Måndag igen

hej hopp vilken helg det har varit.. alla har varit super duktiga , långa som korta , gammla som unga, blondiner som brunetter... Jaa you name it...  Nu gör vi en bra träningsvecka, så ska vi spöa skiten ur motståndarna på lördag/söndag...:)  kriga kriga...


Idag har Lif damer fastnat på kort även om det på linsen var lort.
Vissa ville ha det omgjort, för andra blev det tillgjort och för några gick det fort.

Vi gör oss alltid bra på kort.

varninga för hetta!!!

 


Godnatt alla läsare, vissa av oss ses imon...

Lite roliga miner



Fritt fram att rösta på bästa minen...

Yrade till oss vinst i Våryan!

Måste bara säga att det e ju prima ballerina att avsluta helgen med att vinna Våryran!!
Ett plus till alla tjejer, nya och gamla som gör en kanonhelg...
Å solen sken på oss i finalen ....såg inte solen lite rosa ut??!!

Tack Pinnen, förlåt Coach, Anna Andersson och Peter J för mästerligt inhopp som ledare idag!
Nu blir det ostbågar å film..

Ses imorn... å klokt sa ugglan

Rosa går hand i hand med fotboll liksom, lycka och välgång!



Hallå där!!

Lilla rosa prinsessan här,,,ville bara skriva och visa min rosa inköp denna vecka!!
1, Adidasen jag tjatat om all week hittades i rätt size i Eksjö
2, L.O.B vas i rosa....really snice


3, Lite ljuslyktor i....rosa också

Sitter här på mina rosa moln och hoppas att vi spöat skiten ur alla lag på Våryran i Eksjö... Ska väl troligtvis dit imorn och joina gruppen och hoppas få sätta nåt i krysset...Va ett tag sen, men den som väntar på nåt gott=)..
Å så lycka till i Tranås mot Motala imorn med,,,,kör med lite fula ösgöta fraser så tror jag ni kan förvilla dom och ta hem segern... Typ: Ni kan ju ge komplimanger när dom slår fina krossbollar tex: Guu, va lång kvoss du slog rö`!!.. Ja ni fattar...`-Va trälit dö, funkar också!

Ha en bra helg alla...tingeling!

Pink nr 13


Bildskönt.

Hej alla glada bild-älskande landsbro fan, icke fan och bildsköna spelare samt tränare!

Här får ni några väl valda bilder från grusmatchen på myrvalla mellan LA och Ljungby B. De bilder som hamnar på denna sida kommer att ha "det där lilla extra". Ett mål, ett ansiktsuttryck, en konstig hållning och liknande, så ta en dubbelkoll på bilderna så kanske DU också noterar något roligt/snyggt/omänskligt...

Det fanns även en bild på publiken, men tyvärr kommer den inte att publiceras då det var så mycket folk som inte fick plats på bilden. Dessutom är de som är med på bilden i storleksordning inte större än små myror. En önskan är att vi kan införa en maxgräns för åskådare till LAs matcher så att även pubiken kan få plats på bilderna. 5000 stående kanske skulle vara mer rimligt!? Haha.




För övrigt slutade matchen med vinst.

Trevlig helg nu everyone så ses vi alla vid helgens matcher!

/M.


And the winners are....

Ja då var dagen kommen. Dagen då festkommittén har utsetts. På det vanliga demokratiska viset fick alla skriva ner 2 namn var och skicka till mig. 2 namn som dem tyckte skulle passa bra i en festkommitté.
Denna kommitté är till för att laget ska sammansvetsas och ha jäkligt kul tillsammans under hela säsongen. De ska planera kvällarna på träningslägret, grillkvällar, lagfester och förhoppningsvis en ruskigt rolig avslutningsresa!!!

Jag känner att dessa namn kommer göra ett riktigt bra jobb.

Medlemmarna i 2009 års festkommitté är:
Hanna Albinsson
Sandra Josefsson
Emma Moberg
Hanna Olofsson
Issa Häggkvist

Lagets förväntingar är hööga, så det är bara att köra igång;)

hhihihihihihi


Matchreferat från Landsbro vs. Hultsjö

Jaha ja, då kommer det efterlängtade referatet från lördagens match som utspela sig i Sävsjö.
Samlingen va redan kl. 9.00 så det va ett å annat kinesöga som dök upp, resan starta från Holsby Möbler i vanlig ordning där vi som så många gånger förr räknat fel på antalet spelare så vi fick trycka in oss i lilla "pärlan" som 5 elefanter i en Wolswagen Bubbla!
En å annan kommentar om milkshakedoft och sur disktrasa kom men jag låtsas som inget och gasa iväg mot Landsbro.
Ombytta och klara, fräscha och snygga jogga vi bort till planen, Chris och Sofie gjorde debut efter 5 veckors träningsläger i USA. Dom har aldrig varit i bättre form och klara 90 minuter galant;).
Första målet kom redan innan Hedberg hunnit säga: Stoppa in tröjorna och dra upp strumporna! av Lill-pisa, som för övrigt gjorde 2 exakt likadana mål till. Lite enformigt men mål e mål... Även Sofie råka dyka upp i ett anfall och placera säkert in ett och Jullan satte ett hårt skott också, matchen sluta 2-5 till Landsbro.
Vi gjorde väl en helt okej match men vi glömde helt bort att det kan va lämpligt att vinna boll i 1:a och 2:andra läget, vi försökte istället på ett beprövat men utgånget trick att ta den på 10:studsen men till nästa match vet vi bättre=). Även närkampsspelet va lite klent, vi har ju många spelare som har svårt att ta sig in och ut genom dörrar pga av muskelpaket till överkroppar ( vi fick ju bända loss Olof på senaste lagfesten då hon fastna i ytterdörren med axelpartiet). Så styrkan ska det ju inte va så mycket fel på så nästa match får vi trycka ut motståndarna i publiken!
För övrigt va det ju solsken och stor publik, även mina trogna fans, dom från -98 ni vet, underbara människor.
På vägen tillbaka till omklädningsrummet fick några av oss stanna och skriva autografer på några 42-åriga mäns magar, kan livet bli mer underbart?? Det tyckte inte "Idski" ialla fall som va en av dom som fick skriva...

Sen va det dusch in, dusch out...Olof va lite katig och ville inte låna ut shampoo & balsam, men å andra sidan låna jag inte ut min duschcreme till henne.
Mucka lite med Hugo Norén i korridoren sen bar det hemåt till Vetlanda igen...
4235 kr rikare och jävligt korta baksida-lår-muskler men ändå med ett leende på läpparna!

Maten denna dag blev pizza (allt från kostcirkeln finns verkligen på den, helt amazing), sen vila på armen.

Ett plus till alla nya, unga, gamla, bruna, snabba och snygga spelare som va med och förgyllde denna dag samt tränarna/lagledaren som går in under kategorin: nya, gamla & snygga!

Som sagt: Gammal är äldst och rosa is the shit

#13....mitt nr

Matchdag!

Gomorron alla pigga o glada!

Idag är det matchdag och det tycker jag känns hur bra som helst, trots att man inte ska spela. Jag vet att de tjejer som är uttagna är supertaggade och sugna på att få spöa till Bodafors på näsan.

Medans flera av de tjejer ur truppen som ska spela förmodligen sitter vid frukostbordet för att få i sig en rejäl frulle så sitter jag här på jobbet och försöker se så positivt som möjligt på att gå runt här och slita istället för att lira få boll...

Men klaga ska man inte göra, för det är ju match imorgon också. Ojojoj va kul de ska bli. Jag är taggad:D

Så alla fans, besök Sävsjö idag och Myresjö imorgon så kan jag lova er att eran helg blir fulländad, vad gäller bra fotboll!!

Referat från matchen hoppas jag kommer från Miss Issa i eftermiddag!

See you giiirls!

//Swärdh #6

Myndig!

Det är inte stor-Emma, inte lill-Emma.. Det är Mini-Emma (lill-pisa) som fyllde 18 år igår.
 
GRATTIS!


Bilder, bilder och bilder!

Här är bilderna alla pratar om.. Se, njut och kommentera gärna alla roliga miner, rörelser och konstigheter.


Soooool

Ännu en solskensdag och det får ju en bara att längta ännu mer till en grön gräsmatta...
tänk er när vi springer där som kalvar på grönbete, aaww, taken gör mig knäsvag..

 bildnotis: issa gör upphopp och elin står och räknar...



Nehe... i nuläget gör händerna mer nytta på tagentbordet än vad tandborsten gör i munnen... Läggdags.
Hoppas ni hade det bra på träningen ilkv, själv satt jag på en cykel och bara längtade till er... :) Ses i helgen !



allting har en ände utom korven som har två.

GODNATT / H


Fanclub.

Eftersom sommaren och fotbollssäsongen börjar närma sig på allvar så tycker jag att det är dags att lägga i ännu en växel. Detta är inlägg kommer därför rikta sig till LA´s alla fans där ute.

VART ÄR NI???????

Tjejer, ni måste väl ha en förälder, en moster, en farmor, en kompis, en kompis ex låtsas mamma, en mormors ingifta kusins dotters plastsyster... eller vad som helst!? Ligg i nu och skaffa fram en fanclub till säsongen börjar.  Tänk vad mycket det skulle göra att ha en riktig hejarklack på läktarna!

Tack på förhand.


Ganska skapligt tifo. Kan dom, kan vi... Försöka...

No milk today

Jaha,,,då va det dags för Pink Princess eller Princess of Darkness Pink som jag även kallas att blogga lite här på "inne-sidan" just nu. Gammal som räven som jag är vill jag ju alltid va just inne, så det är bara att hänga på bloggeriet...
Igår va det ju grusträning ute på Myrvalla, kände att man kom dit en smula okoncentrerad för jag har spillt ut mjölk i min pärla (bilen) och det har ju börjat lukta ganska surt, här måste jag lägga in ett litet citat: Surt, sa räven.. ialla fall, har försökt städa bort lukten men inget händer så jag kallas mjölkbilen nu men det ska snart bli ändring på det!! Ska städa den idag igen....
Väl på Myrvalla stod ju mina sponsorer där och hängde samt några hängivna fans sen -98 som följt med genom upps and downs, ett tack till dom!
Uppvärmningen som vanligt 4 varv runt planen, känns som en evighet men vi hinner fnissa av oss lite vilket är bra för en del i laget är ju lite mer fnissiga än andra, Albin tex....hon håller på att fnissa jämt. Ibland blir man lite trött men ok, hon är en kanon tjej så man tar det liksom.
Sen va det bara en massa avslutsövningar vilket passar mig prima och säkert fler...Janne fick springa ut i skogen och hämta bollar, det är svårt för bollarna är såååå dåliga och det studsar och flyger så det är ju inte konstigt att man inte sätter dom i krysset. Här vill jag tillägga att på gräs sätter vi 11 av 10 i mål...

Å inte nog med det så kom där en liten stafett på slutet...jag plocka till mig en ung trupp till mitt lag = Jullan Malin Hanna G och Matilda, och det va ett säkert kort, vi vann 2 ggr om. Dom andra lagen försökte hävda att Jullan fuskat vid ett tillfälle men vi stod på oss och neka. Vi fick vinsterna... Nu när Fiffi är i USA fuskar ingen....

För övrigt gick snacket mkt om min nästkommande tatuering ( blir det en ryggtavla med Jullan eller blir det en slingrande orm över vänster lår?), om Bexells ev. kontrakt i La Liga och vilken frisyr Swärdh ska ha till sommaren. Hon  är inne på blond och page, kan funka...Hon är ju en skönhet och vad är det man säger: En skönhet klär i allt..
In i duschen och lika snabbt ut igen, tillbaka till mjölkbilen, skrev några autografer till fansen som stod kvar och huttra vid utgången... Vilka fans alltså...

Det är viktigt det här med mat när man kommer hem från träningen med så jag åt detta:
jordnötter ( bra omega-3 fetter)
risgrynsgröt ( mjölk e bra)
juice (c-vitamin)
godis ( bra med socker så man får upp sockerbalansen igen)

Lite Big Brother repris från 2003 på TV400 på det och sen somna jag som den lilla prinsessa jag är...
Kram till alla gulliga spelare jag har i mitt lag...

På återseende
och g

Just de... ...

Just de...

Gör som pinkprincess




Stretcha.... :D

tack o hej igen !

Hel´meeeeeer

Måndag igen och jag älskar matrundan

Undrar varförjag tänker på stig helmer varje gång det är måndag???? Jag kan flyga jag är inte rädd....
Någon koppling??? Vi är starka.. hihi..






tack o hej / H.A

Mjölade till Mjölby.

Hej, hej, haaallååå!

Riktigt roligt att det äntligen är måndag igen och att en ny vecka har börjat. Nya matrundor, sifferkoder och österlöpningar att se fram emot, faktiskt! För allt känns lite enklare efter en vinst... (Någon som håller med?) Även fast träningsmatchernas viktigaste ingrediens är ett fungerande spel, så är det inte roligt även om man förlorar. Men så var inte fallet igår... nej, vi spelade upp oss ordentligt och mjölade till motståndarna i andra halvlek. 3-0 underläge blev tillslut 3-4 och VINST! Så kred till alla 13 spelare (+3 coacher och hund) som var med till matchen för en jäkla inställning och för att veckan är gjord!

Målen gjordes av Eve (2), Matilda och Little Emma, och måste tilläggas att det var riktiga delikatesser! Way to go girls!

Något som jag skrivit många gånger är att det kommer upp bilder senare, men att de sedan aldrig dykt upp några bilder. Denna gången kommer ni få bilder så ni storknar! Så stay cool.

Ska väl avslöja vem jag är (för er som inte listat ut de)...

#4 (och den tröjan är min, och bara min! Så det så Hanna och Elin. Mohahahahaa)

Bilder säger mer än 1000 ord!

Jag som hade lovat er massor av bilder. Dessa bilder kommer från 3 olika tillfällen. Några är från matchen mot Ljungby, några är på mig o hanna när vi svettades på gymmet och några kort från vårt möte med Stefan Holm. Varierat och kul!

Sätt er ner och njut...
Några taggade och fokuserade tjejer!

....det verkar som om datorn vill vila en stund. Jag återkommer med mer bilder!
//J
 

Tisdag

Träningen på myrvalla idag var mycket bra..
Planen var fin , lamporna lös,  vädret var bra,  + många fotbollssugna tjejer...

Började med jogga runt planen för att snacka av oss om diverse saker, som vad som hände i helgen, eller vad man skulle göra ikväll osv... ni fattar... 
     Efter det var det 1 mot 1.  hur gick det  egentligen där längst bort i kanten janne?? Tyckte du lät trött, med det har ja svårt att tro...;)
   När vi hade mött alla var det dax att ta pulsen på målvakterna, vi hade en spelövning som fungerade bra och hade hög nivå klass... Issa hittade verkigen målformen i den övningen, dundrade in skott efter skott.. Kan det var dem rosa örhängena som gjorde detta?? Måste nästan testa själv... Undra om det går lika bra med pärlöronhänge :S 
     Nästa sist hade vi en inläggsövning och sist jannes siffrekod...
8 0 1 1 1 0 0 8 , är det ett telefon nr kopplat direkt till akuten fall man skulle få annöd när man springer där på grusplanen , eller är det siffrekoden till jannes tjocka plastkort eller helt enkelt en löpövning istället för östermalmslöpningen!!???!!? vad tro ni , fallet är svårt... Jag ringer en vänn... sen tar jag 50/50 och sist fansen till hjälp...

Godnatt ! // # 7


18 bast....




idag är ingen vanlig dag för idag är det malin födelsedag, hurra hurra hurra... :D

Grattis på 18 års dagen, tycker allt att du såg lite äldre ut idag på träningen ;)



Slit på grusplanen!

Ännu en tisdag är kommen och ikväll är det dax för träning igen.
Träningen äger som vanligt rum på myrvalla här i Myresjö. Eftersom vår kommun är väldigt sena i sin utveckling vad gäller fotboll så får vi springa sönder våra ben på gruset. Men vi heter ju Landsbro IF, och tjejerna i det laget gör alltid sitt bästa. Idag är det ju trots allt hyffsat bra väder så vi håller tummarna att planen är torr !!!

Tror ni det blir en jobbig träning ikväll?
Det tror defenitivt jag. Jack resonerar nog så att eftersom träningen blev inställd igår så blir träningen ikväll dubbelt så jobbig, alltså väldigt mycket spring utan boll. Den som är där får se!

Så nu får ni där hemma börja pallra er ur soffan och knyta på er grusskorna får träningen börjar om en timme :D

Ses snart!


Varför ha en dålig dag?

Vilken kväll detta har varit för LA´s giiiirls!!

Nästan 2 fullspäckade timmar med föreläsning om mental träning. Vilken förmån vi har som faktiskt får ta del av hans alla kunskaper och erfarenheter. Idag berättade han bl.a. om hur man med något så enkelt som en positiv syn på saker, kan förändra människors beteenden och konskvenser.

Det får verkligen en själv att fundera.... Om man kan bestämma helt själv t.ex "imorgon, då jäklar ska jag ha en heeeelt underbar och fantastisk dag" och sedan under morgondagen uppleva att man haft en underbar och fantastisk dag. Varför jobbar man inte med detta då, så man slipper ha dåliga dagar?? Det är ju aldrig roligt.. Väl !?

Nu blev det djupt här, men det är skönt att slå knut på hjärnan lite då och då. Kommer bildmaterial från föreläsningen, förhoppningsvis imorgon.

Imorgon är vi back at Myrvalla också.. Kanske ses vi där.

Auf wiedersehn.

Ny vecka, nya tag!

Hej på er!
Idag skiner solen och det är hur härligt som helst.
Ikväll blir det ingen träning, alltså inga mördarvarv! Istället ska vi träffas i Parken för att ha möte med Stefan Holm, vår mentala coach för er som inte vet vem det är.
Jag ser verkligen fram emot en helkväll med mycket peptalk och intressanta samtalsämnen. Tror detta med mental träning är superviktigt för människor, speciellt vi som idrottar och utövar en sport.
Själv har jag varit ledig idag och jag avundas inte er som går i skolan eller vart på jobbet. Jag ska vara ärlig o säga att jag känner mig litegrann som ett fotbollsproffs när jag är ledig såhär mitt i veckan. När det enda man gör är att äta, träna och vila:D haha

Ses ikväll mina kära vänner!

första inlägget och absolut inte det sista...

Haaaallloojjj där ute, nu skickade johanna över datorn till mig, asså albin, och tyckte att jag skulle skriva något... men vi kollar på film och vill inte missa så mycket av den , nöörd som jag är så nöjer jag mig med att lägga in en bild... :D

en bild säger mer än tusen ord... ses imon järngänget !




Mer arbete betyder större framsteg. Men framsteg innebär emellertid också mer arbete.
 

En regning/snöig och lugn söndag!

Jaha, då ska vi presentera oss. Första inlägget från vårat håll i den här bloggen.
Det är då jag, Johanna och bredvid mig sitter Hanna albin Albinsson.
Jag kan inte sluta beundra det här initiativet, att göra en blogg om Landsbro IF:s tjejer!

Ni ska minsann få reda på både det ena och det andra i den här bloggen.
Ocensurerat eller ej, det spelar ingen roll. hihi

Egenträning i helgen var de ja!!
Jag har iallfall skött mig, phjuuu
Bilder från min och Hannas visit på gymmet kommer inom kort.

Se nu till att kommenter lite då och då. Då blir allt mycket roligare.
Kom med förslag på vad vi ska skriva också.

Jaha, nehe.
Nu blir det movietime:D
Sköt om er, så ses vi imorgon på föreläsningen.

Helg ledigt och nyförvärv!

För alla som inte vet, så är det en helt träningsfri helg för LA´s girls. Så alla ni som brukar hänga runt Myrvalla för att få en glimt av alla tjejer eller kolla vilka våra nyförvärv är.. Sorry!

Dessutom blir det inte heller några mathus-rundor på måndag. Vilket är intervallträning som har blivit måndagstradition när de ca 600 meter långa varven ska springas med lite vila emellan. Antalet varv ökas också varje vecka (började på 7 men är nu uppe i 12 eller 13 st). Så tjejer, var inte ledsna att det inte blir något på måndag efter helgens vila och frossande. Njuut av lite ledigt istället vettja!

Från en sak till en annan och tillbaks igen, som Albin skulle säga så måste det även nämnas att det är sååå roligt med nyförvärv. Vi är otroligt stolta över våra fantasktiskt talangfulla nyförvärv som vi lyckats få iår. Kanske kan bli en liten roolig spelarpresentation här senare.... Hihi!


Albin och Swärdh kör lite berömda moves


Det var allt för nu. Adios Amigos!

Seriöst försök nr. 1

Hej igen ALLA kära läsare!

För att redan från början ge ett så seriöst intryck av innehållet i bloggen som möjligt, så kommer här ett jättekort referat från gårdagens match.

Isigt kallt, blåsigt, ett mål av oss, två mål av Ljungby, härlig inställning, fin konstgräsplan (vill ha-faktor). Ja, det är ungefär så man kan sammanfatta det. Eller vad säger ni som var med?

För att inte få detta att spåra ur nu, så kommer en redogörelse för festen hos Issa senare. Kanske i bildform... Så håll i hatten!


Later Landsbro-Aligator!

Välkommen till Landsbro damlags sannslöst roliga, fräscha och emellanåt lite seriösa blogg.

Hej alla glada människor i vårat avlånga land!

Det alla har väntat så länge på har äntligen inträffat. En blogg som kommer att locka fram ett skratt, lära dig något du aldrig vetat eller kanske tränga fram en tår i din ögonvrå är här!

Alla ska känna sig varmt välkomna till denna härliga blogg som kommer att förgylla din vardag.
En bild från en träning när alla fick komma och träna i finkläderna.. Eller var det maskerad?
En träning då alla fick komma i sin finaste outfit... Eller!? 

RSS 2.0