Dött som i graven

Är det vintern som gör att alla LIF bloggerskor går i ide och kommer igen när det spritter i kroppen av alla vårkänslor? Allt som föds ska också dö, men än är det väl inte dags att ta död på våran kära blogg, ännu har inte det sista blogginlägget skrivits. SÅ en uppmaning, SKRIV!

Som ni läste i föregående inlägg så skulle vi iväg på CUP och den cupen är nu genomförd och det känns som vi trillade på målsnöret, men vi är inte bittra,vi är bara rå förbannade. Vi var så arga att snön vi gick på i mellan hallen och omklädningsrummet smälte, alla skor brändes på bål och en fotboll var det sista vi ville se.
Ne, nu tog jag i. Vi höll huvudet högt och var nöjda över föregående spelade matcher och tog emot vårt 2:a pris och ser detta som ett steg på vägen.

Igår sprang vi idioten som verkligen levde upp till sitt namn, Jack tyckte nog det var lite kul och testa vilka det var som skulle klara hans "idiottest" Hur många procent av laget är blonda? Vi skulle nudda den gula linjen på mitten två gånger innan vi var färdiga med den omgången. Vissa blev färdiga snabbare än andra, för dem tog det ordagrant och sprang bara upp till den gula linjen två gånger och missade visst dem fyra andra vändorna, som dem i resten av laget slet med.. Men lyssna här, det överraskande var att JULIA NOREN förstodd rätt, hon som aldrig brukar förstå sig på någon övning och KAJSA JOHANSSON var inte den som sprang den korta, hon som brukar var rätt bra på att ta till lite fusk.. Men kors i taket. Kanske är det för att hon har ätit ballerina peppakakor och det vankas jul, då ska man ju vara snäll flicka! 
 
Allt för mig idag, väl mött på tisdag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0