Hårda i allt vi göra.

Hej i snöstormen!

När man tänker sig Hanna och Johanna på en strand i Thailand, strålande sol, vita stränder och så tittar man ut genom fönstret här i småland, då ser man vitt överallt. Stormen har varit här, och än är det inte över. Mathusrundan sprang vi igår och snön yrde och piskade mot våra ansikten. Vi gav oss ut i stormen och jag tror allt vi besegrade den. Vi var några tappra själar där ute i vintermörkret och våra tränare skrev upp tiden och njöt av att se oss springa eller glida på snön. Efter detta utlåtande så tycker jag allt att vi nog har det bättre än dem i Thailand. Ja härligt var det i snöyran, let's do it again!


Det kan väl tyckas att vi klagade lite i början men när man inte har något att prata om så klagar man på vädret, eller hur? Hoppas det kan snöa nästa vecka också, det blev nästan friskare i luften. Vi försökte få så att vi skulle springa 3 mil istället för mathusrundan, men vilken tur att vi inte gjorde det! Det här var mycket bättre :)

Sen efter vi har sprungit så har vi styrka i gympahallen, och där var ju Kajsa och Amanda i full gång med att hålla på och bråka och sno andras stationer. Den där Kajsa är inte lätt att överlista, hon använder ju sina tjuvnyp ;) Hoppas hon kan lära alla i laget, kan komma till bra användning sen när matcherna går igång! Janne the dj sköter som vanligt musiken och då är det självklara valet hårdrock. Det är en sida han inte plockar fram allt för ofta men den glädjen man ser när han får ha på sin musik är obeskrivlig. Jag kan se framför mig, Janne med långt hår och stå och rocka till sina skivor när han var i sin bästa ålder! Naturligtvis är det inget fel på hans ålder nu. Man är så gammal som man känner sig! Men i den här bloggen har vi som skriver lovat att inte lämna ut några åldrar på varken spelare eller ledare. Det ska visst vara ett känsligt ämne. Fler borde våga stå för sin ålder!
Den sista låten som spelades för kvällen var den mest omtyckta, och hör och häpna det var inte en hårdrockslåt. Hoppas han fattade vad vi ville komma när vi sa hur bra den sista låten var!
Jack och Kenneth sa några uppmuntrande ord när vi kämpade på med strykan, men mest så satt dem nog och drack kaffe! Nej nu ljög jag....Eller?

Hoppas alla har det bra, vi saknar faktiskt er Johanna och Hanna, det ska bli kul när ni kommer tillbaka!

Förresten er som inte vet så vann vi hyvelcup, förra helgen om jag minns rätt. Rolig cup och vi skötte oss bra tycker jag :)

Men ta hand er, tack, adjö och på återseende!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

haha xD elin o malin får ju skylla sig själva att de inte var snabbare! :P

2010-01-29 @ 15:25:46
Postat av: Hanna och johanna!

Vi saknar er ocksa!!! Snart ar vi hemma igen :)

2010-02-01 @ 12:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0