Fortsatt stjärnvimmel


Big-moma stjärnan i laget ;)
Hon är för tillfället i sin lyxvilla för att få lite lugn och ro från paparazzin.


Smålandslags-Majsan :)


Landsbro vana att stå i rampljuset....

 


Början av Hannas sångkarriär men även slutet.


Det kan aldrig vara för mycket blixtrar på stjärnor....


Kan ju även hända den bästa, inte sant? hehe




ohhhh tarzan, lite av en klassiker bland tjejerna nu.


Här har vi en så stor stjärna att hon är tvungen att lämna oss för nya utmaningar!!
Vi kommer sakna dig :) Lycka till!!!!!!!!!!!! Vi håller tummarna.


Chris har även hon andra utmaningar att möta, LYCKA TILL! Vi kommer sakna dig också :)

Det kommer gå utmärkt för er det vet vi!
Hoppas ni behåller lifhjärtat :)


stjärnvimmel

Heeeeeeej alla i snövädret!

Sitter här vid datorn och hittade en helt fantastisk bild!!!!!!!!!!!!!!!! På stjärnvimmel.se, ja jag brukar kolla där ifall Lifs damer skulle dyka upp på någon bild. Som waterboy så måste man hålla koll på alla fåren i hagen eller hönsen i hönsgården. jaja ni fattar grejen.

Men när jag kollade bland bilderna dök den här bilden upp!
Två av stjärnorna i laget, kallade lill-pisan och boxar-elin....

Jag blev så förvånad att jag var tvungen själv att höra hela historien med tjejerna. Var det en fejkad bild, eller har verkligen Lifs status höjts! Det är ju såklart att lif försöker hålla en hög standard inom föreningen och det gäller att ha ett bra ansikte utåt, vilket exemplariskt sätt är inte då detta?

Jag vet nu sanning ocg ska berätta för er alla:

Morgan som jobbar på lagret i Ullared var ute och jobbade i affären, (mycket förvånande) han stod och skulle packa upp det nyinkomna sminket....När han vände sig om för att kolla mot ingången såg han dem.......det var lill-pisan och boxar-elin, han gnuggade sig i ögonen och nöp sig i armen en extra gång, drömde han var det verkligen sant?? För många gånger har han blivit lurad så han nöp sig igen..... AJ! Det var sant! Han sprang tillbaka till lagret för att hämta sin engångskamera han köpt i ullared, (ja personalen får rabatt). Lill-pisan och boxar-elin fick en hel svärm av folk omkring sig men så såg dem Morgan med sina glittrande ögon som ett barn på julafton, och de bestämde sig för att gå fram till mannen för att ge han kortet som han så gärna ville ha. Han blev överlycklig och kammade till håret och tryckte upp den sista snusen i överläpppen, så!
Kortet blev taget och han skickade givetvis in bilden till stjärnvimmel för att få en stund i rampljuset han själv.
Han är en fin kille så han ville inte ha några pengar för det exklusiva kortet. Utan skickade även en kopia till lifs mailadress.
En sista kommentar från lill-pisan och boxar-elin var: Vad gör man inte för att göra en människa glad.


Hoppas att alla är på gång nu för nya tag på träningarna snart stundar KM och då ska bli åka av!
Ta hand om er......Jag vill även tacka min kollega som hjälpte mig med det här inlägget, amme maskoten.

TA hand om er så syns vi alla.

Flaskorna ropar :)
Nyårskram :)


GOD JUL ÖNSKAR TOMTEN OCH RUDOLF!!!





JOSEFIN OCH CHRIS, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OCKSÅ!!

Pegewell öl i julkasse eller julöl i pegewelleväska

hej hej hallåå.

Nu är det dax för lite bilder från helgen, ni får ursäkta att jag är lite sen med uppdateringen.
Men nu när man inte jobbar, så har man tid till att ränna på stan och spendera pengar så då kommer datorn i andra hand ;) Men bättre sent än aldrig som en vis brukar säga..

Jag hoppas alla ni som var där hade lika roligt som jag hade.
Tro jag talar för dem andra 2 lekledarna också när jag säger att det är lätt att va lekledare när man har så bra människor runt om kring som går in helhjärtat för lekarna vi har styrt  upp, och vi fick ju en vinnare till slut.......Men vinna är inte allt, det är det enda...;) Så ni nadra bättre lycka nästa gång. Hehe..

Sen kom vi till julklappslottningen. Johanna fick kladdkaka som åts upp under kvällens gång, thea fick glad sommar som passar bland allt julpynt nu, eller nee kanske inte, men fin var den!  Jag o jack fick deo och drink mix, juldagen nästa? Emma fick äntligen sin hästtidning, christer fick en jojjo att leka med, zara & hugo fick en snygg krok, som var extra hård, eller jaaa, nu går vi vidare, jonna fick en hello kitty väska med skumtomtar i. Detta var bara några julklappar som räknades upp.


Nu ska jag sluta tjabba, och ladda upp lite bilder istället :)


Här trivs ni som fisken i vattnet, vaaa..

Busvissel!

Inte så många paket än... Men fin gran iaf !

Sofie ville inte kliva upp..


det vinnande laget, grattis!

Svårt att tänka mig att något annat lag har bättre tränare än vad vi har!!


Jag har funderingar på om vi ska åka pulka med laget nu när det äntligen är tillräckligt med snö...
Snön sätter fart på barnasinnet, men man är inte äldre än vad man gör sig.. :)

Ses snart folket!!!


Lag bubbelpool har lite att finslipa på.

Tack alla för en trevlig kväll i Vetlandas badhus! Festfixarna det gjorde ni jättebra :)

Om det bästa laget vann kan ju diskuteras, men det glömdes ju sen när alla fick varsitt julpaket, och alla lös upp som små barn. Speciellt Moberg, hon som så länge väntat på den där hästtidningen!!!! ÄNTLIGEN, tänk vad lite som kan göra en människa glad.




Hoppas alla har haft en bra helg!

Julkramar :)



Vägen till prinsessan Smilla!!

Jaha ja...söndagen fortsatte som den börjat, blev lite värre bara. Vid 20.00-snåret börja det göra lite mera ont och jag kände att detta va nog inget Lucia-skämt. Rabbe ville ut!!!!
Vid 22.00 va det ju Paradise Hotel vilket jag givetvis inte missa,,,det är ju värsta ormgropen därborta...Hade kopplat på mig tens-apparaten men tyckte inte den va nån hit när värkarna kom...Hade liksom ingen kontroll, för värken försvann ju i och med tensen, vilket va meningen men I didn´t like... Haha,,,
Vid 23.30 börja jag klocka värkarna och dom va då ca 1 min med nästan exakt 5 min mellanrum, höll på med det en halvtimme sen väckte jag Robin och sa att vi skulle åka in till BB så jag ringde sen packa vi ihop och begav oss...-MOT SHERWOODSKOGEN!!!!!!
Halvvägs till Eksjö sa det: -Poff!! Vattnet gick i mina ljusgråa mammamjukisar...Bra klädval Issa..
Ja sen så flöt det på...Jag fick ondare och ondare och blev veligare å veligare...Det kvitta vad som hände bara det gick framåt,dom satte akupunktur,jag bada, jag spydde, jag sket ner mig...Allt det där härliga som inte är nåt att hymla med...Tog lustgas uppåner,,,Ja, alltså, jag va åt rätt håll men masken fel men blondin som man är så lurades jag att det funka;).... Sen kom ju dom där första krystvärkarna som va rätt märkliga å lite svåra att veta vad man skulle göra...Känslan va att man ville bröla som en älgtjur,vilket jag gjorde och så att man ville skita vilket jag också gjorde...Vilken glamorös bild va???
Sen va det dags för dom rikitiga krystvärkarna då man fick ta i hur mycket man bara ville..nästan. Jag kan inte annat säga än att det ömma en smula när huvudet kommit ut och det stod mitt i Mumindalen och vi vänta på nästa värk...Här kan ni som ska föda tänka på "Ring of fire",,,det gjorde jag och log inombords.
http://www.youtube.com/v/gRlj5vjp3Ko

Andra tankar i detta skedet va på Landsbro IF Dam och vår försäsongsträning a la Matrundan. Man springer varv på tid och ska ligga på samma tid ungefär varje varv...Varje vecka ökar man ett varv och jag vet hur tungt man tycker det är när det börja gå över 10 varv... Så då tänkte jag det att sluta lipa Issa, har du klarat  15-16 varv på matrundan måste du kunna klara av att krysta några gånger till för att få ut Raburba, så jag tog i för kung och fosterland och ut kom Raburba med påmpa och ståt och hela världen stanna för en stund.... En prinsessa va född!! Med tjocka hamsterkinder och ett smajl....Äntligen..!!!
Och min barnmorska som jag har ett så gott öga till hade haft rätt om att det va ingen liten bebis jag bar på... 4465g och 54 cm lång, som hittat!!!
Jaha...och ett tu tre så va man mamma och vilken hönsmamma sen=)...Hon är ju bara 2 dgr så det får man vara tycker jag!!
Nu sitter jag här i min säng med bröst som ska luftas och tittar på världens sötaste tjej.... Häftigt, mäktigt, coolt och overkligt är det enda jag kan säga just nu...Over and out!

Tack för alla gratulationer via SMS, Facebook, LIF blogg, laget.se m.m

/Puss från 2009:s mest omtalade bebis och Big Mama


JP

Just det......
Bara för att Jack inte var på träningen idag, så fick Janne sitt smeknamn JP uppdaterat.
En gång varje inomhussäsong?  Denna gången verkade det ändå lindrigare än förra, han slapp krypa ut på alla fyra som en hund på söndagspromenda.. Det är ju inte så att någon försöker prickskjuta, men en tåpaj inomhus kommer i väldig fart och okontrollerad... Men Janne han gav sig inte, han fortsatte briljera i målet trots skottskadan..  Som sagt lite tråkigt att jack inte var där, för han som annvänder smeknamnet starkt, men hoppas han läser detta och skrattar lite.. För det gjorde Janne själv, men var kanske mer lättande skratt att han överlevde JP skottet....????





Vilken rumpträning.

NU blev ni säkert nyfikna och undra vad jag menar med rumpträning, det var inte så att vi gjorde några av anna ankas kända rumpövningar för en fastare rumpa... Det var snarare att vi skulle finta och ibland blir lite kortslutnig mellan hjärna och kroppsdel, och då är oftast bollen boven och vips så ligger man på golvet innan man hunnit blinka.. För det mesta går det ganska bra och man kan skratta bort det lite snyggt, men ibland blir det som för jullis, mycket ont...


Detta är då rumpstatistiken

Emma:3
Julia:3
Hanna:2
Sofie:1
Mathilda:1

Missade jag någon... Säg till på kommentaren så lägger jag till namnet snabbt!

Nu ska jag lägga in Johanna S favorit för att höra lite rumpa...

Sov gott! / nibla


rätt ska vara rätt

Det här med att waterboy skulle vara en elak människa måste jag klargöra att det inte alls stämmer. Waterboy är en genomsnäll människa rätt igenom och cirkulerar runt på lifs träningar för att alla ska må bra.


 Smilla kom trots allt ut, och jag tror inte att det var waterboy hon var rädd för.Jag tror nog att Smilla och waterboy kan bli bästa kompisar :)


Grattis



En blond smärt flicka, fick sig en liten kicka,
men inte hur som helst, robin och issa fick det till att klicka.
Nu hoppas vi hon är riktigt duktig på att nicka,
så LIF ett kontrakt kan skicka.
Tiden kommer att ticka och kanske vill pappa R lära henne att snickra.
Hur det än blir kommer hon varje person smickra. 

 
GRATTIS OCH LYCKA TILL /

albinjo and the team









Skam den som ger sig....

Hej alla människor, med julstämning i sinnet!

Snö har då ÄNTLIGEN kommit, det är mys på hög nivå så här tidigt på en måndagsmorgon när man tittar ut genom fönstret eller tar en promenad i den friska luften. Det ska bli så skönt sen när vi kommer igång med springningen ute, vem vill svettas inne i en hall, när dte finns frisk luft ute?

I helgen har vi varit på fotbollscup i Gislaved, vi kom tvåa. Det var lite av en besvikelse men vi har gjort en bra cup överlag. Vi gick obesegrade från gruppspelet ända fram till finalen, då förlorade vi mot Skövde med 1-0. Det var lite surt eftersom vi hade vunnit mot dem någon match innan, där vi hade ett övertygande spel. Men sen i finalen föll inte pusselbitarna riktigt på plats, och vi fick erkänna oss besegrade. Men alla i laget ska ha beröm för en bra genomförd cup, och det är bara att ta med sig det positiva från cupen och fortsätta i det rätta spåret. Man får även lära sig av sina misstag och tänka på det till nästa match. Nu får vi ge järnet på alla träningar tills nästa utmaning väntar oss :) 

Tack för mig :)



// Julkram från Just the waterboy 

ladda om.

TACK, ALLA FÖR EN ROLIG DAG !!!
NU LADDAR VI OM TILLS IMORGON, FÖR CUP VINNARE SKA VI VARA!!!







LIF ÄGER!!


waterboy är elak....

Hej hej hallååå...


Varför stanna rabbe inne och kickar kötbullar i magen och äter annas peppakaksdeg, jo för att waterboy skrämmer rabbe...





sluta upp med det nu waterboy!!!!!!

2 dagar kvar till gislaved, yeeeehooooo :)


8 december

Hej hoppas alla mår bra?!

Här är det toppen har precis kommit hem från träningen, blev som vanligt en tisdag i Myresjö. Många vattenflaskor skulle fyllas på och många skor skulle putsas. Det var lite fnittrigt sådär i början av träningen men det var nog för att alla var så glada att se varandra och äntligen kunde prata om helgens händelser. En kick där och en kick där, ja två var väl rekordet på dagens träningen. Framsteg, framsteg. Nej men skämt å sido. Vi är bäst när det gäller som mest. Janne var på hugget som vanligt i mål och fick sina minuter i rampljuset, dock tyckte jag att jag kunde se några miner i hans ansikte som inte såg så bra ut, var det Malin Sjöberg som hade lagt en tåpaja och träffat Janne rätt på pekfingret. Det är smällar man får ta om man ställer sig i Lif dams mål.
Sofie var tillbaka på planen och ojjjjj vilken comeback, hon höll ifrån motståndarna som de var en påse chips. Ja sofie, det är väl i soffan du har suttit och tränat dig i form?
Hanna Albin var som vanligt på rethumör men blev lika knäckt då man sa något katigt tillbaka, stackarn kom ju inte på något smart att säga. Men vad gör det när hon ska bli tv-kändis och allt.... Ja ni hörde rätt hon och svärdet. De var ju rätt väntat, de är födda till att stå i rampljuset. Men hoppas för all del de gör lite reklam för Lif och hälsar glatt i tv-rutan, och att de inte glömmer: Vart vi kommer från?? Och vi svarar alltid! Att vi är från landsbro, att vi är från landsbro. De vill nog känna känslan av hur det är att vara som Ullareds-Morgan, fin kille.

Kärringsnacket var igång som vanligt i omklädningsrummet,: När ska vi ha stormötet till Åre, : har Johanna körkort till sin städmaskin, hur går det för Jullan med killarna? Har Majsan färgat håret? Vem var det som åt upp bananen och kastade den på Emma Andersson? När kommer Svärdet och Albin på tv, och hur gick det egentligen till???? Vem benskydd luktar värst? Ja ni fattar själva frågorna tar aldrig slut, tjatet i hönsgården tar aldrig slut. Finns saker som inte ska få komma ut ur omklädningsrumsväggarna, inte ens hamna här på bloggen. Dem sakerna är fästa på väggarna som svetten på en illaluktande tröja.

Men lika glad är jag för utan snacket hade det inte varit samma lag, utan alla retstickor hade det inte varit samma grej, utan alla tränarna hade det inte funnits ett lag, utan alla underbara tjejer i landsbros damlag hade jag inte varit lika bra :)

Tack för mig, vattenflaskorna ropar.

// Julkram från Just the waterboy

Mot skyarna!!

Antalet besökare ökas på bloggen, och inläggen blomstrar...




Nu tuffar vi på !!! :)

7 december

Hej igen, här var det livat här var det glatt, här var det pary i mormors hatt!

Känns så otroligt bra att bloggen har kommit igång på allvar. Det har känts helt tomt, inget att mysläsa innan man har gått och lagt sig. Eller sitta med en macka i handen och fnittra lite smått så det pirrar i magen.

Men här på bloggen känns det inte som att vi har riktigt gått på djupet i landsbros damer inte fått reda på alla smaskiga detaljetr, man vill ända in i omklädningsrummet så att säga. Eller ända in i kacklet som Svärdet hade sagt..
Jag vet nog allt att ni är nyfikna och det är bra för ni ska sitta som på nålar när ni läser, flämtandes efter luft.
Jag är källan, jag vet vad som händer i omklädningsrummet hur kärringsnacket går, som waterboy har jag då ögon i nacken och det misstänker aldrig mig. Jag håller mig mest i bakgrunden så att säga....
Men nu ska vi då reda ut några frågetecken angående landsbros damlag, det är då på tiden!

Fråga nr.1: Varför har Sofie Gustavsson tagit vägen? Svar: Hon är sjukskriven tills vidare på grund av en skada i lilltån. Har dock hört att hon ska komma tillbaka, med styrkebesked.

Fråga nr.2: När ska Rabbe komma? Svar: Det börjar bli dags nu och snart ska även Rabbe få se dagsljuset.

Fråga nr.3: Vad hände egentligen med Emma Andersson på söndagsträningen? Svar: Hon fick smaka golvet ett tag, men var snart uppe på benen ett tag och visade härlig kämparanda.

Fråga nr.3: Varför kommer Johanna Swärdh alltid med så smarta kommentarer? Svar: Tror nog det är hon som fått smaka glöggen.

Fråga nr.4: Hur lyckas Majsan och Moberg alltid få med sig bollen? Svar: lättgenomskådat,klister på skon.

Fler svar kommer, ställ gärna några själva, så ska jag med nöje svara på dem. Det är dags att alla kort kommer upp på bordet.


// Julkram från Just the waterboy


Hörde jag uniform?????

Satt här i lugnan ro och läste på bloggen då jag ser att Jack dykt upp på träningen i ambulans-uniform....Jag svimmade av i min lilla kökssoffa. Ni vet ju hur "tossig" jag blir av killar/män i arbetskläder....inga kontorsnissar då alltså... Snickare, brandmän, ambulansförare,plåtslagare,sotare, målare...you name it!!!
Att man ska missa en massa sånt nu när man är gravid...
Jaja...va e en bal på slottet...MEN..hör av er nästa gång nån dyker upp i brandmannakläder eller ambulanskittet så är jag där på 4 sek....

Puss å hej
P.P and Raburba


6 december

Måste säga att den var skönt med en tidig träning så man har tid med att blogga på kvällen..
  Janne och kenneth hade haft telefonsamtal innan träningen och bestämt klädsel, det blev dem blå träningsbyxorna och den blå träningtröjan. Men jack där hade missat att det var träningsbyxa och träningströjan som gällde, så han kom in i ambulansuniform och togs emot av busvissel och jubel. Uniformer och tjejer, det är som ett..  

Moberg droppade in med ett skepp och hoj.. Hon glömde vist bort att hon var på fastland nu. Hennes kropp var där men hennes tankar var kvar på färjan och dansgolvet.  Efter uppvärmingen så var både hennes kropp och tankar på fotbollsträningen, behövdes bara påminnas lite :)

Johanna kom in med vässade armbågar från ullared och prislappen kvar på strumporna.. Det var nästan så hon sprang i med ullaredskassorna i gympahallen. Det är lätta att bli stressad när man har varit där och slagits om fryspåsarna med dem andra 500 personerna som också vill ha fryspåsar.
Hon hade även bytt några ord med Morgan, och la ett bud på hans BMW. I vinter kanske vi ser johanna bränner däck på vägarna.

Josse var nere från stockholm och klarade sig mer eller mindre skadefritt, om man bortser från min benkapning.


nehe, nu ska jag göra något annat.
Avslutar med en liten julinspirerad mening; Jullan och kenneth är som peppakaksdegen och vi andra är mjölet.

Godnatt!  






Bollen är i rullning!

Hej alla tomtar, stjärngossar, fotbollsspelare och snälla barn!

Det här är med julen är inte alltid det lättaste, julstöket är i full gång och folk blir snurriga i skallen. Vilket har märkts på vissa träningar! Ja det är faktiskt inte så lätt att förstå en övning, när det är en massa klotter på ett papper. I praktiken ska det göras minst, 20 gånger!Det där med yra höns i en hönsgård har jag aldrig hört talas om?
 Jullan med med familj har varit i Egypten och stekt, men hon själv föredrar solarium så det är där hon har befunnit sig den mesta tiden. Hanna Albin julstökar för fullt och bråkar inte tillräckligt med gubbarna på jobbet så på träningarna är hon i full gång med sina tjyvnyp. Sen så är det någon ond person som har tagit klister på våra inomhusbollar. JA ni hörde rätt! Klister, hur lågt får man sjunka. Mathilda har fått märka av det mest och ligger mest på marken och försöker få förgäves in bollen i mål.Vilket hon får..... genom att springa in med bollen i mål. Ja mål som mål, stjärna som stjärna. Så du onda människa, kommer inet här och tro att du kan knäcka landsbro damer, vi lyckas alltid på något sätt.  
Vi äter pepparkakor varje gång på träningarna, ja det är Jack som spexar till det lite extra varje gång och klär ut sig till tomtenisse och sjunger sina tomtevisor och dela ut dem utsökta pepparkakorna som de rara tärnorna stor och lill Emma har bakat. Mest är dem lite för brända, men vad gör det :)
 Vi ska även ha ett luciatåg i år, vem som ska bli lucia kan ni rösta om här på bloggen, de nominerade är: Janne Sjöstrand med sitt fina leende, Kenneth Norén med sitt fina hår, och sist men inte minst Peter Johansson med....sin sambafotboll. Hård konkurrens i år, annat var det förra året då var valet lätt, Sofie Gustavsson vann överlägset, hon vägrade dock ha klänning.
Det är inte bara bollen som är rund, Issas mage också, Rabbe får se till att komma ut snart. Om ni inte visste det så är Rabbe vårt tänkta framtidslöfte i Landsbro, vare sig det blir i herrlaget eller damlaget. Så all lycka önskar vi Issa att allt ska gå bra :) Om Rabbe inte är en stjärnspelare ska jag lämna platsen öppen som waterboy. Som ordspråket säger, det kan aldrig finnas för många waterboys! 

Tänk på att denna måndad är då man ska ge som mest kärlek, så ge en kram till din nästa :)

Förresten, snart drar vi på cup i Gislaved nästa helg för att vara exakt, kom och kolla om ni kan!

// En liten julkram från, Just the waterboy.

4 december

en två tre fyra vädersträck, norr söder väst öst
en två tre fyra årstider, sommar vinter vår höst
en två tre fyra instument, trumma banjo synth fiol
en två tre fyra ben behövs, annars vinglar varenda stol
annars vinglar varenda ko, när dem står i sina hagar, 
där beta i sin goda ro, när dem fyllar sina fyra magar
en två tre fyra element, luft vatten eld och jord
en två tre fyra tränare, janne peter kenneth jack
en två tre fyra, nu ska jag sluta yra.





3 december

Många av oss har säkert fått en julkapp som vi kanske redan har sen innan eller inte vet vad vi ska använda den till... Detta är ofta något som brukar drabba pappan i familjen..  Den allra vanligaste julklappen till pappa är faktiskt en slips, och den får han vare sig han vill eller inte trots att han har massor med gammla slipsar i gaderoben.
  Här kommer några tips till alla er pappor där ute som inte vet hur ni ska anväda slipsen förutom att hänga den runt halsen.
1. Om ni har en morgonrock som ni inte har något magsnöre till. Tag två slipsar och bind ihop dem, och vips har ni ett magsnöre till morgonrocken.. Försöka gärna matcha morgonrocken och slipsarna!
2. Om ni har en stadig slips i bommul eller nylon, ja då har ni fått en alldeles utmärk bärrem till er träningsväska.
3. Om ni har en röd slips kan du använda den som bandanas när frugan vill att du ska va lite rambo, eller när sonen vill slåss.


Detta var några tips att tänka på !!




rambo_17_04_2006.jpg image by pizzapete212


2 december

Det här med att ni sitter förväntansfulla framför datorn och väntar på en julkalender kan ni lägga ner.. sluta va förväntanfulla, för jag har sagt upp mig på den punkten !  
  Även om jag försöker få den rätta insperationen med julmusik, julbak och smulad frigolit som jag blåser med hårfönen, hjälper det inte.... Jag kommer inte på något bra, allt blir skit och jag suddar ut och börjar om och om...  
 Det blir helt sönder bränt i hjärnan, så nu erkänner jag; jag måste sluta upp med detta NU, annars ligger min framtid risigt till... Dem få hjärnceller jag har kvar efter en boll mot panna fotbollssäsong vill jag gärna ha kvar.
 Okej nu tänker ni, vad är det att spara... Jaja, inte så mycket, men lite bra finns det allt där inne...  
Bland annat hemlisar om elin bexell... om det är bra vet jag inte, men finns även annan bra fakta, att johanna swärdh måste välja mellan att betala böter för glömda benskydd på 20 kr, eller betala för lån av jannes benskydd på 20kr... Vilket tjänar hon på?????  Detta är inte allt, vet även att vi är bra på att räkna blöjor, vykort på ett måfå. Vet även att man blir snäll av att äta peppakakor, så malin sjöberg du kan ju börja äta nu..  Nu annan sak jag vet är att det är 22 dagar kvar till julafton!!

Godnatt. Om ni undrar vad jag får allt ifrån måste det vara GLÖGGEN...




1/12

Tidigare i svenssons radio 1/12: det har hamnat ett konstigt skepp i åa och vi vet inte vem som är ägare till detta skepp. Blir ni något misstänkssamma eller hittar något så kallat spår ring oss på detta nr: 564861658761


Alla är vi unika även om människor vi är lika. 
med krafter som björnen, spejandes som örnen , finns vi bakom hörnen.
kommer när nöden kallar, för att rädda dig från alla korkskallar.








Detta är då vi, but do not tell anyone about it

Ps: glöm inte skriva önskelista!!! ds


RSS 2.0