Hårda i allt vi göra.

Hej i snöstormen!

När man tänker sig Hanna och Johanna på en strand i Thailand, strålande sol, vita stränder och så tittar man ut genom fönstret här i småland, då ser man vitt överallt. Stormen har varit här, och än är det inte över. Mathusrundan sprang vi igår och snön yrde och piskade mot våra ansikten. Vi gav oss ut i stormen och jag tror allt vi besegrade den. Vi var några tappra själar där ute i vintermörkret och våra tränare skrev upp tiden och njöt av att se oss springa eller glida på snön. Efter detta utlåtande så tycker jag allt att vi nog har det bättre än dem i Thailand. Ja härligt var det i snöyran, let's do it again!


Det kan väl tyckas att vi klagade lite i början men när man inte har något att prata om så klagar man på vädret, eller hur? Hoppas det kan snöa nästa vecka också, det blev nästan friskare i luften. Vi försökte få så att vi skulle springa 3 mil istället för mathusrundan, men vilken tur att vi inte gjorde det! Det här var mycket bättre :)

Sen efter vi har sprungit så har vi styrka i gympahallen, och där var ju Kajsa och Amanda i full gång med att hålla på och bråka och sno andras stationer. Den där Kajsa är inte lätt att överlista, hon använder ju sina tjuvnyp ;) Hoppas hon kan lära alla i laget, kan komma till bra användning sen när matcherna går igång! Janne the dj sköter som vanligt musiken och då är det självklara valet hårdrock. Det är en sida han inte plockar fram allt för ofta men den glädjen man ser när han får ha på sin musik är obeskrivlig. Jag kan se framför mig, Janne med långt hår och stå och rocka till sina skivor när han var i sin bästa ålder! Naturligtvis är det inget fel på hans ålder nu. Man är så gammal som man känner sig! Men i den här bloggen har vi som skriver lovat att inte lämna ut några åldrar på varken spelare eller ledare. Det ska visst vara ett känsligt ämne. Fler borde våga stå för sin ålder!
Den sista låten som spelades för kvällen var den mest omtyckta, och hör och häpna det var inte en hårdrockslåt. Hoppas han fattade vad vi ville komma när vi sa hur bra den sista låten var!
Jack och Kenneth sa några uppmuntrande ord när vi kämpade på med strykan, men mest så satt dem nog och drack kaffe! Nej nu ljög jag....Eller?

Hoppas alla har det bra, vi saknar faktiskt er Johanna och Hanna, det ska bli kul när ni kommer tillbaka!

Förresten er som inte vet så vann vi hyvelcup, förra helgen om jag minns rätt. Rolig cup och vi skötte oss bra tycker jag :)

Men ta hand er, tack, adjö och på återseende!


Matrunda är det något man äter?

Någon som har träningsvärk? Jo jag tror många har svårt att sitta på toan idag....Men det är ju så det ska vara!
Många kanske undrar vad matrundan är, och det är ju en massa tjat om matrundan hit och dit! Men vi älskar ju matrundan så mycket, vi har det i tankarna 24 timmar om dygnet och när det börjar närma sig den stora dagen så blir vi alldeles nervösa coch pirriga i kroppen! Ja ren kärlek där, som när man får fjärilar i magen. Det var ju trots allt ett helt år sedan vi lämnade matrundan och oooooj vilket kärt återbesök det blev igår. Alla hoppade av glädje och energin hos tjejerna tycktes inte ta slut....Man kan undra vart energin kommer ifrån, inte är det från glöggen det är bara matrundan som ger så mycket glädje i vårt liv!
Matrundan är då ett varv och det ska vi springa ett antal gånger runt, vi började igår med 7 varv och sen ökar det för varje vecka. Man ska även ligga på en så jämn tid efter varje varv och förbättra sig efter varje gång. Jag tycker att det skönt att man lägger på varv efter varje gång, desto mer tid spenderar vi på matrundan, då blir jag lycklig :)
Egentligen ville vi tjejer börja springa 14 varv på direkten för vi tänkte att lika bra att börja hårt direkt. Men vi fick tyvärr inte dte, man ska tydligen börja lungt....Aja lika bra kanske?

Jag längtar tills nästa vecka, då blir det 8 varv, ännu bättre ;)

Vi kommer bli otroligt starka iår, det känner jag på mig!

Nästa gång om man har en bra tid kanske man hinner springa in till mathuset och ta en liten matbit och sen ut igen. Men det beror ju helt på sekunderna....En sekund hit och en sekund dit är ju väldigt viktigt. Hmmm undra om dem säljer jordgubbspaj??


Ha de bra, vi ses i vinterkylan :)


Ett steg fram å två bakåt!!

Men tjena!! Det va ett tag sen, har inte mycket att skriva i LIF-bloggen eftersom jag e helt off. Har fullt upp med mammalivet och Smillas blogg...Håller mig i Sjövik med omnejd, försöker gömma mig från alla fans och paparazzis som vill betala hutlösa summor för att få skriva om en "Stjärnspelares liv som mami"...men jag vägrar. Min väg till stjärnorna är ödmjuk, ingen dokusåpa!!! 
Men jag vill bara informera om att jag "snart" är tillbaka på planen igen, Smilla & jag har snackat igenom läget och givetvis vill hon se mig i startelvan till våren=)!
Har kommit igång med promenader men ni kan inte ana vad man svettas, det va ett tag sen man va tvungen att börja om så här för att komma i form. Har ju varit hyfsat i form nu ett tag innan jag låg på rygg och fick bebis i magen...Kanske inte i stil med Lill-Emma men bara några få kilometer efter...
Det är ialla fall lite slitigt och komma tillbaka men vi ger det några månader så...Om jag hade fått bestämma hade jag varit med redan förra veckan men det va visst inte lämpligt sa barnmorskan. Vänta 3 månader med sån träning!!!! 3 månader!!!!!??????? Det va länge, tyckte jag men i förrgår skulle jag ge mig på lite situps och rygglyft...testa att ligga på rygg och pendla med benen...Yeah sure, dom musklerna har min kropp helt glömt bort hur man använder...
Så jag får hålla mig till promenader och motionscykel ett tag till men sen så.....
Saknar er!!!!!!!!!!!

Förresten, Grattis till KM-segern...Gött mos på Hasses=)!!!



/Puss Pink Princess/Big Mama

Hejdå Sverige och LIF

Hej alla min kära vänner!!!

Nu var det ett tag sen sist vi sågs, och jag hoppas alla hade ett bra nyår. Imorgon sticker jag och johanna till ett värmare land, Thailand. Väskan står packad vid dörren, passet ligger framme, kameran är på laddning och jag är dunder förväntansfull!!!   
Är grymt sad över att jag inte har hunnit varit hos er dem senaste två täningarna ,men det är ju så att jag har världens dunder förkyldning, och då vill jag inte dyka upp på träningen och smitta er som är fräscha och friska.. Har haft kontakt med min kompanjon och hon säger att ni har det bra och är grymt laddade till KM! BRA BRUDAR!
Tänk på vad stefan holm har lärt oss, det är bara vi själva som bestämmer.
Och ni kan ju alltid kika lite extra på dem affirmationer som står i föregående inlägg.

Ha det så bra nu LIF så ses vi snart igen.  Just det, jag kommer svika denna bloggen nu dem veckorna jag är i Thailand för då har vi en egen blogg som ska uppdateras, där ni kan gå in och läsa... vilsenithailand.blogg.se !! / Hanna




din kamp utvecklar din styrka.
när du går igenom svårighter och beslutar att inte ge upp,
det är styrka.


KM i sikte!

Goddag :)


I veckan har vi tränat och hållt på för att få ihop den perfekta mixen till KM. Har vi lyckats eller har vi inte lyckats är frågan? Det känns bra. Men det är när KM drar igång som något räknas, då spelar det ingen roll hur bra man har varit innan. Man måste ge sitt yttersta när det gäller som mest.
Det vet vi alla att vi kan, så det är bara att gå in där och kriga och hitta det fina spelet som vi vet att vi kan spela. Låt bollen göra jobbet så att säga :)


Vi har även två lag i KM, och vi hoppas att vi två ska mötas i finalen för att göra upp om guldet! Skulle vara riktigt kul.


I inomhusfotboll kan verkligen vad som helst hända! Och eftersom vad som helst kan hända ska man inte ge upp om man har släppt in ett mål bakåt. Då gör vi två mål framåt istället....Rätt enkel ekvation om jag får säga! Fast vem gillar matte?


BÅDA LAGEN NU KÖR VI!!!!



Testa några affirmationer innan ni ska gå och lägga er ikväll det här ska bli mina:
Jag är snyggare än min motståndare.
Jag är starkare än min pappa.
Jag är Zlatans dotter!
Jag gör mål en gång i minuten....
Jag har världens bästa och tryggaste lagkamrater!
Mitt hår är fixat för alla blixtrar!
Jag är snyggast, bäst och vackrast!


sådär, det här ska nog gå bra :)

RSS 2.0