Uppvärmningen har börjat

Vad hände med bloggen som brukade vara dagens höjdpunkt att kolla in? Nu på försäsongen har det varit lite halvdött här, men med en serie som drar igång om några veckor tycker jag att det är dags att komma igång lite på allvar. Det är inte bara att trycka på en knapp och sen är vi i igång igen, som kenneth brukar säga. Det gäller att det syns på uppvärmningen att vi är taggade och nu är det uppvärmning, så vad väntar alla på?

Jag tror att det är dags att vi får in lite nytt och fräscht, Jullan har börjat komma in i det nu, BRA jobbat! Men det behövs fler! Visst har vi väl alltid undrat vad som rör sig i Moas huvud när hon springer runt där på planen? Hur Emma/Kenny bär sig åt för att få sådan fart? Vad Frida pysslar med under all sin ensamma tid nere i det egna målet? Vilka affirmationer Elin läser varje dag för att hon ska lyckas? Allt sånt vill vi veta!

Med det här menar jag inte att alla erfarna bloggare ska sluta. Nej, ju fler, desto bättre! Och då kan vi kanske få en blomstrande blogg igen lagom till seriestarten.

Chao så länge!

(P.S. Är det någon som undrar över inloggningen till bloggen så är det bara att fråga på träningarna! D.S.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0