Vi ska göra det tillsammans!

Hur dom än försöker ta oss ner på jorden, hur dom än vill se oss gå med tunga steg. Ska vi göra det fast ingen verkar tro oss. För den enda vägen uppåt nu är ner!


Träningsläger och vidare i svenskacupen

Helt slut efter en mycket rolig helg tillsammans med världens bästa gäng!
Ja i fredags bar det av mot vääästerviiik, att ta sig vidare i svenskacupen stod på schemat och vi följde vår plan i minsta detalj! Vinst med 8-0 i ösregn men det gjorde oss inget för vi hade hur kul som helst!!
Efter matchen övernattade vi på lysningsbadet där vi var ganska ensamma, ingen högsäsong här inte! Efter massa mys,godis,chips,cola och fniss var det dags att sova. Ja här ligger vi inte och drar oss på morgorna.. Kl 8 var vi på plats, dagens första träning och jag tror inte bara det var mina ben som var lite små sega efter matchen.. Malles löpsteg har nog aldrig varit bättre ;)

Efter träningen tog vi oss hem mot landsbro för ännu ett träningspass, denna gången styrka! Åh idag känns det att man lever.. ;)

På kvällen bjöds det på grillat, limbo och kluringar! Felicia och Ida visade sig vara både smartast och vigast. Chris och Janne vågade absolut mest!

Imon väntar sista träningsmatchen mot Värnamo innan premiären! Ladda ladda.


Full fart framåt

Vi är ett gott gäng, laddade till tusen för vad som komma skall! :)


Plättar me sylt är mitt LIF

Landsbro IF damlag är som plättar med sylt, man vill ha många, dom är söta och man får aldrig nog av dom!
Ungefär som brudarna i LIF


Öööööh king

Jaha hejhej! Då var söndagen kommen igen, idag lite extra ångestfylld efter en hel veckas ledighet... Ja tiden går alldeles för fort! Eller har man helt enkelt alldeles för mycket kul?

Igår vann vi andra raka matchen för säsongen! Tranås besegrades med 4-1, härligt gubbar!! Och josse king blev tvåmålsskytt i debuten, mer sånt! :)
Hela 5 spelare fattades under gårdagens match, några av dem testade sina kunskaper med högskoleprovet. Ja jag säger då de.. Ska inte nämna vilka, men en av dom glömde både fotollsskor och benskydd till en match förra säsongen.. Så ska väl inte ha för höga förväntningar på hennes resultat så att säga ;)

Segern firades iallafall med lagfest hos julle utan några märkbara skandaler! Vi fortsatte till parken där det blev en trevlig kväll med lite haff här och var.. jaja lugn nu!

Är väl bäst att avrunda nu antar jag, hörs la till veckan förhoppningsvis! Ha en trevlig söndagskväll puss på de


Det går bra nuu

Jaha, hej hej! Torsdag igen då,veckorna bara rinner iväg och om ungefär 2 veckor spelar vi seriepremiär (helst inte på grus)
Träningen gick väldigt bra, och det märks att alla fått in lite flow! Ja det går bra nu!!

Våran egna stjärna Stina Lennartsson fyllde 16 år dagen till äre! Vet inte om hon kände sig tvingad på något sätt, men hon hade alltså bakar tårta till torsdagsfikat. Hon påstod att det var hon som på helt egen hand trixat ihop den medan vi andra tvekade ;)
Men gott va de!!

GRATTIS STINA! HURRA HURRA

Här har vi vår egna snygging... Tadaaaaa!


Öh veckovild

Jaha hejhej! Här var det visst ett tag sedan man skrev! Har la hunnit med en hel del den senaste veckan, så har varit lite sleten.. Känns ju att man inte är 17 längre så att säga.
Men junis är man ju fortfarande, har påsklov denna veckan, såjälagöttäreeee! Vet ju knappt va det är för dag?

Aja iaf, i helgens match mot Mjölby kom säsongens första 3:poängare!! Härligt jobbat bruds, nu fortsätter vi jobba på lika bra till den stundande seriepremiären som förhoppningsvis kan genomföras som planerat den 20:e! :)
Efter matchen provades även vårt nya, snygga och figursydda matchställ!! Fan king var det, satt som en smäck på allas häck! #öhvågataxxsdå

Nehe om man skulle ta och släcka ner kanske? Det är ju trots allt en dag i morgon också, och även en träning står på schemat!
Så att.... Ha de gött leverkött, puss på de


Så jävla 18

Ja idag är det absolut ingen vanlig dag! Det är 1 april, och jag hoppas ni lurat någon annars får ni klura ut något bra skämt!
Ja det är ju självklart inte bara 1 april utan Moys födelsedag, ja är man ett skämt så är man...
STORT GRATTIS TILL DIG MOY!!

Kl 14:00 börjar resan mot Mjölby där 3 poäng ska med hos hem. Så är det!

Här är hon... Så jävla 18!!!!


RSS 2.0