LIF Årsfest 2010

Igår gick ju då den årliga festen av stapeln och kvällen bjöd på både skratt och gråt. Vi spelare inledde kvällen hemma hos bossen Hanna och sedan tog vi oss vidare mot EWP där vi skulle hoppa på bussen. Vi tänkte gå i samlad trupp men några halkade efter: "Fint folk kommer sent" tänkte de medan vi andra sa: "Vi tänker inte missa bussen!"
Missa bussen höll ju förresten herrarna på att göra. Ja, eller det var kanske snarare bussen som missade herrarna. Vi hade kommit en bit på Glömsjövägen innan någon kom på att det saknades folk så det var bara till att hitta en liten sidoväg att vända på och åka tillbaka och hämta dem. Tillslut var alla på plats i Nävelsjö Bygdegård som var platsen för årets fest.

Det bjöds på god mat; Baconinlindad kyckling med potatisgratäng, sås och gelé. Och efterätten var väldigt god den med; Pannacotta med färska jordgubbar.

Efter maten var det prisutdelningsdags och följande fick ta emot priser (rätta mig om jag minns fel):
Herrlaget:
Årets rookie:
Anton Gustavsson
Årets prestation: Kalle Andersson
Årets spelare: Simon Andersson

Damlaget B:
Årets rookie:
Ellen C
Årets prestation: Moa
Årets spelare: Ida

Damlaget A:
Årets rookie:
Frida
Årets prestation: Mathilda
Årets spelare: Anna

Ganska unga pristagare i år, en medelålder på 17 år. Och det är väl det som har symboliserat säsongen i stort för Landsbro-lagen, i år är det många unga som har fått träda fram och axla stort ansvar. Och enligt mig har de skött det alldeles utmärkt, det har ju lett till att A-laget gått obesegrade genom serien, B-laget håller sig stabila i fyran och herrarna...ja, de håller sig stabila där nere i botten de med!

Martin, från Vetlanda-Revyn höll ett stå-uppnummer för oss som var mycket uppskattat. Det tog ett tag innan han fick igång publiken men efter en stund gick nog varenda skämt hem i stugorna.
Sedan var det då dags för festkommiteérnas spex men när herrlaget gav sig upp på scen för att börja stoppades de av "Avstängd-skylten". "Sorry grabbar, ni får gå till b-plan, b-salen eller nåt som är b bara" deklarerade Issa och sedan togs skylten bort för att ge plats åt damerna istället. Men var inte oroliga, herrarna fick framföra sitt spex också...efter oss.

Årets Fair Play blev Kajsa och jag måste säga att det var väldigt rättvist. Jag kan verkligen förstå hur lätt det måste ha varit att välja pristagaren till det priset ;)
Jonna blev utsedd till Årets Fjortis, vilket gjorde henne lyckligare än när hon hittade idominsalva till läpparna för halva priset.
Och Hanna har äntligen hittat något att använda sitt huvud till! Hon har försökt att använda det som vi andra, att tänka med, men det funkade inte så bra. Istället kom hon på att det är utmärkt att nicka med, vilket gav henne priset som Årets Träskalle.
Och så det sista och mest eftertraktade priset; Årets Bloggare, som gick till MIG! :D På min väg upp till scenen såg jag alla möjliga ansiktsminer. Allt från: "Va? Är det hon" till "Det visste jag hela tiden!". Väl uppe på scenen möttes jag av ett nacksving från Issa och kramar från resten.

Ja, det var en härlig kväll för de allra flesta tror jag nog. Kul att se gamla lagkamrater också, det var ju inte igår precis. Slutligen vill jag bara ge lite goda råd tills nästa år så att den årsfesten blir lika lyckad som årets:

Om du inte är van, träna på att gå i klackskor några dagar inna själva festen. Då riskerar du inte att missa bussen för att du går för långsamt.

Se till att ha med dig pengar till inträdet, annars kan det bli svårt att bli insläppt. Då får du stå utanför och se alla andra ha kul istället.

Köp inte överdrivet med lotter, du vinner inte ändå. 5 lotter är max, inte typ...14 stycken.

Gör inga dumma eller konstiga saker under säsongen. Under årsfesten får du igen tusenfalt...

Och sist men inte minst. Våga bjuda på dig själv, men bjud mer på andra.

Allt för den här säsongen. Kanske hörs vi igen.
/Zlatanlover = Kajsa Johansson

Halloween!!! Waaah!

:( Skrev just ett superlångt och givande inlägg som raderades innan jag han publicera tack vare att datahelv@#¤!%$£ hakade upp sig!!! Men inte är jag bitter för det :)......

Alltså, är det ingen mer som tycker som jag?
När vi har årsfest på lördag, vad är det för en dag?
Det är ju 31 oktober, det vill säga Halloween
Borde inte alla då, vara utklädda till Scream?

Fundera på den! Jag menar, varför ska vi vara uppklädda och tråkiga. Alla kommer säga: "Hej det var längesen, vad fin du är!" bla bla bla.
Det hade varit mer skoj om man hade fått höra: "Hahahahaha, snygg förklädnad, vem är du egentligen?"
Allt hade börjat med en gissningslek och en massa mingel. Istället för den gamla tråkiga känslan: Stelhet, småprat osv. Men men, ignorera min åsikt bara! Gör det!

Okej, skämt åsido (eller var det ett skämt?),
så längtar jag verkligen efter lördag. Jag lär väl fälla X antal tårar, kommer sakna alla så! Årsfest= avslutning på säsongen= sorgligt. Hade ärligt tänkt hålla tal, men jag är inte tillräckligt bra för det tyvärr, tydligen darrar jag för mycket... (trots att jag aldrig brukar vara nervös) :/
Vi kommer såklart vara med om en hel del glädje också! Antar att våra två kära små smurfar "Hanna-Glad" och "Elin-Lycklig" kommer dela ut hallonsaft som välkomstdrink. Ser fram emot det! Och det är förhoppningsvis god mat! :D + en massa godis (helst från godishuset). Bara så ni vet ställer jag inga krav eller förväntningar på arrangörerna tills på lördag...
Bussen hem kommer väl slå allt kanske, däremot tycker jag den beger sig hemåt för tidigt! Huh. Just de, glömde att det ska infinna sig rätt många äldre (typ tränarna) som måste hem tidigt så de hinner vila upp sig tills de ska jobba igen på måndag morgon :)

Kära Damlag,
Vi är ett väldigt sammansvetsat lag, och trots att det värvades en hel del nya inför denna säsong (2010) kom alla ni in i gänget väldigt snabbt och det kändes som ni hade spelat i LIF hela tiden!
Vill bara säga: Ni är bäst, hela laget, och ni får mig att le varenda träning!


/Waka Waka :)


Alla i laget se hit!

Nu är det snart Lördag och det innerbär ju som alla vet årsfest.
Alla frågetecken om vart ska vi hålla till innan vi åker ut till skogen, ska ni få svar på här och nu, så sansa er.

Vi kommer hålla till i mitt, HANNA ALBINSSONs, vita , inbjudande , hus :)
Uppvärmingen till årsfesten börjar vid fyra.
Halv fem ska min föräldrar vara ute i huset så dem som är rädda för mam o pap , kom efter halv fem!
Annars är det öppen dörr för stora som små. Bara kom!

Om ni inte vet vart jag bor så är det rätt sida av landsbro !
En tydligare vägbeskrivning tas över telefon , eller via hitta.se ;)


För nu detta vidare till alla som missar detta inlägget !!!


Ses snart =)



Det här med information...

det är inte lätt att se till att alla får veta allt samtidigt.... Alla ni som inte va med och åt ute i Sandsjöbaden och vet att ni spelat i Landsbro Dam detta år ska genast se till att skaffa Issa som vän på facebook... Jag har hemlig info att ge=).... Det handlar om insamling av pengar till välgörande ändamål....Jag vill inte skriva för mycket här för att avslöja för mycket..... Ni som inte uppsöker mig kommer jag jaga med lykta, för alla ska va med!!!
SPRID DETTA TILL ALLA BRUDAR SMÅ!!!!

Obs! Detta är inte ett typiskt Issa-skämt, jag menar allvar.....

/Pink Princess

Återförening på Sandsjöbaden

Igår fick man återse hela det härliga gänget igen! Vissa har man ju såklart träffat på innan men andra känns det som om det var en halv evighet sen man såg. Det blev god middag i gott sällskap kan man säga! :D

Planka serverades det till oss och man kunde bl.a. välja mellan lax och fläskfilé. Detta åt alla, utom Elin som ville ha specialmat. Om det berodde på någon okänd allergi eller att hon bara ville känna sig speciell låter vi vara osagt...
Maten var väldigt mättande måste jag säga! Det var bara 4 st som lyckades med konsstycket att äta upp alltihop på plankan: Kenneth, Julia, Matilda och Issa. De hävdade själva att de var de stora vinnarna, men vad de vann vet jag inte riktigt. Möjligtvis en uttänjd magsäck, vad det nu ska vara bra för...

Tränarna hade ringt varandra i förväg och hört sig för om dresscoden för middagen. Iklädda de blå LIF-jackorna stoltserade de och visade glatt vad vi var för gäng. Att vi skulle klä oss i LIF-jackorna nådde tyvärr inte oss spelare. Eller gjorde det kanske det och vi valde att ignorera det..?

Mycket prat och tjat blev det, somliga glömde t.o.m. bort att vi var där för att äta. Hanna tyckte det var mycket roligare att tjata, gnata, prata i ett.
Man fick reda på vad alla haft för sig sedan vi träffades sist:
Eve har tydligen god hand med växter och hon kan också bli heligt förbannad över stulna (läs: missade) tvättider.
Även Issa verkar kunna det där med växter, särskilt orkideér brukar hon lyckas med. Man kanske skulle höra med dem hur man bär sig åt, själv har man ju lyckats ta död på ett antal kaktusar...
Vi fick även veta att Anna är duktig på att klara sig utan sötsaker, ett helt år hade hon klarat sig en gång.
Ellen hade "influensan" och kunde inte äta så mycket av maten. Troligtvis började hon bli sjuk under lördagskvällen...

Trevligt hade vi i alla fall under middagen och nu ser vi fram emot nästa gång vi träffas allihopa. Det är bara lite drygt två veckor till..........ÅRSFESTEN!!!
Se till att komma festfina och uppiffade och glöm inte: GULD is tha $#!T!!!!!!!!!!!!!

/Z

15

Inte nog med detta om Kajsa, hon tog mitt nummer med...Nummer 15 är ett minne blott å så är också min fotbollskarriär.... Farväl fotbollen men hoppas tröjan är skön Kajsa....


/ Pink Princess "Ja e int´bitter"

Den dolda sanningen

Allt har ett slut, allt har en början, allt har TVÅ sidor.


Kolla under, kolla över, kolla åt höger, kolla åt  vänster.


Om du tittar riktigt noga så ser du sanningen och det är nu den ska berättas.




Kajsa Angel Johansson

Den lille flickan växte upp i Landsbro under lugna omständigheter det blev en vacker liten flicka, ja en liten ängel med sina bedårande lockar. Aldrig förr hade man sett ett så skimrande hår alla gick på tår.
Hon skötte sig bra i skolan, hade nästan bäst betyg av alla, en lojal vän. Även oerhört bra på att skriva texter?? hmm.... Kan ju komma väl till pass i vissa lägen.
Åren gick och smeknamnet Angel föddes. Det tycktes passa henne som handen i handsken. Med sitt svärd skulle hon rädda världen och kämpa om rättvisa. Hon förespråkade dock inte våld utan valde att kämpa med sitt kärlekssvärd som skickade ut kärleksstrålar. Kajsa hyllades av folket och framför allt av Lif-dam.

Där var hon en hjälte i alla ögon en man såg upp till och kunde be om hjälp när det krisade rejält.
Hon ställde alltid upp och alla vara likvärdiga i hennes ögon. Hon brukade baka bullar till laget, kärleksbullar.

Men....en dag då vände allt, inget var som förut. Solen lyste inte längre över vackra borovallen och man kunde känna lukten av rädsla och svek. Hur kunde allt bli så fel och förändras över en natt?

Den natten glömmer vi nog aldrig, någon i laget, det blixtrade och dånade inte en lugn stund i någon stuga.

Nästa träning så var alla på plats utan....KAJSA?? Vart är Angel undrade alla, vi saknar henne....
Hon kommer nog snart ska ni se svarade Jack lugnande.


Då hörde  vi en smällen från skyn och ner kom en ny och förändrad Kajsa....ANGEL OF THE DARK.


Den träningen gick allt åt skogen.... Kajsa nypdes, rev och trampade på hälar med sina SPIKSKOR??!!
En tjej i laget sågs springa iväg gråtandes och man undra vad som hade hänt? Då kolla man åt vänster och där "oskyldiga" LILLA KAJSA!!!!
Alla var så upprörda efter träningen och vi var tvungna att samla alla i laget och ta en snack med Kajsa.

Hanna alb: Som kapten i laget är det inte mer än rätt att jag tar mitt ansvar. KAJSA wHAT pip are you doing?

Kajsa ville inte svara och suckade nonchalant. Jack fortsatte..

Jack: Nu ska vi inte sticka under stolen med vad som hänt och det gäller att ta tjuren vid hornen och inte ropa hej förens vi är över bäcken.

Frida: Ska vi inte få gå och duscha snart, halllååååå?? Kajsa lovar du att bli snäll igen? Ja där ser ni, nu går vi.

Men problemet var inte löst på långa vägar.

Jonna: Kajsa jag kommer ihåg när du lärde mig cykla och vi skrattade hela dagarna. Vi var alla så lyckliga.

Zara fortsatte

Zara: Kajsa inga kakor till den som inte är snäll.

Julia: Jag bryr mig inte så mycket jag har börjat mista tycket. Innan var du cool nu är du bara en pool.



Vi kom ingen vart den tränigen och Kajsa försvann upp igen i skyn.....








KAJSA ANGEL JOHANSSON WE MISS YOU, våran alldeles egna underbara fantastiska hjältinna.

Världen är inte räddad än och vad vore världen utan dig?



Lagfest....

Nya bud angående lagfesten,,,,
Det finns önkemål om att äta på bowlingen innan vi drar ut till Sjövik, the partyplace...
Vilka vill/kan komma å äta och vilka vill bara komma ut direkt till tha partyplace???? Klockan 18.00 är tiden...typ

Håll ögonen öppna för det slutgiltliga beskedet angående den sent påkomna lagfesten=)

/Pink princess (Issa alltså)

RSS 2.0