Lagfest i Ladan där allt gungar...

Då har det varit den årliga ladanfesten för LIF:s damer och den slutade som så många gånger förr.....I asgrav,snapsvisor,ena massa bilder och konstiga disskussioner om...???
Några hamna på Hotellet,några hemma, nån i Ladan och nån sovandes...Som sagt..en lyckad avslutning på en helt godkänd vårsäsong!!

Jag visar lite bilder istället för dom säger nog mera=)!!
Ha en bra sommar

/Pink Princess and Little Raburba

 



bilder är bäst




vissa behöver man inte ta smygfoto på, för dem bjuder gärna på en pose eller två






smygfoto





Vissa springer runt med sina gräsklippare, andra sitter och brummar...
Sommarlovet har börjat för er....;)



Man är aldrig säker, det gömmer sig ett vittne i varje buske....



Sommar å sol å vila,,,

...Leende guldbruna ögon...

Jaha ni kära vänner...snart är det dags för sommarvila, men bloggen tar inte semester för det,,,,det kommer uppdateras om diverse lagfester och galna semesterresor. Mest orolig är man ju för Albin...man vill ju gärna ha henne i backlinjen i höst med=)!
Hörde att B-laget vann mot Mariebo igår,,,bra jobbat! Ryktet säger att det är bara vinster kvar att hämta ut nu denna vårsäsong...sen går vi på vila...
Det är alltid lite skönt att va ifrån varann ett tag så man hinner sakna gänget och alla dåliga skämt...

 Här firas det!!! 

Nehe,,har inget vettigt att skriva idag...(ungefär som jag nån gång skriver nåt vettigt...)
Ses om en stund på träningen=)..

Och till er som ska till Öland över midsommar...glöm inte:  pass,p-piller,prit och piraler;)
                           



So long
P.P and L.R

Glad Midsommar=)!!!!

Vill bara önska våra bloggläsare, supporters och stalkers en riktig nice midsommar!!!!


22. Vilken midsommarbild!


Bitterfittor?? Nej,lite otur bara....

Igår åkte jag och 4 flickor till Ormaryds TT-vallen för att kolla in årets derbymatch i damtvåan. En match som Landsbro skulle vinna, det fanns liksom inget annat alternativ...  
Hanna Nicks mamma Lena hade försett oss med kaffe och kakor och jag hade med mig min jättefantastiska filt som har en fuktskyddande sida så man inte blir blöt på "gumpen".
Vi hann precis hälla upp en kopp kaffe och ta första kakan då regnet kom, och ingen hade fått med sig paraply...Kanske inte va att vänta i den 5:an?!
Vi tryckte i oss kaka nr 2 och sen begav vi oss till bilen för att beskåda matchen därifrån, det blev en liten orealistisk bild av matchen då vi lyssna på musik och skratta åt att vi i baksätet såg ganska dåligt.
Vid denna tid hade Ormaryd tagit ledningen med 1-0.... Aj då...Vi kunde inte svurit mer där i bilen, vi stängde av bilen lite för att spara på batteriet men lika snabbt imma hela bilen igen. Folk som gick förbi undra säkert och kanske en eller två fick en flashback till nåt midsommarfirande på Öland, va vet jag?! Dom skyllde på att jag flåsa, okej att jag är lite mer andfådd nuförtiden men kom igen!
Matchen rulla på, byten gjordes men inga mål kom...

Halvlek...och arga Landsbrobabes passera vår bil på väg till omklädningsrummet, vi veva ner rutan och heja och håja lite men inga glada miner, inte ens på Kenneth som vi försökte charma lite,,,No more Mr nice guy..

Regnet fortsatte och så gjorde matchen,det va en ruggigt dålig match, det kändes som två bottenlag möttes, inget skönspel från nåt av lagen men Ormaryd slet och stånka lite mer än Landsbro och plocka hem deras första 3 points.
Det va ett argt, förbannat,skogstokigt,irriterat,galet och kanske en smula funderande Landsbro som lämna TT-vallen på söndagkvällen.
Med facit i hand efter att ha läst matchreferatet på laget.se så finns det bara en orsak till LIF:s förlust... Dom hade ju tydligen hjärtat på fel plats och vem fan kan göra en bra match med hjärtat lite illasittande??? Man snackar om hjärtat i halsgropen,,,,då kan ni räkna ut resten själva, ganska tungt;)!

Ialla fall är vi inga bitterfittor, vi förlorar gärna bara vi vinner nästa match och matchen efter det...

Så det enda jag kan säga är att samtliga spelare och tränare ska ta sig en rejäl funderare på:
Vad kunde JAG gjort annorlunda???

Okej, detta va kanske en bottenmatch med många dåliga beslut på och vid sidan av planen, man kanske inte gav så positiv feedback som man borde,man kanske mest skällde och gapa??
Va vet jag, jag hörde inget inne i bilen....
Det är ialla fall en match som är väldigt lärorik, så här gör vi inte fler gånger!

Ett leende på läpparna och säg en bra sak så är hela världen din...
För övrigt hänvisar jag till The Knifes Heartbeats...så vi har koll på hjärtat till nästa match!

Puss/
Pink Princess and Little Raburba

skönt att vara hemma,,,

vilse i skogen cyklar hanna omkring, hon cyklar omkring och hon fattar ingenting...
  Det börjar med att jag ger mig av från samlingen och skulle cykla lite lätt.
cyklar på ut mot myresjö med lätt medvind i ryggen och musik i öronen, det här kan ju bara sluta bra tänkte jag...
Jag cyklar höger, vänster, höger, höger och vänster, sen vips så visste jag inte vart jag var.  äsch hanna du kan vända och cykla tillbaka, men något intalade mig att fortsätt  så jag trampade på utan att ha en susning om vart jag var...
        Stopp,  där stod de en ko mitt på vägen. ska det här bli min räddning tänkte jag?? Påväg upp mot ägarna för att säga till om kossan och såklart fråga lite snyggt vart jag är, vänder jag mig om för att se så den står kvar, och det gjorde den såklart inte... Upp på cyklen igen och cyklade mot slageryd, för det namnet känndes bekant, där måste jag hitta tänkte jag... Efter lite småpanik stannar och jag cyklen , det är inte såhär jag vill dööö... Jag tar modet i akt och går till ett hus och frågar om närmaste vägen till landsbro... lånar även deras telefon för att ringa hem och berätta vart jag är, vad det är som har hänt och vilken väg jag kommer att cykla på hem , så möt upp mig!!  . Hinner inte längre än 1km och då hoppar kedjan på cykel"#"#%"%¤", 14 km kvar till landsbro... Efter  om och med får jag på kedjan  och kommer till fröderyd där jag möts upp av en pappa som bara skrattar och jag kan inte gör så mycket mer än att bara skratta med.... 

Slutsatsen;  Sätt en sändare på mig, skaffa gps, ha med mobilen, va aldrig va utanför landsbros gränser och håll dig innanför kritan på fotbollsplanen för då händer inte sånt här... 

Hoppas ni ha det bättre på träningen !!! 

Nattti / 0 lokalsinne

  

Man kan ha 3 poäng men man kan bli av med dom lika snabbt!

Igår mötte Div 3-laget Ormaryd B hemma på Borovallen och det va ju bestämt att 3 poäng skulle med hem...men ack ack...1 minut kvar av matchen fick Ormaryd in ett 2-2 mål och vi fick 1 poäng.. Bättre än ingen poäng tröstar vi oss med=)!

Elin Da Vinca hade lite farliga målchanser och även Gabbi fick till några farliga skott men turen, Gud, Issas maskottur m.m va inte på vår sida. Matchen i övrigt va ganska spännande med lite svängom i båda lagen, jag tycker det alltid är spännande så...Tycker väl att Landsbro hade lite mera spel och förde boll mestadels av matchen men Ormaryd fick la till att lite dom med men det är inte dom vi ska skriva om på här på våran blogg...Här skrivs endast matchreferat som gynnar LIF och dess snygga och heta spelare som för övrigt blev filmade hela matchen... Dom skulle filma domaren men vi såg hur dom följde oss spelare och vi i Landsbro är inte dom som är dom så vi drog upp tröjorna lite, tajta till shortsen och putade med allt vi hade för att en inzoomning skulle ske och nog tyckte jag att han va lite svettig han som filma.
Själv satt jag i avbytarbåset och putade men det va nog inte en enda gång han vinkla kameran in mot oss, lite dåligt men men.
Va himla impad av Stina H nere på backen som gjorde ett kanonjobb, hon har ju varit borta ett tag men tagit sig nu igen...annars va ju alla lika söta och så som vanligt och man är som vanligt stolt över att se sitt lag spela, lite tufft att inse att man inte ska in mer dom där sista 20 minuterna när allt kan hända men jag får satsa på nästkommande säsong istället=)!!!

Ses ikväll

/ P.P

solig blåsig torsdag i juni

                  
fantasy????                                                                  Real????


man började ju ana:

Först doris och bibbi  (ist för en hund)
större hus
och nu  volvo  kanske???

sen sitter allt...  perfa.... 


Som en klassiker som alltid ställs på alla spotrinterjuver oavsett förlust eller vinst : hur känns det...



pösss på er, ses på träningen / h.a



Spela aldrig bortamatcher på en onsdagkväll...

...nej, det är ingen bra dag alls att spela borta på, det fick vi vackert se på igår när Div-3 laget hade en tung förlust mot Rödsle med 12-1!! Ja, det är faktiskt sant....och va ska vi säga till vårat försvar????
Det va inte vår dag helt enkelt och dom har köpt in dyra polacker som styr spelet med en järnhand, Emmy försökte kolla upp övergångssummorna för polackerna med Rödsles ena vänstermitt men inga summor kunde anges.
Emmy fick för övrigt ett yellow card genom att ropa: Jösses! när hon va mitt uppe i en luftduell, intressant domarbeslut!!
Det utdelades några fler gårdagens afton, till Stina H som satte ett ben i vägen för polacken och även Eve Ström som fick en Rödslespelare i ryggen och tyckte det va lite tokigt men inte domaren inte så Eve morra lite och det gula kortet va ett faktum...Hon mumla lite Lilla My-aktigt: Jag tar det!

Ja, va ska man mer säga??? Och vad ska vi ta med oss från denna riktigt tråkiga förlust.... Att det inte är kul att spela i Oskarshamn en onsdag när man har prov i Islam dan efter och att nästa gång vi möter ett topplag ska vi inte ha nån som helst respekt utan gå in i varje närkamp som om det vore vår sista samt hålla markering och SNACKA!!!!
Men nu skiter vi i det för på söndag har vi en match som vi verkligen ska ta, Ormaryd B hemma på Borovallen...
Fan va kul det ska bli att ta 3 poäng=)!!!

Tack Sven (den snygga busschauffören) för att du förde oss säkert på vägen igår, och tack Jocke för ditt gästinhopp som coach och så Christer som alltid sköter sig!

Nu blickar vi framåt.....och tar med oss att trots en förlust på 12 mål så satte vi faktiskt 1 mål och va glada vi blev då!!!

/ Pink Princess

Fan va hon har blivit fet och lat...!!

Ja,,,jag förstår ju att funderingar och tankar har cirkulerat kring min plötsliga viktuppgång samt ett spontant silikoninlägg på boobsen och sen ett helt totalt ointresse för att springa på måndagar,,,,Vad har hänt?? Har hon tappat gnistan igen som så många vårsäsonger förut??
Och bara det att tacka nej till startelvan i Div 3....What da???

För att ta slut på allt tissel och tassel ska jag dementera detta....
Jag har legat på armen och det ena kan leda till det andra....så ett lakritstroll i magen är vad som hänt!
Så Jullan, Bexell, Gabbi; Eve, Fiffi m.fl...be careful=)....
Gravid vecka 19+5

Så nu kan ni pusta ut över att ni trott alldeles rätt!!


See er out there/
Pink Princess

Webmaster.

Jag vill som Webmaster uppmana alla läsare att skänka en krona till bloggen för dess fortsatta existens... Eller varför inte jobba på Willys hela helgen och lägga dem blogg-plånboken?? Vi får ju ändå 30 kr/timmen......
 
Tro vad ni vill men det är inte billigt att betala ut löner till våra bloggare. Tänk Pinkis typ 3 km långa, invecklade, seriösa/oseriösa inlägg och Swärdhs 5 A4 långa pepp inlägg. Dom MÅSTE ta tid att skriva alltså!! Så nu tycker de att de bör få ersättning för förlorad arbetstid (Det är mäktiga löner på tippen, badhuset och Peters), så det börjar bli kris.

Men eftersom bloggen har blivit så välkänd här i Småland så vägrar vi ge upp och går med på de flesta av våra bloggares krav. Men vi behöver idéer om hur vi kan skrapa ihop pengar, så om ni är för snåla att lägga några spänn så måste ni iallafall knäcka idéer i kommentarfältet. Detta gäller bloggens fortsatta existens!!

MVH Webmaster


Krångel med lönerna på bloggen!

Kära läsare!
Vet att besvikelsen varit stor då ni kommit in på bloggen och upptäckt att inga nya inlägg görs. Anledningen till detta är att vi varit i konflikt med "Bloggen" ang våra löner. Jag sitter som bekant på högst lön och det har varit lite tjurigt för "Bloggen" har tyckt att våra inlägg är för roliga och roligt ska vi inte ha så nu har samtliga bloggskrivare ( Albinjo, Swärdh, Moberg och Pink Princess) förhandlat och förhandlat och nu kommit fram till en trivsam lön och nytt foder till Bibbi o Doris så inom kort kommer matchreferatet från förra veckans matcher. Samt att vi får skriva hur roliga och skruvade och ironiska inlägg vi bara orkar...
B-laget spöa skiten ur ett bittert Hovslätt som trodde det räckte med att visa sig på Borovallen för att vinna men ack ack va fel, Landsbro satte några "billga" mål och saken va biff!!
I fredags vann A-laget mot Vimmerby, en seger vi redan innan bestämt att vi skulle vinna så det va ju inte mycket att orda om, vi vann som vi sagt and that´s it ibland!

På återseende
Pink Princess

RSS 2.0