Sista träningen :(

Sista träningen för säsongen och det märktes väl på alla spelare. Vi var på värre prathumör än någonsin, det var inte en tyst minut. Det var som om vi trodde att vi aldrig mer skulle ses och vi var bara tvungna att få ut oss allt innan vi skulle skiljas (för alltid?). Några var det som ville träffas och träna även nästa vecka, men där sa bossen Hanna bestämt nej. "Någon gång måste man ju få slippa det här gänget!" verkade hon tänka.
Ett kärt återseende var det av Sandra, flera månader sen sist känns det ju som! Hon tänkte passa på att göra comeback. Kanske en aning sent, men bättre sent än aldrig! brukar man ju säga...

Ingen kan ju ha missat att det var maskeradfotboll i måndags. Laget där alla kunde nicka tog efter många om och men hem segern med knapp marginal. Några var det allt som missade spektaklet, bl.a. Jonna, som bestämde sig för att ha sin egna maskeradfotboll idag. Hon var utklädd till morot, kanske tar hon hem årets bästa förklädnad på årsfesten? Njae, själv tyckte jag smurfarna fick till det rätt bra. Janne var inte helt fel ute han heller. Har du på något sätt lyckats missa bilderna råder jag dig att genast checka in dem här på bloggen.

Några dryga veckor efter Bex har nu Kajsa tagit körkort hon med. Men hon körde mer på smygarvarianten; Medan Elin elegant gled in på vallen och visade upp sig passade Kajsa istället på att smyga sig in på parkeringen när ingen var i närheten. Men tillslut fick alla veta ändå. Alla utom Jonna som kom på det först efter träningen.

Träningen var ovanligt slapp idag, Kenneth valde att skippa gropen i sista stund. Synd, hade verkligen sett fram emot den! Det är nog något jag kommer sakna nu under uppehållet :( Men man kan ju alltid se till att ha vägarna förbi någon gång, vem vet, kanske träffar ni på någon i LIF:s damlag då?

Julia hade fått till en riktigt mästerverk till kaka, med rosa glasyr stod det skrivet: LIF DAMLAG DIV2
Är inte det att ta ut segern lite i förskott? Jag menar, serien är ju inte slut än, eller? Jag kanske tänker trögt, men det där får ni nog förklara för mig, tack. ;)

Fikat drog ut något så enormt på tiden. Vi ville umgås det sista så mycket som möjligt. Men vissa hade visst problem med att det tog då lång tid. Särskilt nere i hörnet var det otåligt, det var Frida, Kajsa och Linda som ville hem till idol såklart! Hanna försökte få fason på alla pratglada spelare genom att leka argbigga. Men, vilket oftast händer när Hanna försöker bossa över oss, vi tog ingen notis om henne.

Det var nog allt på ett tag. Och oroa er inte ni kommer snart få veta vem jag är. Snarare än ni tror...
/Zlatanlover

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0