Forts. Lägrets...

Lägrets...

huvubonad: stod Ellen O för med sin turban. När hon skulle delta i tävlingen där man skulle dricka upp snabbast knöt hon vant upp sin sjal på huvudet. Hon verkade ha vanan inne för det där och tro mig, det klädde henne väldigt bra! Vi får inte heller glömma hennes två söta tofsar som dök upp en gång, det hade vi velat se mer av.
kung i baren: Norbert. Utan att tveka klev han fram och dominerade i tävlingen där man skulle dricka upp fyra glas med vatten så snabbt som möjligt. Förklaringen till hans dominans fick vi höra från honom själv: Han har jobbat 5 år som bartender. :P "Kung" i baren betyder ju att det måste vara en manlig pristagare, hade det däremot varit "drottning" i baren hade konkurrensen varit stenhård...
BRAINFREEEEEZEEEE!: Issa. Ni som var där vet vad som hände, ibland går det lite för snabbt med drickandet...
Hångelmästare: Skulle kunna vara Maja eftersom hon vann tävlingen med samma namn, men titeln går istället till Malin A. Kommentarer överflödiga... ;)
Segervapen: Frida. I stugkampen som ägde rum sista dagen klev hon fram som en underdog och tog sammanlagt 9 av det vinnande lagets 11 poäng. När alla andra hämmades av sin nervositet var hon stabilare än någonsin. Inte många hade anat att hon var en sådan mästare, förutom vi som var i hennes lag då förstås.
Coach: Elin. Det svider lite att hon svek vårt lag när vi behövde henne som mest, Tollarps p8 lag var inte att leka med och de blev ett ännu svårare motstånd med henne som coach. Men hon gjorde ett sådant bra jobb att vi kan glädjas med henne och Tollarps seger med 5-3 mot oss.
Målis: Mathilda. Några oväntade talanger har kommit fram under lägret, det visade sig till exempel att Mathilda var en fena på att stå i mål. Det spelar ingen roll vilket mål hon befinner sig vid tydligen, hon gör det alltid bra.
Hemliga kompis: På vägen ner fick vi alla varsin hemlig kompis som vi skulle vara extra snälla mot. Ingen fick veta vem man hade och i slutet av lägret skulle vi alla gissa vem som hade vem. Den enda som lyckades lista ut vem som var hennes hemliga kompis var Elin och det var jag som hade henne! Känner mig som en riktigt bra vän :)

Det finns tusentals minnesvärda saker under lägret som borde få pris, men jag har inte alla i huvudet. Så kommer jag på dem en annan gång lovar jag att det ska komma upp här. Ha det bra så länge!

#15 Kajsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0