Symbolik

Jaha hejhej då var det tisdag igen ja! Tiden går fort när man får mycket kul..

Vet inte riktigt vart jag ska börja detta inlägg.. Tisdagsträning betyder heds träning, hedsträning i sin tur betyder iskalla tår, snöig plan utan värmeslinga, (även att bandysäsongen är slut..) och tre lager underställ... Men, eftersom vi är ett gott gäng kör vi på ändå utan onödigt mycket gnäll :) det är symbolik!
Får se om vi är på första sidan i Vetlanda Posten imorgon också, då en av våra tränare valde ett lite känsligt ordval.. Ja och det är ju tydligen så att det krävs inte mycket för att bli rikskändis i dagens samhälle så nu får vi ligga lite lågt framöver..

När vi ändå är inne på symbolik ja... Hemvägen med LA bilen efter kvällens träning var rätt go! Myggan tryckte in fyra spelare i baksätet, generös som han är! Janne tog självklart framsätet, egoist som han är...! Och eftersom det är ökänt att en del i Landsbro är lite baktunga så förstår ni kanske att det var lite trångt...
Vad drar vi för slutsats av detta då? Jo, att intimitet och symbolik är A och O.

Nu ska jag avrunda lite snabbt och enkelt då.. Och juste, Pisan "jobbade över idag".. Därför bjuder han aotomatiskt på gofika på torsdag!! Ännu en gång symbolik.
Puss på de


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0