Bollen är i rullning!

Hej alla tomtar, stjärngossar, fotbollsspelare och snälla barn!

Det här är med julen är inte alltid det lättaste, julstöket är i full gång och folk blir snurriga i skallen. Vilket har märkts på vissa träningar! Ja det är faktiskt inte så lätt att förstå en övning, när det är en massa klotter på ett papper. I praktiken ska det göras minst, 20 gånger!Det där med yra höns i en hönsgård har jag aldrig hört talas om?
 Jullan med med familj har varit i Egypten och stekt, men hon själv föredrar solarium så det är där hon har befunnit sig den mesta tiden. Hanna Albin julstökar för fullt och bråkar inte tillräckligt med gubbarna på jobbet så på träningarna är hon i full gång med sina tjyvnyp. Sen så är det någon ond person som har tagit klister på våra inomhusbollar. JA ni hörde rätt! Klister, hur lågt får man sjunka. Mathilda har fått märka av det mest och ligger mest på marken och försöker få förgäves in bollen i mål.Vilket hon får..... genom att springa in med bollen i mål. Ja mål som mål, stjärna som stjärna. Så du onda människa, kommer inet här och tro att du kan knäcka landsbro damer, vi lyckas alltid på något sätt.  
Vi äter pepparkakor varje gång på träningarna, ja det är Jack som spexar till det lite extra varje gång och klär ut sig till tomtenisse och sjunger sina tomtevisor och dela ut dem utsökta pepparkakorna som de rara tärnorna stor och lill Emma har bakat. Mest är dem lite för brända, men vad gör det :)
 Vi ska även ha ett luciatåg i år, vem som ska bli lucia kan ni rösta om här på bloggen, de nominerade är: Janne Sjöstrand med sitt fina leende, Kenneth Norén med sitt fina hår, och sist men inte minst Peter Johansson med....sin sambafotboll. Hård konkurrens i år, annat var det förra året då var valet lätt, Sofie Gustavsson vann överlägset, hon vägrade dock ha klänning.
Det är inte bara bollen som är rund, Issas mage också, Rabbe får se till att komma ut snart. Om ni inte visste det så är Rabbe vårt tänkta framtidslöfte i Landsbro, vare sig det blir i herrlaget eller damlaget. Så all lycka önskar vi Issa att allt ska gå bra :) Om Rabbe inte är en stjärnspelare ska jag lämna platsen öppen som waterboy. Som ordspråket säger, det kan aldrig finnas för många waterboys! 

Tänk på att denna måndad är då man ska ge som mest kärlek, så ge en kram till din nästa :)

Förresten, snart drar vi på cup i Gislaved nästa helg för att vara exakt, kom och kolla om ni kan!

// En liten julkram från, Just the waterboy.

Kommentarer
Postat av: kan vara julia, kanske bara ;)

bästa inlägget på länge, vem kan har skrivit detta?? kan vara min snöflinga :D haha

2009-12-04 @ 17:40:33
Postat av: Issa

Va kul att bloggen blomstrar igen Albin=)!!! Sitter här och väntar på att Rabbe ska komma ut och skrattar lite med...

Pussss

2009-12-07 @ 17:40:02
Postat av: Issa

Eller är det Albin som skriver??? Hmm...waterboy???

Moberg?? Nu fick jag nåt att klura på....Hmm

2009-12-10 @ 14:31:02
Postat av: Albin...

Det är jag och waterboy... råkade visst lämna ut användarnamnet och och lösenordet till en jobbig jävel :P

2009-12-10 @ 17:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0