Lägrets...

Inläggen regnar in här på bloggen efter träningslägret. Det måste ju betyda att det var något minnesvärt och roligt vi varit med om, ja kanske årets händelse?
Ledarna hade varit lite finurliga och delade ut kluriga priser i bussen på vägen hem och jag tänkte att vi spelare inte skulle vara sämre...

Lägrets...

rookie: Tilda. Årets yngsta deltagare som följde med på sitt första träningsläger med vårt lag.
veteraner: Issa och Eva. Efter ett antal år i LIF har man koll på det här med träningsläger. En av dem har lärt sig genom åren att inget roligt händer på nätterna, det är bättre att gå och lägga sig. En annan av dem har lärt sig att allt roligt händer på nätterna, det gäller att hålla sig vaken så länge det går...
tema: Skador. I år har det varit extremt många skadade och på träningslägret blev det bara fler. Emma var en av dem som smakade gräset på träningen och även Elin ville testa om det var gott under matchen mot BK Kicks.
mest mystiska skada: På söndagen var det några som klagade på träningsvärk i nacken och ingen kunde begripa vad det kom ifrån. Men snart fick vi klarhet i saken: Under löradgens genrep för grupp 2 inför sångtävlingen hade de haft lite för kul och allt headbangandet satte sina spår...
sång: Är konstigt nog inte den vinnande LIF-sången, utan istället lite oväntat låten Flicka som talar skånska.
deal: Fridas och Malin A:s cykeltur. Frida blev sugen på att cykla och fick med sig Malin A till affären någon kilometer bort. Men innan dess skulle de hyra cyklar. De fick reda på att man kunde hyra en cykel en heldag för 100 kr, men eftersom det var nära kvällen så tänkte Malin pruta lite för att få ett förmånligare pris. 2 cyklar för 50 kr under ca en halvtimme blev budet och vem som helst kan ju räkna ut att det inte var en särskilt bra deal. Men nu kommer twisten! Eftersom Frida och Malin hade varit så snälla och handlat åt alla oss andra med så la vi lite pengar åt dem för hyran av cyklarna. Slutligen kom de fram till att de bara hade behövt betala 4 kr var för varsin cykel. DET kallar jag en bra deal!
läskigaste gubbe: Förra året var det en gubbe som kikade ut genom fönstret på oss och följde varje steg vi tog i den spöklika byn. I år var det en tiggare/luffare/alkis? som uppenbarade sig för några. Han syntes i "brytningen mellan ljuset och mörkret" och vad jag förstod var det en ganska skrämmande syn.
mat: Fläskstek men potatis, brunsås och äppelmos. Denna rätten måste varit populär bland de andra gästande lagen på lägret. Kanske gick de och bad om att få det även nästkommande dag? För det var precis vad vi fick, samma middagsmat två dagar i rad. Här snackar vi bra fantasi i köket!
vackraste röster: Emma och Malin A. Vem hade kunnat tro att dessa två var sådana stjärnor på att sjunga? Vi fick ett smakprov av deras talang på vägen hem eftersom de hade myglat, respektive misslyckats med sitt uppdrag. Vi vill höra mer!

Nu får det vara för den här kvällen, klockan är mycket. Men det kommer mer!

Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0