Här händer det mycket

Oj, här har det varit dött ett tag! Ni kanske tänker "ja, i Landsbros Damlag händer det inte mycket nuförtiden" men där kan jag säga att ni har fel. Här händer det mer än någonsin och aldrig har vi haft så roligt på träningarna som vi har under denna perioden. Det brukar ju heta att försäsongen är tråkig, men inte här inte!

Genomsnittet har nog varit 10-12 spelare på träningarna och det är ju alldeles lagom. Ett elvamannalag är ju allt man behöver. Ibland händer det att antalet sjunker till 6-10 st, men hey, vem har sagt att sjumanna är tråkigt?
Men riktigt så långt har vi ju inte kommit, vi är ju fortfarande på inomhussäsongen och då behöver man ju inte vara så många spelare. Runt 5 stycken borde väl räcka, så de som känner sig manade kan ju hitta en annan sport under vinterhalvåret så ses vi igen lagom till grussäsongen!

På söndag är det dags för Lucia Cup i Gislaved där vi såklart ställer upp med bästa laget, d.v.s. de som var på träningen senast. Det gäller att komma på "rätt" träningar. Samma sak gäller under själva grässäsongen, där finns det också "rätt" träningspass. Torsdagar brukar ge en god chans till plats i startelvan, däremot onsdagar brukar inte vara särskilt viktiga...

Men, nu taggar vi uppsittning i bilarna klockan 06.45 på söndag och inte en minut senare! Ses då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0