barabampa..... Fortsättning!!!

Jaha det är väl bara att fortsätta...
 Vart var vi hmmm??
 
Jo vi hade precis gått och lagt oss då vi vaknade av en stor mullvad sprang utanför huset...
Nja så kanske det inte riktigt var men när alla andra hade gått och lagt sig var natten ung för ledarna som hade party i stuga 20. Issa pallade inte riktigt trycket och bestämde sig för att hem. Det var då hon gick in i en buske som var omöjlig att se i mörket, detta fnissade vi självklart dagen efter.

Nu framme vid lördags morgonen. Vi smakade av stugbyns fantastiska fruktost buffé och sedan var det dags för träning. Peter som fått uppgiften att hålla i uppvärmingen hade planerat ajax 6, för er som inte vet vad det är får söka på google, där finns tydligen allt. Det gick väl kanske inte super bra med tunga ben på naturplan nummer 2. Vi kände oss inte riktigt varma och Jack som älskar att plåga oss bestämde att vi skulle löpa 3 varv runt planen. Då var det rätt många som ångra att de avslöjat sig om att musklerna inte var tillräckligt varma. 60-70 % skulle vi hålla oss till, eva tog täten och det var inte längre något 60 tempo 95 minst sagt för oss som låg längst bak.
Döda ben och trötta tjejer kan jag lova. Efter det delade vi upp oss. Laget som skulle börja matchen som väntade körde  lite uppspelsövningar och skolade in mosmoa på sin nya position, mittback. De andra körde M-löpningen som innebär spring och skjut typ ;) Själv var jag tvungen att gå av eftersom kroppen inte vill lika mycket som huvudet vill. Istället tog jag med mig Emma (kenny, haltalotta) Andersson hem till stugan för att få lite massage :) mycket skönt (ibland).

Kl halv 2 var det dags för match mot BK Kick. Det var ett segt LIF som samlades. Inte konstigt så som vi tränat i veckan. Uppvärmningen hade inget vidare tempo men alla var redo för att vinna. Domaren blåste igång matchen och det tog inte lång tid innan Jonna på mitten märkte att dom var lite större än henne själv. Smäll efter smäll delades ut men sten hård som hon är reste hon sig lika snabbt. LIF stod upp och det blev vinst med 5-1. Bra jobbat tjejer!!!

På kvällen var det spelarrådsmöte som stod på schemat. Vi pratade lite om hur vi har det i laget, hur nyförvärven kommit in i laget och hur tränarna är. Vi kom fram till att vi hat skitkul tillsammans, nyförvärven har kommit in bra i gänget och trivs galant. Tränarna kan vara bittra men dom har humor det är viktigt!!!
Tränarna valde ut en kapten och vi spelare röstade fram vise kapten och nya spelaråds repesetanter.
Mathilda fick rollen som den nya el capitano, Anna som vise. Och i spelarrådet ingår nu: maja, emma, anna mathilda och elin :)

Efter att mötet var klart gick alla i väg i sina lag för att sätta i ihop en lif låt som var ett uppdrag under lägret. Min grupp som innehöll, malle, zara, kajsa, maja och jag var taggade och bestämde oss för att göra en vinnarlåt!
Maja hade lite leksandslåtar som hon visade upp. Men eftersom Ha74s nya hitt sålt guld och Tildas pappa skrivit låten körde vi på den. Vi övade hela kvällen tills Emma kom inhaltande och sa att vi skulle ut på spökrunda. Vi fick då lägga ner headbangandet ett tag och bege oss ut. Gänget var samlat utan några fegisar:frida, malin a, bella känn er inte träffade.
Vi satte händerna på varandras axlar och började gå upp mot en åker och sedan till ett hus som såg öde ut. Otto som höll täten hade inget tempo dirket. Castell påstod sig att se ett stort skepp på en trädgård medans någon annan sa att det bara var en lada. Det tog inte lång tid innan hälften gick hem. Själv kände jag kod och tog med mig Mathilda, vi gick ut på en väg vi fortsatte att gå och snart kom vi till ett hus, inte vilket hus som helst utan ett äkta spökhus. NELLYSMINNE stod det på dörren, kan det bli läskigare??
Elin och Malin kom smygade bakom oss och vi skrämde upp oss själva. Efter en stund gick vi ner mot en väg där malin och elin påstår sig sätt en tiggare som smög bakom husen.. inte vet jag.
 Efter att Issa kommit tog hon med oss hem en sån lagmamma <3
När vi kommit in i stugbyn igen hörde vi ett härligt gittargäng och bestämde oss för att gå upp till deras stuga för att kolla läget.  "När en flicka talar skånska" är nu vårat lags favorit. Mathilda visade även sina buggkunskaper och eva hade fullt upp bland alla killar. Jag tilda och moa gick vidare mot elden där även malin a hade fullt upp med en av killarna. Jag sprang in till issa en stund också hon låg i sängen skrev blogg och lyssnade på journey. mysigt!! Kl 3 var alla i säng utan ja EVA.....
Hon hade tydligen funnit kärleken hihiih och bestämde sig för att spendera natten med grabben. hähäh skämt och sido.

Söndag morgon var det dags för frukost, skvallret spred sig snabbt. Kajsa hade tydligen skrattet på natten trots att hon heller gråtit. Jonnas stuga luktar bajs, kan varit jack och peter....
Dagens träning bestod av stug tävling där stuga nummer 18 vann om jag inte minns fel. Efter tävlingen var det dags för match mot Tollarps p8 lag. Elin cochade fram dom till en seger med 5-3 efter straffar.. tugnt!!

Efter att alla duschat, städat och packat ihop var det tid för att bevisa vem som hade skrivit den bästa sången. Det var många tappra delatager men som sagt så hade mitt lag skrivit en segerlåt som tillslut blev den vinnadelåten :)
Ni kan lyssna på den nedanför eller så köper ni singlen på ålhéns endast 75.50.

Klockan börjar bli mycket och minnet blir bara sämre och sämre, humorn är nere på 0 och stavningenär någon annanstans. Så ni får tycka vad ni vill om detta inlägg.

Jag vill tacka alla för en hel kul helg!!!

L kom I kom F kom LIFARNA KOMMER SÅ SMÅNINGOM IAAA IAAA ÅÅÅÅÅ!!!!!
 
Ha en bra vecka!!!

lägerhälsnigar en sleeeten Julls!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0