Gripen

Vet inte om man vågar åka med bussen imon alltså. Har ju en brottsling i laget som i går blev gripen..
Inget att leka med alltså!!

#taregenbil #junior

Annars hade vi en trevlig kväll! Bäst av allt var ju broccolipajen och dom rena lakanen! Full pott

Tagga tagga!! Imon ska Mjölby känna på hårt!

Puss på de


HURRA

Idag är det ingen vanlig dag för det är Tildas födelsedag! HURRA HURRA

För övrigt vill jag tacka tränarna för en kanon eftermiddag igår! Cross-fit pass på gymmet och sen påskfika. Kan inte bli bättre!
Ja och det känns att man lever idag..

GLAD PÅSK ALLIHOP!
På måndag tar vi nya tag då Mjölby står för motståndet!
Puss på de!


Blåkulla

Jaha, nu står kvarten redo och katten har fått mat! Ja för imon far jag & Jönsson nämligen till blåkulla som den häxa jag egentligen är..

Ja innan dess ska jag ju självklart hinna förbi överraskningen som Pisan hittat på, och torsdagsfikat får vi inte glömma! Ingen häxa kan fara till blåkulla på tom mage, så mycket fika ja det blir de!!

Ne det var väl allt för mig egentligen.. Ses på påskafton, då kommer jag nämligen hem igen! Men först ska vi festa till att med djävulen, ja det är de vi gör på blåkulla!!

Puss på de

( Bilden är från förra året då jag gjorde blåkulla premiär)


Insta-mal

Jaha hejhej! Om jag imorgon kan gå lär ju vara dagens gåta.. Janne körde en riktig hårdträning idag, även att vi endast var 4 tappra! Ja alla ska ju inte komma undan........
Vi hann med både de berömda läktar-intervallerna i ishallen, snubblande sedan vidare i snabba-fötter-stegarna, pumpade lite på gymmet för att sedan avsluta med 15 min styrka. Där vi även denna gång hade tur att VP inte stod bakom hörnet och lyssnade på våra ibland inte så väl valda ord.. Men är man malbög så är man go. Bra kämpat iaf av allihop idag, go big or go home är det enda rätta!

Juste, ni har väl inte glömt att vi nu också har skaffat en instagram? Jodå nu börjar det ta sig så att säga!! Så bara följ på, ni lär ju fan inte bli besvikna.
Puss på de


LIF i vårt <3

 
Deeeeeeee syns väll upp på dressen vad vi tillhör för ett gäng, vi spelar läcker fotboll och kammar hem poäng.
När spelet går i baklås så tar vi nya tag, ja så fungerar andan i ett härligt fotbollslag.
Ja Landsbros tjejer kom låt oss se, så att vi blir ett fotbollslag, ett fotbollslag som framåt går, och HÖGST I SERIEN STÅR I ÅR, hej hej hej!!!
 
LIF:
-Gör mål på sina chanser
-Sätter perfekta passningar
-Har grym teknik
-Har en helt underbar laganda
-Rullar bollen genom laget
-Pratar och hjälper varandra rikigt bra på planen
-Är fantastiskt bra på att rensa bort bollar i straffområdet
-Är tuffa och aggressiva
-Pushar varandra hela tiden
-Vågar göra misstag
-Har alltid sjukt skoj tillsammans
 
LIF ger alltid järnet och kämpar in i sista sekund!!!
 
Allt detta och mycket mer, vet jag finns i Landsbro IF dam.
 
Jag saknar er alla dag in och dag ut.  
I mitt hjärta kommer ni alltid att ha den största platsen! <3
 
 
# 10

Utflykt & match

Hallå ja!
Lördag men inte vilken lördag som helst. Idag har vi nämligen varit på utflykt. Ja alltså inte en vanlig utflykt utan en fotbollsutflykt. Vår förra lagkamrat Emma Andersson spelade nämligen mot öster idag, och vittsjösuppoters som vi är så åkte vi självklart för att kolla läget!
Vittsjö vann med hela 6-0 och Emma själv gjorde ett utav målen rätt upp i krysset. Ja lite så fotboll ska spelas.. ;)
Myggan å Janne malde på som vanligt och om det inte hade varit för att jag grym på att knipa så hade jag kissat på mig! Skrattar ihjäl mig när dom sätter i gång och börja tjöta!

Ikväll har vi varit hos var gamla lagkompis Mandi som fyllt år. Det bjöds på otroligt god mat och en jäkla massa skratt! Hos Systrarna Frejd är alltid stämningen på topp!! :)

Nu ligger man här i sängen, ja jag ska erkänna och säga att en arm hade faktiskt inte suttit helt fel! Men jag är inte bitter! Imon är det match mot Vimmerby och 3 pinnar ska med hos hem.

4,4,2 om pisan själv får välja!
PUSS PÅ DET!


Öh helg

Jaha hejhej, då var det fredag och helg igen, gött de!! Får ursäkta att det inte blev någon bloggning igår, vissa hade lite på agendan tydligen........
Men ja, igår var det torsdag och fika efter träningen! Torbjörn hade bakat, med betoning på bakat, (inte köpt två för 45) en alldeles underbar annanaspaj! Den blir väldigt svårslagen får jag säga!
Vad hände annars på träningen? Jo vi körde allsvenskan där vissa som vanligt fegade och sköt från halva plan och parkerade som målvakt framför sitt eget mål.. Ja jag säger då de, rättvisan segrar inte alltid.
Kvällens tabbe då ja, jullan hade tagit på sig en GIF-tröja att träna i, troligtvis i hopp om att få sig ett haff. Vilket hon tyvärr inte uppmärksammat var att på torsdagar tränar vi inte samtidigt som GIF, utan samtidigt som FF! Ja harregud... Så tyvärr blev de nog ingen arm för henne :/ Det är Fan symbolik det.
I omklädningsrummet efteråt slogs även rekord i mal, och det faställdes att störst går först.. Malbögar har vi då gott om i LIF de får man ju säga. Öööööh

På söndag har vi match mot Vimmerby, och då är det fan dags för 3 poäng! Ha det fint tills dess, och hoppas alla får mycket kul, jappjapp lugn nu
Puss på de


Symbolik

Jaha hejhej då var det tisdag igen ja! Tiden går fort när man får mycket kul..

Vet inte riktigt vart jag ska börja detta inlägg.. Tisdagsträning betyder heds träning, hedsträning i sin tur betyder iskalla tår, snöig plan utan värmeslinga, (även att bandysäsongen är slut..) och tre lager underställ... Men, eftersom vi är ett gott gäng kör vi på ändå utan onödigt mycket gnäll :) det är symbolik!
Får se om vi är på första sidan i Vetlanda Posten imorgon också, då en av våra tränare valde ett lite känsligt ordval.. Ja och det är ju tydligen så att det krävs inte mycket för att bli rikskändis i dagens samhälle så nu får vi ligga lite lågt framöver..

När vi ändå är inne på symbolik ja... Hemvägen med LA bilen efter kvällens träning var rätt go! Myggan tryckte in fyra spelare i baksätet, generös som han är! Janne tog självklart framsätet, egoist som han är...! Och eftersom det är ökänt att en del i Landsbro är lite baktunga så förstår ni kanske att det var lite trångt...
Vad drar vi för slutsats av detta då? Jo, att intimitet och symbolik är A och O.

Nu ska jag avrunda lite snabbt och enkelt då.. Och juste, Pisan "jobbade över idag".. Därför bjuder han aotomatiskt på gofika på torsdag!! Ännu en gång symbolik.
Puss på de


Vi är ett gott gäng!

Tisdag idag då, dagarna bara springer iväg!
Hög frånvaro på träningen.. Hoppas att fler brudar dyker upp på torsdag då det vankas fika!

Efter dagens träning hade vi i spelarrådet ett mycket givande spelarådsmöte med tränarna. Vi kanske är lite för fnittriga i bland och vi kanske inte har den bästa tekniken,men vi kom fram till att vi är ett gott gäng och det är ju huvudsaken!

Resorna till och från landsbro är alltid så jäkla sköna! Vi i haffgänget även kallade malbögarna med myggan i spetsen är så sköna, ja eller det tycker vi iaf själva att vi är! ÖH mer sånt!

Nu är det dags för kök!
Ha det gött igelkött PUSS



Beeptest

Jaha hejhej, så var det måndag igen!
Beeptest stod på schemat inför dagens träning. Det var nog inte bara jag som hade måndagsångest. Ida och Anna var jävligast som vanligt nu när vår egna sprinter (Emma speed Andersson) lämnat oss i stor saknad!
Annars var det en vanlig måndagsträning, som avslutades med poängligan. Classic skulle jag vilka säga!
Nu sitter man här i soffan och göttar sig när det inte blev något haff denna kväll heller.. ;)

Imon är det tisdag, det betyder tisdagsträning. Logiskt och så..

Livet är gött & PUSS på de


Ledigt vare här

Jaha hejhej, idag kan jag nog säga att det är skönt att det är onsdag.. För det första är jag ledig idag (junis) och för det andra har jag en träningsvärk som jag knappt kan beskriva med ord, och det är därför väldigt skönt att vi är träningslediga idag :) ska ta mig en PW nu så får vi hoppas kroppen kmr igång!
Igår efter träningen när LA bilen skulle åka hemåt efter alldeles för mycket mal i omklädningsrummet som vanligt, så kom vi fram till ett nytt ord, där såklart myggan var inblandad.. Ordet då: malbög! Ja vad ska man säga.. Det är så klockrent!! Vem vill inte vara malbög lix?

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag, imorgon är det träningstorsdag och torsdagsfika, bästa dagen på hela veckan.. Ja jag säger då det!! Hoppas det blir lika storslaget som förra veckan, hörde att det fanns både prinsesstårta och kladdkaka att välja på.. Ska de va så ska de.
Puss på de


Morgon-blogg

Jaha godmorgon godmorgon, för första gången bloggar jag i skolan, junis som man är. Fick sluta en halvtimma tidigare från matten, ibland är det bra!
Och ja, som ni säkert läst var det mördarträning igår.. Goa lår man har idag alltså! Smidig som ett kylskåp, kommer knappt ner på toan.. Men vill man vara fin får man lida pin, ska det vara tajta matchställ i år så gäller det ju att ligga i!!
Nu ska jag glida vidare, får väl ta mig en Kopp choklad eller en kanelbulle.. Svåra val man måste stå inför hela tiden..
Puss på de


Bakting så in i...

Det är måndag och en helt vanlig måndagsträning, trodde jag iaf!
Men inte de. Visade sig att dagens huvudcoach var myggis, pisan och Jane! Inte vilka tränare som helst utan stenhårda coachar!
Det började med doppboll, och då snackar vi liv och död!
Balkanlöpning stod också på schemat och fy fan så jobbigt. Var nog inte bara jag som var spyfärdig efter första och då hade vi BARA 3 omgångar kvar..
Inte nog med de skulle vi självklart köra jannes special, 15minutarn.
Och bäckenlyften, ja vad ska man säga.. Det känns ju att röva sitter där den ska så att säga, men man ska väl vara glad för det lilla man har!

Imon är det tisdag och om Bisse så som nämner pyramiden åker jag hem och käkar taco. Moa och Ida hänkar skulle jag tro ;)

Puss på de!
/ kom igen nu Britt-Marie


Livet på en pinne

Jaha hejhej! Ursäkta för lite dålig uppdatering de senaste dagarna, haft mycket på agendan!
Som ni läste i förra inlägget, så är jag en av dem som tagit tillfället i akt och åkt på mini-semester denna spellediga helg! Vad är bättre än snö, klarblå himmel, varm choklad och nypistade backar lix??? Skidsemestrar är alltid lika underbart!!
Tänkte bjuda på några bilder från de senaste dagarna, det är bara att njuta och vara avundsjuka!
en kall men solig puss på det


Torsdagsfika, nytt matchställ å så!

Jaha hej hej! Det vankas torsdag vilket innebär torsdagsfika. Och vilket fika vi bjöds på.. Det var mackor, chokladbollar, kokoskakor, kaffe och saft! Ja vad ska man säga, vi kanske inte är världsbäst på fotboll, men baka det fan kan vi!!

Peter vår kära ordförande var på besök, alltid lika trevligt. Han har liksom den där humorn som är svår att låta bli att skratta åt, hihi fniss å skratt!
Vi fick besked om att det till 100% blir tight matchställ i år!
Det kommer bli het på Borohallen i sommar!

Ny kapten röstades också fram, dock har inget resultat framkommit :)

För övrigt så var det lite tomt i omklädningsrummet idag, ingen Anna, ingen Malle ingen bex å ingen Moa.. Hoppas att alla har det bra på sina äventyr! Och på söndag ska jag lämna kuckelimuckmedicin till Chris!!!!!

KILLAR DETTA VILL NI INTE MISSA I SOMMAR PÅ VALLEN:


petang yang baik

Att solen lyser, att gräset börjar synas och att det iallafall är någon plusgrad, kan ju inte göra annat än att man blir riktigt sugen på lite finlir på borovallen. Även om det redan är några i laget som tror att det är 25 grader och gassande sol så får vi nog behålla underställen och pannbanden ett tag till och det dröjer nog några veckor till innan vi får byta ut konstrgräsplanen mot den älskade vallen.

Själv sitter jag här och väntar på dagens träning och laddar mer än någonsin för helgens spelfria matcher. Funderar även på om man ska slå på stort och baka något till torsdagsfikat.

Ni missar väl inte lif damernas twitter - det första jag såg när jag vaknade var en riktigt snygg och vältränat rumpa.

// the one and only

Darriga ben

Trots förlust så håller jag med förgående talar, vi kämpade på bra och kul att känna på allsvenskt motstånd!

Nu ligger man här i soffan med darriga ben och kollar så ska det låta, det är kvalle på en söndag må jag säga!

Castell är lika glá som vanligt, hej å hå!
Puss på de!!


Söndag

Helgens och veckans match gick tyvärr inte vägen.. Dock var det som sagt vittsjö som stod för motståndet, så med förutsättningarna tycker iaf jag att vi gjorde en väldigt bra match över lag! :)
Och jullan fick näta, det är är ju alltid gött! Och mot ett allsvenskt lag är ju en merit i sig faktiskt!
Men imorgon är det nya tag som gäller och dags för en ny tränigsvecka.
Imorgon blir det även dubbelt upp, då det är dags för boros b-lag att inta isen igen! hörde dock att vi skippar fikat denna gång, då det tog upp någras uppmärksamhet alldeles för mycket förra gången.. inga namn nämnda. (Jullan & Ellen)

Nehe nu får vi sluta mala.. Ha en söt söndagskväll allesammans, puss på de

Juste, öh! Ni får gärna följa oss på Twitter också, där får man redan på ännu fler smaskiga hemligheter om LIF.. Puss igen


RSS 2.0