6 december

Måste säga att den var skönt med en tidig träning så man har tid med att blogga på kvällen..
  Janne och kenneth hade haft telefonsamtal innan träningen och bestämt klädsel, det blev dem blå träningsbyxorna och den blå träningtröjan. Men jack där hade missat att det var träningsbyxa och träningströjan som gällde, så han kom in i ambulansuniform och togs emot av busvissel och jubel. Uniformer och tjejer, det är som ett..  

Moberg droppade in med ett skepp och hoj.. Hon glömde vist bort att hon var på fastland nu. Hennes kropp var där men hennes tankar var kvar på färjan och dansgolvet.  Efter uppvärmingen så var både hennes kropp och tankar på fotbollsträningen, behövdes bara påminnas lite :)

Johanna kom in med vässade armbågar från ullared och prislappen kvar på strumporna.. Det var nästan så hon sprang i med ullaredskassorna i gympahallen. Det är lätta att bli stressad när man har varit där och slagits om fryspåsarna med dem andra 500 personerna som också vill ha fryspåsar.
Hon hade även bytt några ord med Morgan, och la ett bud på hans BMW. I vinter kanske vi ser johanna bränner däck på vägarna.

Josse var nere från stockholm och klarade sig mer eller mindre skadefritt, om man bortser från min benkapning.


nehe, nu ska jag göra något annat.
Avslutar med en liten julinspirerad mening; Jullan och kenneth är som peppakaksdegen och vi andra är mjölet.

Godnatt!  






Kommentarer
Postat av: Issa

Hahahhahahah...

2009-12-07 @ 17:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0