Spela aldrig bortamatcher på en onsdagkväll...

...nej, det är ingen bra dag alls att spela borta på, det fick vi vackert se på igår när Div-3 laget hade en tung förlust mot Rödsle med 12-1!! Ja, det är faktiskt sant....och va ska vi säga till vårat försvar????
Det va inte vår dag helt enkelt och dom har köpt in dyra polacker som styr spelet med en järnhand, Emmy försökte kolla upp övergångssummorna för polackerna med Rödsles ena vänstermitt men inga summor kunde anges.
Emmy fick för övrigt ett yellow card genom att ropa: Jösses! när hon va mitt uppe i en luftduell, intressant domarbeslut!!
Det utdelades några fler gårdagens afton, till Stina H som satte ett ben i vägen för polacken och även Eve Ström som fick en Rödslespelare i ryggen och tyckte det va lite tokigt men inte domaren inte så Eve morra lite och det gula kortet va ett faktum...Hon mumla lite Lilla My-aktigt: Jag tar det!

Ja, va ska man mer säga??? Och vad ska vi ta med oss från denna riktigt tråkiga förlust.... Att det inte är kul att spela i Oskarshamn en onsdag när man har prov i Islam dan efter och att nästa gång vi möter ett topplag ska vi inte ha nån som helst respekt utan gå in i varje närkamp som om det vore vår sista samt hålla markering och SNACKA!!!!
Men nu skiter vi i det för på söndag har vi en match som vi verkligen ska ta, Ormaryd B hemma på Borovallen...
Fan va kul det ska bli att ta 3 poäng=)!!!

Tack Sven (den snygga busschauffören) för att du förde oss säkert på vägen igår, och tack Jocke för ditt gästinhopp som coach och så Christer som alltid sköter sig!

Nu blickar vi framåt.....och tar med oss att trots en förlust på 12 mål så satte vi faktiskt 1 mål och va glada vi blev då!!!

/ Pink Princess

Kommentarer
Postat av: Jullan

Det positiva: det gick faktiskt bra på Islam provet:D men nu är skolan slut så det blir inte lätt för Ormaryd plus att vi spela på en söndag haha

2009-06-04 @ 14:31:08
Postat av: sandra

det enda positiva med matchen måste vart detta inlägg, annars tar vi och käkar sju kilo taggtråd och några huggormar för de lär vi behöva till helgen!! :D

2009-06-04 @ 17:01:54
Postat av: Emmy

Hahaha.. ska försöka fortsätta undersökningen om polackena.. men ska vi gissa på att dom får en hundring å en vodka per säsong.? =)

2009-06-05 @ 18:08:43
Postat av: Issa

Vodka lätt...!! Säkert 2-3 flaskor och ett bastubad med=)

2009-06-06 @ 12:35:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0