Gammal är alltid äldst och Issa slutar aldrig fnissa!

Jag har inte dött...inte heller gått från blond till brunett, inte börjat spela i Holsby och jag är inte på smällen (igen)... Jag bara inte är där..i Landsbro alltså..på träningarna... Jag vill men aj aj, säger down under och jag får vackert hänga på Friskis och köra spinning efter spinning... Sprang faktiskt på en avdankad LIF-böna där idag..Hanna Gunnarsson...Ja, då insåg jag, det är här man hittar oss...de gamla förlorade spelarna...

Men som jag sagt så många gånger förr:
Gammal är äldst och skam den som ger sig för efter regn kommer sol och sluta lipa-börja pipa....Jag kommer när man minst anar, lite som tomten liksom....2011 är inte kommet än och gräset är inte grönt än...
Förresten är ju det senaste ryktet sant...jag ska lära mig åka skidor.. Josse Josselito som är på hemmaplan vet inte om det än men hon kanske tillsammans med några flera skidnördar i reflexväst från Landsbro ska lära Fiffi och mig åka skidor för 2012 bär det iväg...Tjejklassikern ska göras och det ska göras med bravur...


Ja det va väl allt från mig for now...
I´ll be back! Och jag säger som Lasse Berghagen: Stockholm i mitt hjärta
fast utan Stockholm och med LIF istället då;)

GOTT NYTT ÅR
Puss från Smilli-Smilli-Dillan och Pink Princess

Henvändarnas kväll

Det har ju varit lite tjat om det där att det måste uppdateras mer på bloggen så jag tänkte att ja, varför inte ta och skriva ett inlägg?
Träningarna flyter på som vanligt med mycket fotboll och spel såklart. Janne har även fått för sig att vi ska börja med styrka INNAN jul! Förr om åren har det ju alltid varit EFTER jul som vi börjat med sådant, men nej, i år gäller det att tagga extra inför kommande säsong i tvåan.

Ikväll var lite av en Hemvändarnas kväll. Blivande snuten hade tagit sig ner från den stora staden Stockholm och var med oss redan i söndags faktiskt. Hon visade att takterna fortfarande sitter i, ännu flyr Kenneth ur målet från hennes stenhårda skott. Stjärnskottet från Linköping hittade tillbaka till Landsbro för en månad sen men sen dess har man inte sett till henne på träningarna. Men idag var hon i alla fall tillbaka och visade hur man spelar på elitnivån. Tjejen som nyss satt sig i skolbänken i Skåne passade på att komma hem hon också. Hon spred glädje och motivation i sitt gamla lag, så som hon alltid har gjort. Ja, det kändes lite som gamla goda tider när Landsbros damer låg på topp och aldrig vek ner sig. För två säsonger sen gick vi ner i en liten dipp när vi åkte ur tvåan men förra årets segertåg genom trean visade att vi är på gång uppåt igen. Man kan bara spekulera i vilka höjdarögonblick vi kommer att få uppleva denna säsongen.

Ser fram emot en härlig vinter-vår-sommar-höst med alla i laget och när det känns tungt: kom då ihåg vilket härligt gäng vi är och hur bra vi är tillsammans!


Dött som i graven

Är det vintern som gör att alla LIF bloggerskor går i ide och kommer igen när det spritter i kroppen av alla vårkänslor? Allt som föds ska också dö, men än är det väl inte dags att ta död på våran kära blogg, ännu har inte det sista blogginlägget skrivits. SÅ en uppmaning, SKRIV!

Som ni läste i föregående inlägg så skulle vi iväg på CUP och den cupen är nu genomförd och det känns som vi trillade på målsnöret, men vi är inte bittra,vi är bara rå förbannade. Vi var så arga att snön vi gick på i mellan hallen och omklädningsrummet smälte, alla skor brändes på bål och en fotboll var det sista vi ville se.
Ne, nu tog jag i. Vi höll huvudet högt och var nöjda över föregående spelade matcher och tog emot vårt 2:a pris och ser detta som ett steg på vägen.

Igår sprang vi idioten som verkligen levde upp till sitt namn, Jack tyckte nog det var lite kul och testa vilka det var som skulle klara hans "idiottest" Hur många procent av laget är blonda? Vi skulle nudda den gula linjen på mitten två gånger innan vi var färdiga med den omgången. Vissa blev färdiga snabbare än andra, för dem tog det ordagrant och sprang bara upp till den gula linjen två gånger och missade visst dem fyra andra vändorna, som dem i resten av laget slet med.. Men lyssna här, det överraskande var att JULIA NOREN förstodd rätt, hon som aldrig brukar förstå sig på någon övning och KAJSA JOHANSSON var inte den som sprang den korta, hon som brukar var rätt bra på att ta till lite fusk.. Men kors i taket. Kanske är det för att hon har ätit ballerina peppakakor och det vankas jul, då ska man ju vara snäll flicka! 
 
Allt för mig idag, väl mött på tisdag!




Här händer det mycket

Oj, här har det varit dött ett tag! Ni kanske tänker "ja, i Landsbros Damlag händer det inte mycket nuförtiden" men där kan jag säga att ni har fel. Här händer det mer än någonsin och aldrig har vi haft så roligt på träningarna som vi har under denna perioden. Det brukar ju heta att försäsongen är tråkig, men inte här inte!

Genomsnittet har nog varit 10-12 spelare på träningarna och det är ju alldeles lagom. Ett elvamannalag är ju allt man behöver. Ibland händer det att antalet sjunker till 6-10 st, men hey, vem har sagt att sjumanna är tråkigt?
Men riktigt så långt har vi ju inte kommit, vi är ju fortfarande på inomhussäsongen och då behöver man ju inte vara så många spelare. Runt 5 stycken borde väl räcka, så de som känner sig manade kan ju hitta en annan sport under vinterhalvåret så ses vi igen lagom till grussäsongen!

På söndag är det dags för Lucia Cup i Gislaved där vi såklart ställer upp med bästa laget, d.v.s. de som var på träningen senast. Det gäller att komma på "rätt" träningar. Samma sak gäller under själva grässäsongen, där finns det också "rätt" träningspass. Torsdagar brukar ge en god chans till plats i startelvan, däremot onsdagar brukar inte vara särskilt viktiga...

Men, nu taggar vi uppsittning i bilarna klockan 06.45 på söndag och inte en minut senare! Ses då!

RSS 2.0