Mathilda Johansson!!!

Receptet på dina grymt goda kakor som kom som en skänk från himlen förra torsdagsfikat efterlyses!!
Jag m.fl har abstinens......
Så please Mathilda, give us the magic recept!!!

/Kakmonstret Beach 2010

LA kommer skratta sig genom resten av säsongen!

Hahaha.. vad kan man göra annat än skratta när man har hamnat i smålands, ja kanske sveriges roligaste lag? Isses inlägg nedan är av världsklass! Isse (ja, jag brukar kalla henne så) är verkligen en person som kan få till det in i minsta detalj, så det är roligt att hon har valt att jobba för oss här på bloggen. Det dröjde några månader innan vi hade kommit fram till ett avtal som hon gick med på. För det är inte några småpengar som ciruklerar här i bloggvärlden... Tror ni att fåren var billiga eller? Nejnej, Isse har specialbeställt fåren ifrån australien bara för att de skulle ha de där rätta lockarna och vara av rätt stam... Miljonbelopp kanske inte är i överkant.


MEN appropå föregående inlägg så är det från och med nu förhoppningsvis slut på "soffpotatis-life in la". Efter alla kontokort och brat (norrmalm/öster) löpningar är vi med igen! Nu är det bara full fart framåt som gäller, om någon är i vägen så kör vi bara över dem.

Nu är det en jäkla inställning som måste infinna sig i varje spelare med början nu! Nu jäklar ska vi spela med ett stort hjärta resten av säsongen och det kommer bli riktigt roligt...

Så till alla som inte som inte lever "lifeinla": Kom till Borovallen, där kommer det spelas UNDERBAR fotboll hela sommaren!

Love/ M.


Lillemma och The pink lady...

....träffade nätmaskorna i helgen!

Matchreferat Lördag:
Vi fixade till slut 1 p efter en hyffsat dålig andra halvlek.
De första 30 minuterna kändes så jäkla bra, vi tog ledningen, vi spelade bollen smart, kreativt och snabbt. Vi gick till halvtidsvila, peppade varandra så mycket vi kunde och jag försökte intala mig själv att vi måste fasen gå ut o jobba i 45 minuter till, inte ställa ut skorna och tro att dem andra gör självmål eller något. Men så var inte fallet ändå, sista halvleken blev inte alls bra. Vi blir pressade av ett lag som jag inte anser kan spela någon bra fotboll, men kämpa kunde dem. Till slut kämpade dem in 1 mål. Vi var kanske lite passiva, vet inte, men ingen hade dålig inställning, utan sånt här händer!
Kämpa, det måste vi kanske bli bättre på. allt behöver kanske inte vara så supersnyggt alltid. Jag vet inte, vad tycker ni?

B-laget lyckades inte heller denna helgen, trots hyffsat bra spel så kunde torpatjejerna trycka in hela 5 mål. Hörrni, nu knyter vi nävarna, bestämmer oss för att i varje match måste det jobbas ännu hårdare, vi måste bli lite dåliga förlorare och bli lite arga, inte bara låta motståndarna få göra som dem vill. Hela truppen tror jag måste blir lite ilskna....springa kan vi, dribbla kan vi, skjuta kan vi, tänka kan vi, tacklas kan vi och vinna kan vi!
Plocka fram lite jäkla anamma nu allihopa så vet jag att vi tar poäng :D


Hur som helst så är det träning ikväll och jag är taggad till tusen. Vi ska ju springa;D

Laget är och förblir det bästa, ni är guld värda*

Och ni som missat...på torsdag ska vi ut på himlafärd. Träning kl 15.00. Cykel och grillmat medtages. Det kommer bli kalasskoj :D

See you tooniiight!

 
Evelina vinkar till publiken...hej hej, här är jag:D

Bekväma i IKEA-soffor...

Måndag igen och helgens matcher gick väl.....not so good! Man vill ju inte sitta här och va kritikern själv men en förlust är inte en vinst och det suger att förlora så lite trist är det allt men vi är inte dom som är dom, vi tar nya tag, hinner "kaxa" upp oss under veckan och va lika taggade till nästa helg och dess matcher!

En poäng i lördags och noll igår är helgens fakta!
Varför vinner vi inte då?? Spelarna har en åsikt, tränarna en och publiken en samt expertkommentatorerna på TV4 som följer oss frenetiskt=)!
Själv tycker jag som så många gånger förr att vår bekvämlighet går före precis allt annat, vi är och har varit under många år ett bra spelande lag och i många matcher blir det vår undergång för vi verkar tro att det räcker att hålla med några bra passningar and that´s it. Att slita på varenda boll, vinna alla närkamper och sätta våra målchanser verkar vi ibland helt strunta i, nån annan kanske gör det liksom?!
Om vi varje match,varje spelare,varje minut vi är på planen gav 100% i ALLT vi gjorde har inte många lag en chans för fakta är att vi är bra, starka och ett riktigt bra gäng!
Men bekvämligheten kommer smygande, man skulle kunna sätta ut 11 olika sorters soffor på planen på varje position och där ligger vi och glassar. Ibland kommer en boll perfekt som man kan passa vidare, ibland studsar den precis förbi och då hoppas vi den studsar till nästa soffa så nästa person kan ta den.....
Dom här sofforna tror jag skulle kunna passa:
KRAMFORS Klädsel schäslong vänsterKramfors soffan till Bex på högerkanten... Vänsterkanten får en likadan fast i rött, alternativt svart
EKTORP Schäslong högerEktorp Schäslong till Häggqvist på forward...Jullan får en blommig!
HAMRA HörnkombinationHamra soffa till innermittfältet...

Och kanske denna till backlinjen att krypa upp i när det blåser hårt;)...
EKTORP Hörnbäddsoffa 2+2
Okej brudar, då tar vi nya tag för va är det man brukar säga: Efter regn kommer sol... och Plätter mä sylt,de e mitt Lif de´!
Vi är bäst så keep on rolling!
Bollen e rund, allt kan hända

/ Pink Princess
( en av dom bekvämaste...=))

Bibbi & Doris

Som alla säkert hört har två djur tillkommit i min familj och tillhör även "Ladan" dvs, dom kommer joina oss på divererse lagfester och annat bus under sommaren. Vi talar om lammet Bibbi och tackan Doris...Bibbi påminner lite om
Tele2-fåret...To cheap?!


Ialla fall, nog om mina djur och tillbaka till Borovallen and The Ladyteam out there, igår va det träning igen och det bästa med torsdags träningen är ändå fikat. Det va Matilda j och Emma A (tror jag) som stod för smaskigheterna igår och gissa om det va gott...alltså fy faaan va goda chokladkladdkakemuffinsen med dumle va.... Fiifi och jag fick säga om vi valt 5st muffins eller en bra snabbis på 10sek....Kakorna..lätt!!! Då kan man kanske förstå hur goda dom va....;)!!
Jag tillhörde dom som inte ska visa mig på stranden i år så jag tog 2½, Fiffi gjorde likadant och fick en "Beach 2009"-kommentar av Kenneth men hon tog det inte så allvarligt med tanka på vem som sa det och hur han själv ligger till inför beachen.... Här har vi han förresten, jag försöker utnyttja han så mycket jag kan både på och utanför planen och idag va han satt på jobb hemma In da house tillsammans med "Armen"....


För övrigt tyckte jag det såg stabilt ut på träningen igår,,,det bådar gott inför helgen... Ewe "Lilla My" Ström hade några riktiga kanonskott, Albin och hennes låååånga ben kom man inte förbi, Elin Bex:s "muggebigge muggebigge"-fint lyckade man inte komma underfund med. Jag va även lite impad över Idskis platsbyte från ytterback till mittback som hon redde ut riktigt bra trots förvirring:)...Du är bra Idski;)!!

Nu hoppas jag bara Fiffi och Sandras kokosnötskrock inte ska skapa några problem till helgen och att Swärd med diverse krämpor och Emmy med sin jävla rygg ska va i prima ballerinaform till morgondagen. Själv är jag självaste kopian av Maradona -86 så jag fruktar inget för söndagens match mot Torpa.... Om jag varit Torpa hade jag nog satt på den gamla klassikern från 80-talet "Fancy" med "Slice me nice" och bett om nåd!!!
Lycka till i helgen och ha en angenäm helg och tack för att ni är ni!
Jullan, kom hem!!!

På återseende och äldre blir ofta äldre före de yngre

/ Pink Princess

HON KOMMER MED SOLSKEN TILL MOI

 VART HAR SOLEN TAGIT VÄGEN!??!?!??!?!?


Lite sköna bilder på shiny happy people


Så tog vi dom första 3 pointsen!

Jag vet att frågorna varit många nu efter söndagens seger med Div 3-laget, hur gjorde ni? Vad hände? Tidningar och media har varit helt tysta ang det som hänt. Många av spelarna ha hållt sig bakom stängda dörrar för man har inte orkat med press och autografjägare. Vi har fått hålla stängt pga inventering på Peters för jag har helt enekelt inte orkat va i rampljuset,inte ofta det händer men det här tog musten ur oss alla! Hur gjorde vi då, va är det hemliga receptet? Nej Jullan, det är inte cornflakeskakereceptet som spökar här...nej nej å åter nej. Söndagen starta så här: Samling va kl 12.30 på Bilprovningen, jag kände att 11.30 va en lagom tid att lämna armen för att ladda med dusch och frukost. Anlände i full kareta i "andra-bilen" (inget ont om den men inget går upp mot "pärlan") med en Lakritspuck i handen, ryckte till av att bussen tuta och inte vilken tutning som helst utan "Pinnens" tut, kände redan där smaken av segerns sötma eller om det va vaniljen i glassen. Hur som helst blev man glad av att stiga på bussen och mötas av "den glada busschauffören" samt två pigga "killar" a la Kenneth och Janne. Jag förstår aldrig hur dom alltid kan se så där speciellt fräscha ut med tindrande ögon efter lördagar?! Bra killar är det ialla fall...Jag vandrar bakåt i bussen för dom tuffaste sitter längst bak...Jag sa hej hej å hej till dessa ögonstenar: Idski, Miriam, Emma L, Hanna G, Gabbi, Lönnander, Matilda B, Bex, Jullan, Amanda, Thea,Chrissidilli, Josse Josselito och Eva! En underbar trupp=) Väl i Vimmerby tyckte vi planen såg onormalt stor ut och detta hade vi hört talas om tidigare så Lönnander och Bex börja mäta å måtta men fick inte riktigt några realistiska resultat så vi tog och knåpa ihop en snabb affirmation som vi jobba på en stund: Planen är "normal" stor och fantastisk att spela på! Vi bytte om och styrde med våra vanliga förberedelser innan match, Chris käkar saltgurka, Amanda använder upp en hel flaska liniment, Jullan muckar och Thea rabblar affirmationer åt oss alla! Innan vi lämnar omklädningsrummet blåser vi upp oss ordentligt, jag påpekar vikten av att hålla in magen och ut med pattarna och here we go. Vimmerby fick dödslängtan i blicken när dom såg 15 kaxiga spelare lämna omklädningsrummet för att sen imponera med nick-ringen och rekord på 132st nickar! Sen lite uppvärmning för syns skull... Domarn dök upp och matchen va igång...Jaha, hur såg matchen ut då, jo det ska jag i all enkelhet förklara: Backlinjen jobba på kortspelpass på felvänd spelare, mittfältet panikpassa utan adress och forwards slog inlägg till Inge i hagen. Vi tyckte att det va lite konstigt spelupplägg från tränarna så vi tog oss friheten att improvisera med lite snack,krossbollar,överlappningar och pass på spelare. Och det gav faktiskt resultat, Hanna G pytsa in första målet och glädjen va stor: VI KAN GÖRA MÅL!!! Paus....där Gabbi duka fram kladdkaka och kaffe, ååh va härligt det va att sitta där och mumsa. Synd bara att man inte hann ta påtår innan andra halvlek drog igång. Andra halvlek då...?! Jo,det va här uttrycket "vi spela som rövhål" myntades...alltså nu tycker jag inte vi ska skämmas för det för även rövhålsspel lyckas och det gjorde det för vår del för på en hörna lagd av Hanna G satte Amanda i ren ilska in det andra målet!! Domarn hann inte blåsa igång matchen innan Vimmerby gjort 1-2, vi hävda att dom fuska men domaran sa: Bollen e rund tjejer, allt kan hända!! Matchen sluta 2-1 till oss och vi va glada över att vinna, mindre glada över vårt spel men det lämna vi bakom oss redan då vi lämna planen för duschen. Va vi ska ta med oss från denna match och som jag anser är oerhört viktigt är att det är okej att ta bollen i en "naturlig hands" i straffområdet om så behövs. Vi får ju alltid höra att i "boxen" ska bollen bort och detta är ett bra alternativ eftersom man kan göra det utan att få straff mot sig. Det tar vi med oss hela säsongen, tycker jag! Tack för en bra söndag och 3 poäng och jag har sagt det förr men utan er hade det inte blivit nån match så keep on moving, don´t stop growing! Love/ Pink Princess

Dagen efter helgen!

Då var dagen med stort M här. Denna dagen kan jag faktiskt ha lite ångest inför. Varför? Jo, beroende på hur det gått i helgens matcher kan jag må dåligt över att måndagen kommer. Om vi vunnit, då är måndagen underbar, man får ta emot några uppfriskande kommentarer på stan, på jobbet och på skolan. Träningen på kvällen blir så lätt, man orkar hur mycket osm helst och glädjen är på topp. Har man förlorat, ja då vill man inte visa sig på stan, på jobbet eller i skolan. Det är hemskt! Usch. Men idag kände jag att va fan, jag ska göra revolt. Jag ska inte gömma mig, inte skämmas eller känna mig dålig på något sätt. Kl 9.30 tog jag på mig landsbro if strumpor och hela overallen + att jag tog med mig fotbollen i famnen. Sedan gick jag ett varv runt stan, bara för att markera att jag inte skäms på något sätt över att jag är LIF:are. Nu ska vi vända på dessa tankar. Ikväll på träningen ska jag vara laddad till tusen, jag ska ha roligt, göra mitt bästa och njuta av att få vistas på Borovallen en vacker kväll i Maj. Igår fick vi ju faktiskt vår första 3:a, helt underbart! Om vi ska summera de matcher vi inlett med i div 2. Norrköping, Huskvarna, Smedby. Jag tycker att den tuffaste matchen var mot Smedby, dem var stora och fysiskt starka samtidigt som dom hade ett hyffsat bra spel över planen. Vi fick nog en smärre chock i starten. Hann inte riktigt ställa om innan dem sprutat in ett par mål. Hur som helst så ska vi inte känna oss dåliga på något sätt. Vi är ju med överallt över planen, vi skapar hyffsat med målchanser, det gäller bara att vi får lite flyt med oss. Nu ska vi göra en superduper träningsvecka och piska till Ljungby på Söndag. Hoppas alla känner som jag, jag känner mig så jävla revanschsugen så ni anar inte. Dem ska vara glada om dem slipper undan med ett par blåmärken på söndag, dem ska får ont, ont, ont! Div 3 laget tycker jag ska ha en eloge, dem hade tydligen inte spelat ngt skönspel. Enligt vissa rykten hade dem spelat som rövhål. Usch, äckligt ju! Men ändå vinner dem. Starkt! Tryck inte ner er själva. Man måste inte alltid spela snyggt, det är målen som ska göras! Så, Ljungby, bjud upp till kamp. Here we come! Ses ikväll girls! ////Swärdh

RSS 2.0