damlaget i kommunen till exempel (förmodligen bäst på hela höglandet också), vilket bevisas år efter år på diverse turneringar som KM (eller Champions Cup som det hette i år), Hyvelcupen och kanske framför allt i seriesystemet. Division 1 nästa säsong, i så hög division har vi aldrig tidigare varit i och det kommer bli spännande att få följa laget i år.
Förutom ny division finns det en del andra saker som också förändrats med åren. Eftersom vi nu är inne på vintersäsongen så är det väl ganska naturligt att det är det första som jag kommer att tänka på. Jag minns hur lång den brukade kännas och det berodde mestadels på två faktorer: grusplanen och mathusvarven. Nuförtiden hålls det ju till på Heds inne i stan, en stor och frodig konstgräsplan men så bra har vi inte alltid haft det. Grusfotboll, kan det vara bland det värsta som finns? Stenhårda bollar, isande kyla och en kall och hård plan där man rev upp både knän och nyinköpta underställsbyxor på samma gång. Där brukade vi hålla till ungefär 2 dagar i veckan, 1 dag i veckan spenderades på ett kanske ännu värre ställe... Man lärde sig frukta mathusvarven redan innan man hade hunnit testa på dem en första gång, så ökända var de. Visserligen var de nyttiga, både för fysiken och psyket, men ännu idag framkallar orden "Lilla Mathuset" en liten rysning längs ryggraden på mig...
 
En annan sak som också förändrats genom åren är spelarna. En del försvinner och en del kommer nya, men hur som helst så har LIF alltid fortsatt att vara ett härligt gäng med bra sammanhållning och många olika individer.
 
Det finns de som alltid hälsar glatt på alla när de kommer till träningen, gamla som nya spelare.
Det finns de som alltid verkar glömma hur vissa övningar går till hur många gånger vi än har gjort det. Och då ska vi inte ens tala om hur det snurrar i skallen på en del när vi ska byta håll...
Det finns de som alltid är en eller några minuter försenade och alltid har någon annan att skylla på.
Det finns de som alltid tar längst tid på sig i omklädningsrummet, hur mycket man än fösöker skynda på dem.
Det finns de som alltid glömmer något till varje träning (vattenflaska och schampo är klassiker).
Det finns de som alltid ställer sig sist i ledet för att kolla på när andra gör övningen men som ändå på något konstigt vis lyckas göra fel när det sedan är deras tur.
Det finns de som inte klarar sig utan fem varv tejp på varje ben (om det ens räcker med fem varv).
Det finns de som själva bidrar med nästintill hälften av inkomsterna till böteskassan.
 
Sen finns det även dem som skojar till det på träningarna när allting blir för seriöst och gravallvarligt.
Det finns de som alltid ger järnet på varje övning och visar vägen för alla andra.
Det finns de som ser något positivt i varje situation.
Det finns de som kan lyfta upp och leda ett helt lag.
 
Med andra ord finns det en hel del olika personligheter i laget och ändå har sammanhållningen alltid varit så bra.
Att vara en del av det här laget är alltid en härlig känsla, för LIF är världens bästa gäng.
 
/Zlatanlover

ÖH GRATTIS!

Idag är det ingen vanlig dag för det är denna snygginens födelsedag!
Tyvärr så har någon redan haffat henne, sorry killar!


Lite måndags-mal

Idag blev det, till allas stora förtjusning, inget beep-test! Dock sa Bisse att det till 100% säkerhet blir det nästa måndag.. Ja man får inte ha för mycket ku?L här i livet..
Kvällens träning gick väl ändå inte smärtfritt förbi.. Avslut, styrka, poängligan och löpning på de, gött det. Poängligans vinnare var lite oklar idag, men tror inte Castells lag tog hem det iaf, då jag hörde henne säga: "jag har fan inte ens lärt mig grunderna i inomhus fotboll än" Skön

Lite bilder ska ni få denna snöiga måndagskväll också! Innehåller vårt nerjoggnings varv.., bästa tränings-outfiten, två puddingar, en törstig liten flicka och LIFS bästa dj som drar ett beat!

Titta och njut, puss på de

https://cdn2.cdnme.se/1042429/7-3/pic_51228889ddf2b340cf604a4c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1042429/7-3/pic_51228889ddf2b340cf604a4c.jpg" class="image">


Öh ullis!!

Dagen börjar lida mot sitt slut och det är ungefär så jag med känner mig.. Slut!
Det tar på krafterna att hänga i ullis.

Kan avslöja att jag och Moa kan bli kända ja eller iaf c-kändisar kanske!
Förstår att ni nu blir rejält nyfikna men what happens in ullis stays in ullis.
(Att hålla koll på 5an kan vara ett hett tips)

Fick som sagt med oss rätt mycket hem, alltid lika kul att packa upp när man kommer hem och upptäcka hur mycket skit man egentligen köpt!
Men med åtta par trosor, en sexig leopard bh och 5 kilo godis kommer man rätt långt!

Puss på de!!


Ullis

Jaha hejhej, då var det söndag igen! Hoppas ni haft en bra dag gullisar? Det har iaf jag och jullan haft i Ullared! Hunnit med både det ena och det andra så att säga.. Och som
vanligt blev notan alldeles för hög för våra små student plånböcker, men vad gör det egentligen? Vad vi köpte är ni väl förstås nyfikna på? Kan väl säga att det blev mest trosor och godis, fan gött det ju.
Nu ska vi fortsätta våran resa hem, lagom sletna.. för idag har vi varit heta! Och då menar vi inte sexuellt.

Här får vi några bilder från dagen!
Puss på de


MARRE!

Matchfrulle, nu är vinst som gäller!


STEEEKEKÖÖÖÖV!

Hoppas ni haft en fin allahjärtansdag, själv har jag försökt haffa dock utan några resultat! Livet är tufft, men jag är lugn. Onödigt att stressa!

Blev en stekeköv på hockeyn. Riktigt fint måste jag säga!
Dock förlorade våra grabbar, men nya tag på lördag då vi Boros B-lag även kallade landsbros damlag också spelar match! 6 poäng ska hem till LA.


Alla hjärtans dag

Dagen till ära vill vi i LIF sprida lite kärlek till alla som vill ta del av den!
Får bli en puss på det


ÖH LUGN NU!



Tjejen som hade guldet i dagens störtlopp!
Kan vara ett hopp för OS 2030!!

Puss


Liverapportering från kettil

Tar igen oss med lite gofika efter några åk i kettilsås välpistade backar! Dags att bege oss ut igen och haffa lite!
Puss


En bra start på dagen..

Med en gofrulle i magen! Kaffe på de?
Puss


Onsdag=träningsfritt

Tjääna Tjääna!
 
 
Onsdag idag då och det innebär ingen träning gemensamt med laget. Kan mycket väl vara så att stora delar av laget kommer köra någon egenträning. Vet att vår målvakt Malin A pumpar på som fasen på gymet! Annars kommer nog vissa LA-brudar befinna sig ute i Kettilsås ikväll och testa på backen där. Om ni vill se lite underhållning en onsdagskväll så åk ut dit vettja!
 
 
 
Har ni med tänkt på det, att tiden går så fort? Redan mitten av februari nu och det kommer gå av bara farten nu till seriepremiär nalkas! Seriepremiären kommer att spelas hemma på Borovallen den 20/4 mot Nittorp om jag inte är helt ute och cyklar. Boka in det i kaledern i alla fall!
 
 
 
 
Imorgon är det alla hjärtans dag, sprid some löööööve och ta hand om varandra!
 
 
 
LIF mot det bättre! #12

Vardagslivet i LA

Då har ännu en måndag passerat, och veckans första träningspass är avklarat! Idag tränade vi varenda muskel i kroppen, och allas koncentrationsförmåga var på topp, till och med Castells två hjärnceller höll sams dagen till ära..
Och poängligan spelades i vanlig ordning, och kvällens vinnare blev lag orange! De vann en varsin stekeköv på Tordagens kvalmatch, fan gött det!!!! För den får inte missas, lagkapten Jonna tog efter träningen upp detta med högsta coach, och valpögonen gjorde förhoppningsvis effekt, Boooooro är laget!!

Nehe nu är det väl dags att runda av för ikväll, för imorgon blir det mycket kul..;) Men tillsvidare POK! Och ät semlor imorgon nuuuuuuu

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1042429/images/2013/pic_5119569f9606ee219adf91d5.jpg" class="image">


Feb. 11, 2013

Jaha då var det bara dom coola kvar, som vanligt!

Hoppas ni haft en fin dag allesammans
#8


Go söndag

Jaha hejhej! Då var det söndag igen. Dock ingen ångest här inte, är man king så har man sportlov kommande vecka, Junior?
Som föregående talare sa så hade vi lagfest igår, och enligt mig en lyckad sådan! Malle gick hem tidigast och julle fick ta den smällen, alltså inträffade la inga större skrällar :))
Idag har det även hunnits med hockey i vårt andra hem borohallen, och vinst blev det, Öhman vann puckkastningen och Jonna fångade en kola på gpdisregnet! Så det var lyckat faktiskt får jag säga :)

Nu är det slut på det roliga, blir väl att ligga på hunden ikväll?? Ja man får inte ha för mycket kul här i livet.
Ha det gött leverkött //anno


Helg och snart en ny vecka

Hej!

Nu sitter jag här i soffan efter att ha smällt i mig ett par våfflor, satt riktigt fint måste jag säga. Söndagar var förr ganska tråkiga dagar men nu är det en av de bästa dagarna på hela veckan, äta god mat och bara ta det lugnt. I like it a lot!

I fredags var det då match mot Öster som min kära kollega #8 skrev om, jag tror inte jag behöver kommentera mer om den matchen. Dock känner jag mig inte helt uppgiven utan jag vet att vi kan, det gäller bara att vi får spela ihop oss och att vi ska kriga på nu på försäsongen så vet jag att det kommer lösa sig!

Får pumpa upp lite muskler, käka taggtråd och krydda det med en hel del fika. Där har vi nog framgånsreceptet!

 

Igår hade vi lite lagfest, bubblade i bubbelpoolen i badhuset, käkade pizza och åt massa go frukt. Avslutades med bastu för en del och det blev en riktigt bra kväll. Det enda som blev ett litet störningsobjekt var cd-skivan som hackade upp sig och det dumma var att cd-spelaren var inne i ett låst rum. Så där satt vi ungefär i 20 minuter och lyssande på en hackande Martin Stenmarck sjungades In Las vegas, lät typ såhär: you be be be be be, a a a a a, sta sta star. Men en räddande ängel kom och fixade att.

Sedan gjorde alla i ordning sig för kvällen. Moa körde återigen på uppsatt hår men vi försökte få henne att släppa ner håret och visa sitt fantastiska svall! Om någon såg Moa och hennes fantastiska svall, ring in på 0606060-1212 och berätta mer.

 

 

Nu ska jag inte tjöta mer utan vi tar sikte mot en ny träningsvecka och torsdagsfika!

Ha nu en fortsatt bra söndag :)

På återseende #12

 

 

 


Hur gick matchen?

Tackar som frågar, matchen gick jävligt bra! 
Blev vinst med 15-0, själv blev man ju värvad till Öster och fick ett landslaguppdrag nästa helg!
 
JAG ÄR INTE BITTER!
imon är det klackarna i taket som gäller! 
#8

Torsdags FIKA!

3 dagar har gått sen socker stoppen satte igång. Och jag kan säga att det har varit 3 tuffa,Smärtsamma dagar! Men vi är starka och tillslut kom den efterlängtade torsdagen och torsdagsfikat. Kan ju också tillägga att jag hunnit smälla i mig en cupcake under dagen, för himla fint :)
tillbaka till torsdagfikat, Tobbe bjöd på kladdis och sprutgrädde. En klassiker om ni frågar mig! Men såjälagöttäre, ja #laxen får vara med idag också!
Marre imon då, och vi är revanschsugna som bara den efter lördagens plattmatch!
fullt ös medvetslös ;)
 
Blev att ligga på katten i kväll med
PUSS #8
 
 
 

Back on track

Idag påväg hem från träningen frågade Janne mig och Moa ifall vi inte skulle ta tag i bloggandet, och självklart vill vi blogga! Det är vår grej, lif vs vbk 1-0!
 
det är tisdag och en vanlig tisdagsträning, vanlig uppvärmning, vanlig skottövning, vanlig match och det vanliga goa kaffet efter träningen, ja om jag skulle beskriva träningen med ett ord skulle jag nog välja VANLIG!
 
Ja här sitter man en vanlig tisdagskväll och äter vanliga kaviarknäcke! Såjälagöttärde #laxen
har faktiskt bakat kladdis kvällen till ära, men eftersom jag och Moa har sockerförbud ska jag självklart inte äta den själv utan bjuda på imon!
Vill bara tillägga då att baka kladdis utan att få slicka skålen är som en riktigt jävla käftsmäll! Det gör ONT, ändå in i hjärtat! 
 
imon blir det hockey och stekekööv!
nu ligger vi på katten!
PUSS 
#8

RSS 2.0