Hej mitt vinterland??

Hejsan!

Vilket väder vi har! Det bara snöar och snöar och inte tar det slut....
Men vad hjälper dte att klaga? Ingenting!
Tänkte komma på ett par positiva saker med all snö som har kommit och denna kyla som fryser vårt blod till is!
vi börjar med det mindra bra och sedan blir det bara bättre och bättre:


plats nummer....

10. Det behövs inget ljus över grusplanerna när vi tränar för allas röda näsor lyser upp planen.
9. Man njuter när man får se målvakterna slänga sig i gruset.
8. Vi kan åka pulka och ha snöbollskrig efter träningarna.
7. Man kan glidtacklas bättre.
6. Man kan göra snö-änglar.
5. Vattnet kyls ner så man behöver aldrig justera värmen när de fylls på! MYCKET BRA!
4. Tränarna plågas lika mycket som vi när vi tränar, kaaaaaaaaaaaallt!
3. Skönt att ha på sig 10 lager tröjor och byxor. Mysigt.
2. När man vill brotta ner någon så slår sig ingen för snön är så mjuk :) 
1. Snö är gott!!!!!!!





Grusträningarna är igång, det vi alla har väntat på eller hur? ;) 

Fårse om det blir match på lördag? Beror ju på vädret....

Ha dte kalas i snön :)
Kram   


En nybliven mammas dagbok

Kära dagbok...
Igår planerade jag in allt in i minsta detalj för att kunna träna och vara med på hela träningen, skulle slå på stort så att säga. Gasade iväg 18.55 från Sjövik oc slirade in på Norrgårdshallen parkering 19.01, med andan i halsen sprang jag in men väl i omklädningsrummet tyckte jag att alla skor såg väl små ut,,,,visst att vi har några unghöns i truppen men kanske inte i storlek 35 och neråt. Kände inte igen mansrösten heller och när jag kikade ut i hallen med min två blå möttes jag av 15 småtjejer...Oj oj, ingen LIF träning med andra ord. Slog en pling till Janne Sjö, The man som sa att ingen träning ikväll, går på grus imorn... Fan, satan, balla tänkte jag men eftersom jag inte är nån bitterfitta nån längre stund åkte jag ut till Jocke & Jennie i Bäckseda och snylta till mig underställ och MP3 och så gav jag mig ut på en löprunda. Rumpan som tidigare slagit upp mot ryggen börjar lugna sig, brösten känns mjölkfria och knäna börja kännas som den 30-åring jag snart är.
Ikväll håller jag mig hemma med Smilla som är lite sjuk...kanske kanske att jag kan ge mig ut till tränigen på torsdag...Bäst att kolla på Laget.se innan så jag inte åker i onödan igen....
Har hört att Swärdh & Albin är tillbaka nu och deras historier från Thailand är ju guld värda att få höra så nästa träning kanske jag slår till på en dusch med laget för att hinna tjabba lite... Om det blir så får jag nog varna mina medspelare för kroppsliga defekter;)...


Hej då dagboken
/Pink Princess


En nybliven mammas dagbok

Kära dagbok...
Ikväll va det egentligen träning i Landsbro, löpning och styrka men jag valde att åka in till Vetlanda och ta en test på hur det kändes att springa igen, så jag valde en runda som visade sig vara 3,5km...Perfekt, Like a glow=)!
Jag sprang iväg med Adam Tensta i lurarna, inte ordagrant men ialla fall.... Allt kändes bra, jag kände mig lätt och jävligt positiv...Under dom första 500 metrarna hann jag fundera på mycket, känslan av total tillfredställelse infann sig.. Ja ni vet den där känslan när man känner att man är så himla stark...Jag kände att jag skulle kunna fixa fred på jorden, att det va jag som skrev Michael Jacksons "Beat it" och att jag stolt och vacker alltid körde runt i en sprillans Bentley... Lyckan va total, jag va starkast i världen...
             
....strax efter att Bentleyn hade passerat min hjärna blev jag påmind om vilken dålig kondition jag egentligen har... Jag fick göra ett stopp... När jag sen skulle börja springa igen kom verkligheten ifatt mig, den sprang till och med om mig..FAN!! Jag kör runt i min sletna Passat -00, kan på min höjd sjunga hela "Brittas fitta" på fyllan och det enda fredsavtal jag gjort på denna jord är att jag lovat Robin att inte tapetsera om i sovrummet på 10 år när jag valde tapet nu i höstas...
Det blev en on and off löprunda men jag va glad att ens kommit på tanken att försöka... Imorn lär jag känna av att jag har innanlår, dom har haft en lång offperiod nu. Även skinkorna lär få visa färg imorgon...fan va röven dallrar från sida till sida. Hoppade till en gång för jag trodde nån sprang förbi mig och daska till mig i sidan av rumpan men det visa sig att all tyngd låg på den sidan för stunden...Känns lite som Donatella Versaces röv faktiskt (och den hade jag mardrömmar om som höggravid!!!)
                                          
                                           Snälla låt mig slippa denna misär....( se ovan)

/Hej då dagboken
Pink Princess

En nybliven mammas dagbok

Kära dagbok...
Igår va det dags igen, jag skaffade barnvakt a la mamma till Smilla och sen gav jag mig iväg emot Myresjö simhall. Kom 15 min (brösten va endast 12 min sena, eftersom dom är så stora anlände dom tidigare till hallen)  för sent men hoppade direkt in i Jacks förvirrade passningsövning, va första gången jag va med på den men jag tror jag redde ut den rätt bra. Kände att den här träningen kommer gå bra... Ja, den känslan hade jag ja men det ändra sig ganska snabbt när vi bytte övning till en lite allt-i-allo-övning. Man skulle göra ett ryck några meter, vända sig om för att få ett pass, vända sig om igen och göra ett ryck med boll för att vända sig om IGEN och trippa fint med varannan fot på bollen baklänges, sen pass till Jack och tillbakapass och sen skott. Hängde ni med??? Jag fattade övningen men min kropp fatta ingenting, den va med på rycket med och utan boll men la helt av när det skulle trippas... Trippa? Jag har inte trippat på 9 månader nu, ja mer ändå...Här kör vi med båda fötterna på jorden....
Sen va det det där med skott, senaste gången jag va med om ett skarpt skott va när Smilla blev till så jag hade helt glömt bort detta. Tyckte att jag kom skitbra mot bollen och kände att det här blir ett hårt i krysset men ack va fel jag hade...Foten va som om den va av och skottet va så löst att Janne hann springa ut och hämta vatten innan bollen nådde fram.
Hela träningen kan man sammanfatta enligt följande:
En pensionär med rullator samt med en gammal höftledsoperation hade gjort det smidigare...Att ha kontroll på bollen samtidigt som man ska ha blicken högt och hålla tempot va bara för mycket... Jag hade fullt sjå med att hålla fast brösten, se till att jag inte kissa på mig och kolla t-shirten så inte mjölken läckte igenom!
Jag lämnade träningen när det va 15min kvar och dags för spel, eftersom man har gröthjärna när man ammar hade jag aldrig rett ut Kenneths taktiksnack när det vankades spel....
Men nöjd och glad över att ha kommit iväg en tisdagkväll åkte jag hemåt med en enda tanke.....:
IS I MAGEN...=)

Hej då dagboken
Pink Princess

no sweden.

Tyvarr kommer vi inte hem fran Thailand. Idag skrev vi pa for FC tuk tuk som spelar i thailands proffsliga!! Agenterna satt pa stranden och sag oss kicka boll, efter de var det agenter runt om oss som bin runt en bikupa.
Vi fick boende och mat gratis och sen fick vi lite fickpengar som vi skulle kunna spendera pa smasaker. Imorgon borjar vi med en loprund pa stranden och senare pa kvallen ar det bollteknink.

Nee detta ar inte riktigt sant, men man kan saga att lite av det ar sant!
Det maste var for att vi spelar i landsbro som det ser ut som att vi ar proffs.
Landsbro ar en riktigt bra klubb! :)

nu ar vi inne pa dem sista dagarna, ses snart! :)

kram, hanna och johanna!


En nybliven mammas dagbok...

Kära dagbok...
Igår va jag på min tredje träning i Norrgårdshallen efter att tryckt ut en medicinboll genom Mumindalen och det kändes helt okej, fick höra när jag kom dit att jag tydligen är med den jobbigaste timmen. Jag har bara varit med mellan 19-20 nämligen för sen måste mjölkbilen hem och förresten går det inte att springa med den framvikten när mjölken "rinner till", jag hade trillat som en fura framåt om jag varit kvar på spel och skott!
Vi började med passningskvadraten som jag helt hade glömt bort så dom andra fick tjata extra på mig, sen testa dom att passa mig lite halvdåligt med flit för att jag skulle bli tvungen att ta det stora klivet åt sidan men jag klara det ganska galant faktiskt...Man har ju blivit uppskrämd att hela härligheten kan trilla ut om man börjar träna för tidigt så lite rädd är man ju men kanske inte så rädd som Jullan är, hon vågar aldrig bli med barn säger hon för hon tror att hon skulle gå och hålla upp allt så inte bebisen trillar ut...riktigt så nojig är jag inte!
Vi skulle göra snabba ryck mellan passningarna med, jag hann precis få upp fart och takt på dom 4 meterna sen va det dags att stanna, jag fick utöka min löpsträcka med det dubbla för att kunna stanna...
Efter det va det kvadraten..den blir vi alltid lite ovänner på, ofta får vi inte ihop enighet gällande reglerna...jag tyckte att det va tur att vi va två st i kvadraten som jagade för när min jagarkompis va på ena sidan hade jag precis kommit till andra, jag låg hela tiden 2 steg efter men jag gjorde så gott jag kunde och va glad när min partner bröt så man fick ställa sig på sidan, men där va det inte mycket bättre för man skulle helst göra en fint därute innan man passade. Huvudet ville kanske men kroppen va helt omedgörlig...Man blir ju förbannad, hur svårt ska det va? Men när jag la vikten på ena benet fanns det inte en chans i helvetet att jag skulle kunna förflytta dom kilona till andra benet under detta halvår, golvet va konstigt med för skorna fastna..Jag tror det är linjerna som är lite för tjocka, har varit ute för det tidigare.
Sista övningen jag hann att vara med på va ju en konditionsövning med boll, jag klara mig igenom det också men det kändes som jag hade en extra röv där bak, jag fick vända mig om några gånger för att se va det va som dunka mot ryggen,men det va (helt otroligt nog...) min röv som dunka upp. Och det va ju inte bättre om jag blickade framåt för där piskade pattarna mig i ansiktet i varannat steg, som den värsta snöstormen!!
Svettig och nöjd och med alla kroppsdelar på rätt plats tog jag min pärla och åkte hemåt för att ge Smilla ett svettigt kvällsmål, hon klagar inte som tur är. Hon säger som räven: Jag äter när det bjuds=).
Somnade gott och drömde om grönt gräs och en blond vältränad tös med hängiga lökar som satte mål efter mål i Landsbros målburar...Tänk va drömmar kan spela en ett spratt, kroppen känns förresten helt intakt. Ska nog börja göra sit-ups nu så man ser någorlunda schysst ut i bikini till sommaren!
18 kg borta, 7 kg kvar sen är fotbollsvikten tillbaka, sen ska bara konditionen och bollkänslan klistras dit också, Lill-Emma kanske lånar ut lite kroppsklister?!

                

Hej då dagboken
/Pink Princess

RSS 2.0