Henvändarnas kväll

Det har ju varit lite tjat om det där att det måste uppdateras mer på bloggen så jag tänkte att ja, varför inte ta och skriva ett inlägg?
Träningarna flyter på som vanligt med mycket fotboll och spel såklart. Janne har även fått för sig att vi ska börja med styrka INNAN jul! Förr om åren har det ju alltid varit EFTER jul som vi börjat med sådant, men nej, i år gäller det att tagga extra inför kommande säsong i tvåan.

Ikväll var lite av en Hemvändarnas kväll. Blivande snuten hade tagit sig ner från den stora staden Stockholm och var med oss redan i söndags faktiskt. Hon visade att takterna fortfarande sitter i, ännu flyr Kenneth ur målet från hennes stenhårda skott. Stjärnskottet från Linköping hittade tillbaka till Landsbro för en månad sen men sen dess har man inte sett till henne på träningarna. Men idag var hon i alla fall tillbaka och visade hur man spelar på elitnivån. Tjejen som nyss satt sig i skolbänken i Skåne passade på att komma hem hon också. Hon spred glädje och motivation i sitt gamla lag, så som hon alltid har gjort. Ja, det kändes lite som gamla goda tider när Landsbros damer låg på topp och aldrig vek ner sig. För två säsonger sen gick vi ner i en liten dipp när vi åkte ur tvåan men förra årets segertåg genom trean visade att vi är på gång uppåt igen. Man kan bara spekulera i vilka höjdarögonblick vi kommer att få uppleva denna säsongen.

Ser fram emot en härlig vinter-vår-sommar-höst med alla i laget och när det känns tungt: kom då ihåg vilket härligt gäng vi är och hur bra vi är tillsammans!


Kommentarer
Postat av: bloggaren

obs! Det ska stå heMvändarnas kväll i rubriken, fel av mig!

2010-12-21 @ 23:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0