Fotografering

Idag var det dags för den årliga fotograferingen och många hade tänkt igenom detta noga och gjort sig extra fina idag. Vissa hade lyckats, andra inte, och jag kan nog själv räkna mig till den senare kategorin.
Vi for iväg i bilar ner till Steinwalls där fotograferingen skulle äga rum. Anledningen till att vi inte sprang ner var för att vi ville spara oss till löpningen på träningen sedan. Dessutom ville man ju inte vara alldeles röd i ansiktet vid fotograferingen.
Det är ofta så, på fotograferingar är det inte någon som bryr sig om att se ut som vanligt längre, då gäller det verkligen att visa en bättre sida av sig själv. Mathilda hade anammat detta, dagen till ära bad hon en självlysande sport-top så att hon skulle synas ordentligt. Även Anna hade tänkt till när hon kom dit med helt ny hårfärg. Det var väl egentligen bara Jonna som vågade vara sig själv, hon passade på att skita ner strumporna eftersom det är så de vanligen ser ut efter en match.

Som om vi inte hade fått nog av kamerablixtar nere på Steinwalls så möttes vi av ännu mer kameror när vi kom upp till vallen igen. Det var som om vi hade massa paparazzis efter oss, men det är ju vi i LIF Dam ganska vana vid. ;) Jag vet säkerligen att VP var där men vilka de andra tidningarna var kunde jag inte riktigt se, det var så mycket kameror överallt...

Sen var det då träning som var av det lite jobbigare slaget men det klarades av galant av ett så vältränat lag som vi är!

Dagen till ära var Natta tillbaka på planen och vi hoppas att det inte dröjer lika länge innan hon kommer igen. Det var även några yngre tjejer med idag och de får också gärna komma oftare! Det blir så mycket roligare!
I morgon är det dags för första fikat och då kanske det kommer ännu fler? ;)
Det är jag och Anna som är de ansvariga och det är också vi som sätter ribban för säsongens kaktävling. Kommer någon att slå oss eller kommer vi att stå som segrare säsongen ut? Det återstår att se...
(Jag vill bara tillägga att man får två chanser på sig, så om första fikat inte blir en succé finns det alltid en chans till)

Kramar från den gula påskkycklingen

Kommentarer
Postat av: Sandra

jag kommer imorgon, hörde att de va fika och de får man inte missa ,;)

2011-04-21 @ 08:31:45
URL: http://sjosefsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0