Matchreferat från Landsbro vs. Hultsjö

Jaha ja, då kommer det efterlängtade referatet från lördagens match som utspela sig i Sävsjö.
Samlingen va redan kl. 9.00 så det va ett å annat kinesöga som dök upp, resan starta från Holsby Möbler i vanlig ordning där vi som så många gånger förr räknat fel på antalet spelare så vi fick trycka in oss i lilla "pärlan" som 5 elefanter i en Wolswagen Bubbla!
En å annan kommentar om milkshakedoft och sur disktrasa kom men jag låtsas som inget och gasa iväg mot Landsbro.
Ombytta och klara, fräscha och snygga jogga vi bort till planen, Chris och Sofie gjorde debut efter 5 veckors träningsläger i USA. Dom har aldrig varit i bättre form och klara 90 minuter galant;).
Första målet kom redan innan Hedberg hunnit säga: Stoppa in tröjorna och dra upp strumporna! av Lill-pisa, som för övrigt gjorde 2 exakt likadana mål till. Lite enformigt men mål e mål... Även Sofie råka dyka upp i ett anfall och placera säkert in ett och Jullan satte ett hårt skott också, matchen sluta 2-5 till Landsbro.
Vi gjorde väl en helt okej match men vi glömde helt bort att det kan va lämpligt att vinna boll i 1:a och 2:andra läget, vi försökte istället på ett beprövat men utgånget trick att ta den på 10:studsen men till nästa match vet vi bättre=). Även närkampsspelet va lite klent, vi har ju många spelare som har svårt att ta sig in och ut genom dörrar pga av muskelpaket till överkroppar ( vi fick ju bända loss Olof på senaste lagfesten då hon fastna i ytterdörren med axelpartiet). Så styrkan ska det ju inte va så mycket fel på så nästa match får vi trycka ut motståndarna i publiken!
För övrigt va det ju solsken och stor publik, även mina trogna fans, dom från -98 ni vet, underbara människor.
På vägen tillbaka till omklädningsrummet fick några av oss stanna och skriva autografer på några 42-åriga mäns magar, kan livet bli mer underbart?? Det tyckte inte "Idski" ialla fall som va en av dom som fick skriva...

Sen va det dusch in, dusch out...Olof va lite katig och ville inte låna ut shampoo & balsam, men å andra sidan låna jag inte ut min duschcreme till henne.
Mucka lite med Hugo Norén i korridoren sen bar det hemåt till Vetlanda igen...
4235 kr rikare och jävligt korta baksida-lår-muskler men ändå med ett leende på läpparna!

Maten denna dag blev pizza (allt från kostcirkeln finns verkligen på den, helt amazing), sen vila på armen.

Ett plus till alla nya, unga, gamla, bruna, snabba och snygga spelare som va med och förgyllde denna dag samt tränarna/lagledaren som går in under kategorin: nya, gamla & snygga!

Som sagt: Gammal är äldst och rosa is the shit

#13....mitt nr

Kommentarer
Postat av: Olof

Herregud ja de va ingen skön känsla dedär o fastna i din ytterdörr, men vilken tur man har sina poolers som ställer upp;) haha.

vadå LÅNA UT schampo o balsamet?? du skulle ju sno de, men då kom jag på dig pinklady:P hehe

2009-03-24 @ 16:57:22
Postat av: Anonym

Haha..jaja, du ser det så du;)

2009-03-24 @ 17:23:07
Postat av: Eva

HAHHA... Izza din lilla pudding.. dina inlägg e så underbara!! Man får sig verkligen ett gott skratt...

2009-03-24 @ 21:37:42
Postat av: Tomten

får man låna lite schampo att tvätta skägget med kanske? gött med seger brudar=)

2009-03-24 @ 21:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0