LA kommer skratta sig genom resten av säsongen!

Hahaha.. vad kan man göra annat än skratta när man har hamnat i smålands, ja kanske sveriges roligaste lag? Isses inlägg nedan är av världsklass! Isse (ja, jag brukar kalla henne så) är verkligen en person som kan få till det in i minsta detalj, så det är roligt att hon har valt att jobba för oss här på bloggen. Det dröjde några månader innan vi hade kommit fram till ett avtal som hon gick med på. För det är inte några småpengar som ciruklerar här i bloggvärlden... Tror ni att fåren var billiga eller? Nejnej, Isse har specialbeställt fåren ifrån australien bara för att de skulle ha de där rätta lockarna och vara av rätt stam... Miljonbelopp kanske inte är i överkant.


MEN appropå föregående inlägg så är det från och med nu förhoppningsvis slut på "soffpotatis-life in la". Efter alla kontokort och brat (norrmalm/öster) löpningar är vi med igen! Nu är det bara full fart framåt som gäller, om någon är i vägen så kör vi bara över dem.

Nu är det en jäkla inställning som måste infinna sig i varje spelare med början nu! Nu jäklar ska vi spela med ett stort hjärta resten av säsongen och det kommer bli riktigt roligt...

Så till alla som inte som inte lever "lifeinla": Kom till Borovallen, där kommer det spelas UNDERBAR fotboll hela sommaren!

Love/ M.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ja skratta är helt vår grej!

Tänk var roligt vi har tillsammans ;)

Hahahahahhahahaha

2009-05-20 @ 09:01:08
Postat av: Issa

Hahaha!! va skön du är M som i Moberg;)!!

Visst är vi det bästa o goaste gänget, så nu e det fniss å vinst resten av säsongen!!!

Och framförallt stundas snart den årliga lagfesten i Ladan och den lägger grunden för höstens resultat så...

Pusssssssssss

2009-05-20 @ 12:00:54
Postat av: yeeeeeeeeeea

Två stycken i världsklass nu ;)

2009-05-20 @ 12:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0