8 december

Hej hoppas alla mår bra?!

Här är det toppen har precis kommit hem från träningen, blev som vanligt en tisdag i Myresjö. Många vattenflaskor skulle fyllas på och många skor skulle putsas. Det var lite fnittrigt sådär i början av träningen men det var nog för att alla var så glada att se varandra och äntligen kunde prata om helgens händelser. En kick där och en kick där, ja två var väl rekordet på dagens träningen. Framsteg, framsteg. Nej men skämt å sido. Vi är bäst när det gäller som mest. Janne var på hugget som vanligt i mål och fick sina minuter i rampljuset, dock tyckte jag att jag kunde se några miner i hans ansikte som inte såg så bra ut, var det Malin Sjöberg som hade lagt en tåpaja och träffat Janne rätt på pekfingret. Det är smällar man får ta om man ställer sig i Lif dams mål.
Sofie var tillbaka på planen och ojjjjj vilken comeback, hon höll ifrån motståndarna som de var en påse chips. Ja sofie, det är väl i soffan du har suttit och tränat dig i form?
Hanna Albin var som vanligt på rethumör men blev lika knäckt då man sa något katigt tillbaka, stackarn kom ju inte på något smart att säga. Men vad gör det när hon ska bli tv-kändis och allt.... Ja ni hörde rätt hon och svärdet. De var ju rätt väntat, de är födda till att stå i rampljuset. Men hoppas för all del de gör lite reklam för Lif och hälsar glatt i tv-rutan, och att de inte glömmer: Vart vi kommer från?? Och vi svarar alltid! Att vi är från landsbro, att vi är från landsbro. De vill nog känna känslan av hur det är att vara som Ullareds-Morgan, fin kille.

Kärringsnacket var igång som vanligt i omklädningsrummet,: När ska vi ha stormötet till Åre, : har Johanna körkort till sin städmaskin, hur går det för Jullan med killarna? Har Majsan färgat håret? Vem var det som åt upp bananen och kastade den på Emma Andersson? När kommer Svärdet och Albin på tv, och hur gick det egentligen till???? Vem benskydd luktar värst? Ja ni fattar själva frågorna tar aldrig slut, tjatet i hönsgården tar aldrig slut. Finns saker som inte ska få komma ut ur omklädningsrumsväggarna, inte ens hamna här på bloggen. Dem sakerna är fästa på väggarna som svetten på en illaluktande tröja.

Men lika glad är jag för utan snacket hade det inte varit samma lag, utan alla retstickor hade det inte varit samma grej, utan alla tränarna hade det inte funnits ett lag, utan alla underbara tjejer i landsbros damlag hade jag inte varit lika bra :)

Tack för mig, vattenflaskorna ropar.

// Julkram från Just the waterboy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0