Man kan ha 3 poäng men man kan bli av med dom lika snabbt!

Igår mötte Div 3-laget Ormaryd B hemma på Borovallen och det va ju bestämt att 3 poäng skulle med hem...men ack ack...1 minut kvar av matchen fick Ormaryd in ett 2-2 mål och vi fick 1 poäng.. Bättre än ingen poäng tröstar vi oss med=)!

Elin Da Vinca hade lite farliga målchanser och även Gabbi fick till några farliga skott men turen, Gud, Issas maskottur m.m va inte på vår sida. Matchen i övrigt va ganska spännande med lite svängom i båda lagen, jag tycker det alltid är spännande så...Tycker väl att Landsbro hade lite mera spel och förde boll mestadels av matchen men Ormaryd fick la till att lite dom med men det är inte dom vi ska skriva om på här på våran blogg...Här skrivs endast matchreferat som gynnar LIF och dess snygga och heta spelare som för övrigt blev filmade hela matchen... Dom skulle filma domaren men vi såg hur dom följde oss spelare och vi i Landsbro är inte dom som är dom så vi drog upp tröjorna lite, tajta till shortsen och putade med allt vi hade för att en inzoomning skulle ske och nog tyckte jag att han va lite svettig han som filma.
Själv satt jag i avbytarbåset och putade men det va nog inte en enda gång han vinkla kameran in mot oss, lite dåligt men men.
Va himla impad av Stina H nere på backen som gjorde ett kanonjobb, hon har ju varit borta ett tag men tagit sig nu igen...annars va ju alla lika söta och så som vanligt och man är som vanligt stolt över att se sitt lag spela, lite tufft att inse att man inte ska in mer dom där sista 20 minuterna när allt kan hända men jag får satsa på nästkommande säsong istället=)!!!

Ses ikväll

/ P.P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0