Även maskoten laddar


Den självutnämda maskoten laddar hemma i sitt bo för hemmapremiären imorn, bortapremiären får hon följa via sin mobil...
"Det är viktigt med 3 poäng,,,ja eller 6 poäng om man plussar ihop det denna helg", säger hon i en stillsam intervju ute på hennes altan.



/P.P and Little Raburba

Inga är mer laddade än vad vi är just nu!

Förra helgen blev ju resultatet lite...sådär... för båda lagen. Men i helgen försöker vi på nytt! För B-laget stundar bortapremiär i Waggeryd och om jag inte minns helt fel så möttes vi i en träningsmatch för några år sedan. Den slutade med vinst åt oss och det ska den förstås göra den här gången med. Det gäller bara att inte bli för nervösa och inte för självsäkra heller för den delen. Ödmjukhet är nyckeln!

Ödmjukhet krävs det av A-laget också, för vi vill ju inte ha en förlust i vår hemmapremiär! Jag vet inte hur det är med de andra men det här är i alla fall en match som jag har väntat länge på. Äntligen kommer vi att spela på vår alldeles egna Borovallen igen!

En vädjan till ALLA SPELARE i LIF, både A-lag och B-lag (för i grund och botten ingår vi alla i samma härliga gäng):
Låt detta bli en minnesvärd helg! På det bra sättet.


Seriepremiär

Nu gäller det!
Det är nu vi får se resultatet av alla österlöpningar, mathusrundor och styrkepass
Det är nu vi ska upptäcka att vi kan ge det där lilla extra
Det är nu vi ska sätta laget framför jaget och kämpa för varandra
Det är nu vi ska visa att vi har vad som krävs

Det är nu allt det roliga börjar





SERIEPREMIÄR LINDSDAL 14.00

Nu kör vi!


Fotografering

Idag var det dags för den årliga fotograferingen och många hade tänkt igenom detta noga och gjort sig extra fina idag. Vissa hade lyckats, andra inte, och jag kan nog själv räkna mig till den senare kategorin.
Vi for iväg i bilar ner till Steinwalls där fotograferingen skulle äga rum. Anledningen till att vi inte sprang ner var för att vi ville spara oss till löpningen på träningen sedan. Dessutom ville man ju inte vara alldeles röd i ansiktet vid fotograferingen.
Det är ofta så, på fotograferingar är det inte någon som bryr sig om att se ut som vanligt längre, då gäller det verkligen att visa en bättre sida av sig själv. Mathilda hade anammat detta, dagen till ära bad hon en självlysande sport-top så att hon skulle synas ordentligt. Även Anna hade tänkt till när hon kom dit med helt ny hårfärg. Det var väl egentligen bara Jonna som vågade vara sig själv, hon passade på att skita ner strumporna eftersom det är så de vanligen ser ut efter en match.

Som om vi inte hade fått nog av kamerablixtar nere på Steinwalls så möttes vi av ännu mer kameror när vi kom upp till vallen igen. Det var som om vi hade massa paparazzis efter oss, men det är ju vi i LIF Dam ganska vana vid. ;) Jag vet säkerligen att VP var där men vilka de andra tidningarna var kunde jag inte riktigt se, det var så mycket kameror överallt...

Sen var det då träning som var av det lite jobbigare slaget men det klarades av galant av ett så vältränat lag som vi är!

Dagen till ära var Natta tillbaka på planen och vi hoppas att det inte dröjer lika länge innan hon kommer igen. Det var även några yngre tjejer med idag och de får också gärna komma oftare! Det blir så mycket roligare!
I morgon är det dags för första fikat och då kanske det kommer ännu fler? ;)
Det är jag och Anna som är de ansvariga och det är också vi som sätter ribban för säsongens kaktävling. Kommer någon att slå oss eller kommer vi att stå som segrare säsongen ut? Det återstår att se...
(Jag vill bara tillägga att man får två chanser på sig, så om första fikat inte blir en succé finns det alltid en chans till)

Kramar från den gula påskkycklingen

hihihih inkräktare

ungefär lika lätt att ta sig in på bloggen som att,
sno godis från ett litet barn,
springa ifrån en blind,
ja ju name it.'
Ja, jag saknar er och även tränarna.  Så kan inte vara utan att skriva ett inlägg.
Jag följer era matcher och läser herr nillsons referat och ser att ni gör det riktigt bra.
Som en gammal räv i LIF värmer det mitt LIF hjärta :)
Det är bara att fortsätta i det spåret så kommer det leda till bra resultat i div 2 och även div 4.
Så fort jag är hemma kommer jag komma och våldgästa er, det får ni stå ut med.
Annars är ni alltid välkomna på lite pölse ;)
Over and out , Hanna albin albinsson



yeeaaahEn bild från en träning när alla fick komma och träna i finkläderna.. Eller var det maskerad?




Värt att tänka på..

Det är så här att vi har en grej som vi gör innan varje match. Även fast det kan vara 3 i publiken eller 300 i genomsnitt som det kommer ligga på iår, så gör vi det i ur och skur. 
Vi går alltså marscherar in med en låt och den stor frågan är då: VAD SKA VI HA FÖR LÅT?
Vi önskar att många tips från, fans, alla som hatar LIF, föräldrar, barn, påskharar, HARRY Potter eller vilka ni än är!


Det här kommer bli ett bra år!


Rock n roll and let the party begin.

Guld värd!

Utan dig skulle vi bara vara som ett tomt rum utan något liv och rörelse i. Du gör våra dagar gladare, du stärker oss när vi är lite deppiga, du får oss alltid att hitta tillbaka till glädjen.
Det är du som gör oss taggade.
Det är du sätter ett leende på allas läppar innan varje match och träning och även efter.

Efter en hård match är allt man behöver är dig, just dig. Du är så värdefull och du gör våra dagar lite bättre.

Jag vill bara tacka dig för att du finns och du är betydelsefull!

Så tack tusen tack för att du är just den du är och alltid ställer upp för oss, cd-spelaren, jag älskar dig!

härliga underbara LIF dam (lite gamla bilder)


We are family!

If you can dream it, you can do it.

We are family!

Styrka är att resa sig i motgång.


Forts. Lägrets...

Lägrets...

huvubonad: stod Ellen O för med sin turban. När hon skulle delta i tävlingen där man skulle dricka upp snabbast knöt hon vant upp sin sjal på huvudet. Hon verkade ha vanan inne för det där och tro mig, det klädde henne väldigt bra! Vi får inte heller glömma hennes två söta tofsar som dök upp en gång, det hade vi velat se mer av.
kung i baren: Norbert. Utan att tveka klev han fram och dominerade i tävlingen där man skulle dricka upp fyra glas med vatten så snabbt som möjligt. Förklaringen till hans dominans fick vi höra från honom själv: Han har jobbat 5 år som bartender. :P "Kung" i baren betyder ju att det måste vara en manlig pristagare, hade det däremot varit "drottning" i baren hade konkurrensen varit stenhård...
BRAINFREEEEEZEEEE!: Issa. Ni som var där vet vad som hände, ibland går det lite för snabbt med drickandet...
Hångelmästare: Skulle kunna vara Maja eftersom hon vann tävlingen med samma namn, men titeln går istället till Malin A. Kommentarer överflödiga... ;)
Segervapen: Frida. I stugkampen som ägde rum sista dagen klev hon fram som en underdog och tog sammanlagt 9 av det vinnande lagets 11 poäng. När alla andra hämmades av sin nervositet var hon stabilare än någonsin. Inte många hade anat att hon var en sådan mästare, förutom vi som var i hennes lag då förstås.
Coach: Elin. Det svider lite att hon svek vårt lag när vi behövde henne som mest, Tollarps p8 lag var inte att leka med och de blev ett ännu svårare motstånd med henne som coach. Men hon gjorde ett sådant bra jobb att vi kan glädjas med henne och Tollarps seger med 5-3 mot oss.
Målis: Mathilda. Några oväntade talanger har kommit fram under lägret, det visade sig till exempel att Mathilda var en fena på att stå i mål. Det spelar ingen roll vilket mål hon befinner sig vid tydligen, hon gör det alltid bra.
Hemliga kompis: På vägen ner fick vi alla varsin hemlig kompis som vi skulle vara extra snälla mot. Ingen fick veta vem man hade och i slutet av lägret skulle vi alla gissa vem som hade vem. Den enda som lyckades lista ut vem som var hennes hemliga kompis var Elin och det var jag som hade henne! Känner mig som en riktigt bra vän :)

Det finns tusentals minnesvärda saker under lägret som borde få pris, men jag har inte alla i huvudet. Så kommer jag på dem en annan gång lovar jag att det ska komma upp här. Ha det bra så länge!

#15 Kajsa

Vinnarlåten!

För er som vill sjunga med i låten som tog alla tränare och spelare med storm:
(melodi: Käka puck, tugga sarg)


Vi samlas kvart i ett, hela vallen rockar fett
Alla är tillsammans och tränarn snackar massa skit
Tejpen den går åt, nu ska vi ut och köra hårt
Vi taggar och vi peppar, till läktaren gör vi handen upp
KOM IGEN KOM IGEEEEEEN
Rulla boll, göra mål, på kvällen kan vi ta en skål
Vi viker aldrig ner, vi kämpar bara ännu mer
Nu är segern vår, vi hoppar runt i ring
LIF HAR SEGERSTING


Lägrets...

Inläggen regnar in här på bloggen efter träningslägret. Det måste ju betyda att det var något minnesvärt och roligt vi varit med om, ja kanske årets händelse?
Ledarna hade varit lite finurliga och delade ut kluriga priser i bussen på vägen hem och jag tänkte att vi spelare inte skulle vara sämre...

Lägrets...

rookie: Tilda. Årets yngsta deltagare som följde med på sitt första träningsläger med vårt lag.
veteraner: Issa och Eva. Efter ett antal år i LIF har man koll på det här med träningsläger. En av dem har lärt sig genom åren att inget roligt händer på nätterna, det är bättre att gå och lägga sig. En annan av dem har lärt sig att allt roligt händer på nätterna, det gäller att hålla sig vaken så länge det går...
tema: Skador. I år har det varit extremt många skadade och på träningslägret blev det bara fler. Emma var en av dem som smakade gräset på träningen och även Elin ville testa om det var gott under matchen mot BK Kicks.
mest mystiska skada: På söndagen var det några som klagade på träningsvärk i nacken och ingen kunde begripa vad det kom ifrån. Men snart fick vi klarhet i saken: Under löradgens genrep för grupp 2 inför sångtävlingen hade de haft lite för kul och allt headbangandet satte sina spår...
sång: Är konstigt nog inte den vinnande LIF-sången, utan istället lite oväntat låten Flicka som talar skånska.
deal: Fridas och Malin A:s cykeltur. Frida blev sugen på att cykla och fick med sig Malin A till affären någon kilometer bort. Men innan dess skulle de hyra cyklar. De fick reda på att man kunde hyra en cykel en heldag för 100 kr, men eftersom det var nära kvällen så tänkte Malin pruta lite för att få ett förmånligare pris. 2 cyklar för 50 kr under ca en halvtimme blev budet och vem som helst kan ju räkna ut att det inte var en särskilt bra deal. Men nu kommer twisten! Eftersom Frida och Malin hade varit så snälla och handlat åt alla oss andra med så la vi lite pengar åt dem för hyran av cyklarna. Slutligen kom de fram till att de bara hade behövt betala 4 kr var för varsin cykel. DET kallar jag en bra deal!
läskigaste gubbe: Förra året var det en gubbe som kikade ut genom fönstret på oss och följde varje steg vi tog i den spöklika byn. I år var det en tiggare/luffare/alkis? som uppenbarade sig för några. Han syntes i "brytningen mellan ljuset och mörkret" och vad jag förstod var det en ganska skrämmande syn.
mat: Fläskstek men potatis, brunsås och äppelmos. Denna rätten måste varit populär bland de andra gästande lagen på lägret. Kanske gick de och bad om att få det även nästkommande dag? För det var precis vad vi fick, samma middagsmat två dagar i rad. Här snackar vi bra fantasi i köket!
vackraste röster: Emma och Malin A. Vem hade kunnat tro att dessa två var sådana stjärnor på att sjunga? Vi fick ett smakprov av deras talang på vägen hem eftersom de hade myglat, respektive misslyckats med sitt uppdrag. Vi vill höra mer!

Nu får det vara för den här kvällen, klockan är mycket. Men det kommer mer!

Hej så länge

barabampa..... Fortsättning!!!

Jaha det är väl bara att fortsätta...
 Vart var vi hmmm??
 
Jo vi hade precis gått och lagt oss då vi vaknade av en stor mullvad sprang utanför huset...
Nja så kanske det inte riktigt var men när alla andra hade gått och lagt sig var natten ung för ledarna som hade party i stuga 20. Issa pallade inte riktigt trycket och bestämde sig för att hem. Det var då hon gick in i en buske som var omöjlig att se i mörket, detta fnissade vi självklart dagen efter.

Nu framme vid lördags morgonen. Vi smakade av stugbyns fantastiska fruktost buffé och sedan var det dags för träning. Peter som fått uppgiften att hålla i uppvärmingen hade planerat ajax 6, för er som inte vet vad det är får söka på google, där finns tydligen allt. Det gick väl kanske inte super bra med tunga ben på naturplan nummer 2. Vi kände oss inte riktigt varma och Jack som älskar att plåga oss bestämde att vi skulle löpa 3 varv runt planen. Då var det rätt många som ångra att de avslöjat sig om att musklerna inte var tillräckligt varma. 60-70 % skulle vi hålla oss till, eva tog täten och det var inte längre något 60 tempo 95 minst sagt för oss som låg längst bak.
Döda ben och trötta tjejer kan jag lova. Efter det delade vi upp oss. Laget som skulle börja matchen som väntade körde  lite uppspelsövningar och skolade in mosmoa på sin nya position, mittback. De andra körde M-löpningen som innebär spring och skjut typ ;) Själv var jag tvungen att gå av eftersom kroppen inte vill lika mycket som huvudet vill. Istället tog jag med mig Emma (kenny, haltalotta) Andersson hem till stugan för att få lite massage :) mycket skönt (ibland).

Kl halv 2 var det dags för match mot BK Kick. Det var ett segt LIF som samlades. Inte konstigt så som vi tränat i veckan. Uppvärmningen hade inget vidare tempo men alla var redo för att vinna. Domaren blåste igång matchen och det tog inte lång tid innan Jonna på mitten märkte att dom var lite större än henne själv. Smäll efter smäll delades ut men sten hård som hon är reste hon sig lika snabbt. LIF stod upp och det blev vinst med 5-1. Bra jobbat tjejer!!!

På kvällen var det spelarrådsmöte som stod på schemat. Vi pratade lite om hur vi har det i laget, hur nyförvärven kommit in i laget och hur tränarna är. Vi kom fram till att vi hat skitkul tillsammans, nyförvärven har kommit in bra i gänget och trivs galant. Tränarna kan vara bittra men dom har humor det är viktigt!!!
Tränarna valde ut en kapten och vi spelare röstade fram vise kapten och nya spelaråds repesetanter.
Mathilda fick rollen som den nya el capitano, Anna som vise. Och i spelarrådet ingår nu: maja, emma, anna mathilda och elin :)

Efter att mötet var klart gick alla i väg i sina lag för att sätta i ihop en lif låt som var ett uppdrag under lägret. Min grupp som innehöll, malle, zara, kajsa, maja och jag var taggade och bestämde oss för att göra en vinnarlåt!
Maja hade lite leksandslåtar som hon visade upp. Men eftersom Ha74s nya hitt sålt guld och Tildas pappa skrivit låten körde vi på den. Vi övade hela kvällen tills Emma kom inhaltande och sa att vi skulle ut på spökrunda. Vi fick då lägga ner headbangandet ett tag och bege oss ut. Gänget var samlat utan några fegisar:frida, malin a, bella känn er inte träffade.
Vi satte händerna på varandras axlar och började gå upp mot en åker och sedan till ett hus som såg öde ut. Otto som höll täten hade inget tempo dirket. Castell påstod sig att se ett stort skepp på en trädgård medans någon annan sa att det bara var en lada. Det tog inte lång tid innan hälften gick hem. Själv kände jag kod och tog med mig Mathilda, vi gick ut på en väg vi fortsatte att gå och snart kom vi till ett hus, inte vilket hus som helst utan ett äkta spökhus. NELLYSMINNE stod det på dörren, kan det bli läskigare??
Elin och Malin kom smygade bakom oss och vi skrämde upp oss själva. Efter en stund gick vi ner mot en väg där malin och elin påstår sig sätt en tiggare som smög bakom husen.. inte vet jag.
 Efter att Issa kommit tog hon med oss hem en sån lagmamma <3
När vi kommit in i stugbyn igen hörde vi ett härligt gittargäng och bestämde oss för att gå upp till deras stuga för att kolla läget.  "När en flicka talar skånska" är nu vårat lags favorit. Mathilda visade även sina buggkunskaper och eva hade fullt upp bland alla killar. Jag tilda och moa gick vidare mot elden där även malin a hade fullt upp med en av killarna. Jag sprang in till issa en stund också hon låg i sängen skrev blogg och lyssnade på journey. mysigt!! Kl 3 var alla i säng utan ja EVA.....
Hon hade tydligen funnit kärleken hihiih och bestämde sig för att spendera natten med grabben. hähäh skämt och sido.

Söndag morgon var det dags för frukost, skvallret spred sig snabbt. Kajsa hade tydligen skrattet på natten trots att hon heller gråtit. Jonnas stuga luktar bajs, kan varit jack och peter....
Dagens träning bestod av stug tävling där stuga nummer 18 vann om jag inte minns fel. Efter tävlingen var det dags för match mot Tollarps p8 lag. Elin cochade fram dom till en seger med 5-3 efter straffar.. tugnt!!

Efter att alla duschat, städat och packat ihop var det tid för att bevisa vem som hade skrivit den bästa sången. Det var många tappra delatager men som sagt så hade mitt lag skrivit en segerlåt som tillslut blev den vinnadelåten :)
Ni kan lyssna på den nedanför eller så köper ni singlen på ålhéns endast 75.50.

Klockan börjar bli mycket och minnet blir bara sämre och sämre, humorn är nere på 0 och stavningenär någon annanstans. Så ni får tycka vad ni vill om detta inlägg.

Jag vill tacka alla för en hel kul helg!!!

L kom I kom F kom LIFARNA KOMMER SÅ SMÅNINGOM IAAA IAAA ÅÅÅÅÅ!!!!!
 
Ha en bra vecka!!!

lägerhälsnigar en sleeeten Julls!!

Träningslägret i Degerberga

Hej gott folk!


Vilken helgen, vilket läger, vilka människor.

Årets träningsläger bar av mot Degeberga, vi visste inte vad som väntade oss. Skulle det bli som förra året, en öde kuslig by med massa läskigheter?

Resan dit rullade på, vi hade en exemplarisk busschaufför vid namn Mats som även var med oss lite under lägret,(när han inte hämtade 12 personer från Köpenhamn). I bussen så blev alla tilldelade en hemlig vän, alltså en person som man skulle vara lite extra emot under lägret. Vissade fnissade till när dem såg sin lapp, men man fick inte avslöja något, INTE NÅGOT! Det var ju en annan femma om alla höll det, men det kommer jag till lite senare. Alla blev även indelade i ett lag, 4 lag blev det som skulle kämpa om den åtråvärda titeln: Degebergas Kungar!

När vi väl var framme i Degeberga efter en cirka 3 timmars bussresa med lite dreglande på kudden, musik, facebook (såklart). solsidan, och snack så var det dags att hoppa av bussen.

Det såg ju rätt trevligt ut men vi såg endel läskiga hus, ödsliga, och i ödsliga hus kan vad som helst dölja sig i källaren, jag vill helst inte ta upp det här.. Men det såg ju ändå ut som en semesterby som det så fint stod på en skylt, kanske kan man tänka sig att ett hav hade passat sig att ligga där? Men aja en semesterby har väl allt om det bara finns en fotbollsplan, kiosk och lite stugor. Hade ju passat perfekt i Landsbro, där fick jag en en affärsidé, för i stort sett har ju Landsbro bara en kiosk och två fotbollsplaner. Och om jag startar min egna stugby så kan andra lag komma på träningsläger dit, och då ska jag nog även starta speed-dejtning åt folk som vill hitta sig en partner, hitta lite kärlek i livet och samtidigt spela fotboll och ha kul. Det börja verka kärlek banne mig, sånt som man ser på tv tänka sig. Nog pratat om det..

Vi blev indelade i stugor och bland annat Jonnas stuga luktade rent ut sagt SKIT! Hmm jag undrar av vilka anlednignar, kanske var det så att Peppe och Jack hade lagt en stinkbomb där? Men Frida sa att det luktade skit redan när dem kom dit, det började inte lukta skit när ni kom dit då? För i bussen hem sjöngs det glatt: Jonna luktar bajs, Jonna luktar bajs!

När vi hade packat upp lite av våra saker så var det dags för den första träningen. Alla pratade om att det var sega i benen efter en hård vecka, vi har ju precis börjat med snabbhet och gått på gräs så det hade sin skäl till denna muskelkrampning på alla. Peppe höll i sin traditionella uppvärming, "plocka apelsiner". Vissa var bättre än andra på det där, och Bella tyckte inte man behövde knyta dit apelsiner igen efter man hade plockat dem ur lådan utan tänkte stå där och hålla dem. Träningen fortsatte med lite dribblingar och skott på mål, och Frida hade helt klart ställt sig i fel mål, för det var inte många som sköt med vänster fot, så Malin. A fick sig ett ordentligt pass i det andra målet, det fintades hit och dit och ramlades här och där. Kajsa analyserade i kön hur hon skulle komma förbi sin motståndare, hur vi skulle ordna kön och vem som skulle skjuta åt vilket håll. Hon är en ordningsmänniska av rang! Hennes snurrfint syntes dock inte till? Men det sägs hon spara till seriepremiären mot Lindsdahl den 23 april!

Efter träningen var det dusch och sen MAT!!!! Maten kom att ha en stor betydelse den här helgen, chips, godis, glass, mackor, frukter, you name it frossades i mängder! Första middagen på lägret var enligt mig ingen vidare hit men som sagt det var bara början, vinden kunde vända..

Senare på kvällen var det lekar som hölls av Jullan, Majs, jag själv och Issa måste självklart få vara med på ett hörn (du är betydelsefull Issa, inte glömd).

Det blev först skattjakt, och jag har nog aldrig sett ögonen glöda på alla så som den gjorde den där fredags kvällen i april. Det blev brottning om en tröja, alla hoppade i stort sett på varandra. Det kallar jag vinnarskallar, men jag blev helt ärligt lite rädd där, och efteråt så när Jullan, Majs och jag gick igenom vad alla hade hittat så var vi tvungna att ta några djupa andetag och lugna ner oss..
Det var många som inte hade rent mjöl i påsen den kvällen och försökte fuska något så jag vet inte vad..Jack anklagade folk för det ena och det andra, hade något med fotbollsskor 42 att göra tror jag.
Och dagens internet, ja vad kan jag säga, har inte det spårat lite? Dem skulle hitta bland annat en bibel, fysikbok, ja då tar folk fram en bibel på internet..Efter stora påtryckningar mot festkommitén fick vi ge med oss i vissa situationer, pressen var för stor helt enkelt..
Men den person som försökte rita en spindel, no no no no, BIG NO! Det håller ju inte, kom igen, ritar du av mig så betyder det ju inte att det är jag som är där levandes. Kajsa försökte även lura mig, godhjärtad som jag är, att den lilla NV-nörd som hon är, hade med sig en fysikbok, men det kom fram att det var en kemibok, kunde gett minuspoäng där..Men hon var så snäll mot mig hela lägret så det blev nog mest pluspoäng.

Efter det så blev det lite andra lekar som man skulle vara snabbtänkt, hångelkung, kung i baren och så vidare. Alla hade sina självklara val i lagen, men jag undrar om inte snabbtänkt var den svåraste att utse i lagen. Inget illa menat eller så..

Det blev en lyckad kväll tycker jag och jag hoppas alla andra hade lika roligt som jag, Majs och Jullan hade när vi kollade på.

Senare på kvällen så planerades det lite attacker mot nyförvärven i truppen, Maja, Ellen O och Malin A. De fick helt enkelt köra speed-dejting, vilket Malin A tyckte var fräääscht, eller det sa hon i alla fall under sitt lilla samtal med en kille vi hittat för denna attack. Det gick väl lite så där kan jag säga, men trevligt hoppas jag alla hade och ett möte med en ny människa kan vara riktigt intressant.


Tid fär läggdags bestämde man lite själv men det blev nog inte riktigt så sent på fredagen som det blev på lördagen. Denna lördag....


Fortsättning kommer om lördag, om någon har lust eller känner sig taggad till att skriva och berätta om den händelserika lördagen får ni gärna gör det, för jag börjar få skrivkramp nu och måste äta lite mat och kanske vila mig på min favoritplats, soffan. Men annars så fortsätter jag självklart på berättelsen, kanske imorgon, kanske på tisdag?

En liten aptitretare kanske ni vill ha?
Lördagens ord: Match, spökrunda, mat, mat, möte, skratt, musik, gitarr, sen natt..

Ta hand om er så länge, från eran Bex :)





VI É INTE BITTRA

De som tror att vi aldrig har kul kan jag säga har 100% fel! Några få bilder säger mer än tusen ord.

Sist men inte minst men äldst...

Vi som har varit med länge i gemet kommer senare till träningslägret...Vi har lite mera rutin och kropparna är sen länge fulltränade så vi behöver inte gå lika hårt under träningshelgen...
Såg förresten att man va missad i festkommittén i inlägget under..visst visst...men i Ladan vill ni minsann va och festa, då passar det;). Man får väl leva med det när man har en träningsnärvaro på 5%, men kan ju dubbla det till 10% eftersom Smilla är med för det mesta så jag måste få dubbel närvaro på nåt sätt...
Undrar nu bara vilka Kenneth & Jack slänger in mig hos i stugbyn nere i Degeberga????
Får se om man tar sig upp på nån träning eller om jag mer passar på att sova nu när jag är bääbisledig??!
Ska nog slänga med en liten öl ialla fall, det är ju fredag och jag blir ju snart 31 och jag ska verkligen inte bjuda!

Ha det gött hemma i supporterstugorna...
Här nedan har vi lagets partylåt...alla tror dom kan texten men alla är lost redan efter tredje raden, alla utom Elin Bexan såklart, hon är ju bäst på allt, nästefter Jullan, fast hon kan inte texten...

http://www.youtube.com/embed/lSVnt3--Nnk




/Pink Princess (still alive)


RSS 2.0