Hemma i Landsbro

Den här veckan har vi äntligen börjat träna på riktigt gräs! Inget ont om Heds, men det finns knappt något som slår känslan av att spela fotboll på en riktigt fin naturgräsplan. Dock har vi inte fått gå på Borovallen än, utan vi håller till på B-planen borta vid ishallen.

Den planen är allt annat än en "riktigt fin naturgräsplan". Någon tyckte att den liknade en åker, någon annan sa savann. Nåja, vi ska väl i alla fall vara nöjda så länge ingen associerar till ordet "öken" när de ser vår B-plan.

Om man vill se det från den ljusa sidan kan man ju även tänka att alla grästuvor och ojämnheter är perfekta ursäkter att skylla eventuella felpass och skott som går åt helt fel håll på.

 

Vid städningen i lördags passade vi på att möblera om lite i omklädningsrummet. Eller ja, "möblera om" kanske var att ta i. Vi flyttade stereon, det var vår ommöblering. Nu står den vid platsen där Eva brukar sitta, vilket har gjort att hon utnämnt sig själv till lagets DJ...

 

Låt oss säga såhär: Att flytta stereon dit var inte det bästa beslutet vi tagit...
Alla har vi olika smak, men det är tur att vi tycker om varandra ändå!

 

För kanske första gången den här säsongen, så var det inte mest folk på torsdagsträningen. Det berodde antagligen på att många var osäkra på om det skulle bli något fika den här torsdagen. Linea och Nella hade ansvaret för den här veckan, men meddelade under onsdagsträningen att ingen av dem kunde träna på torsdagen. Det rådde lite smått panik i laget där ett tag innan Emelie Koch kom som en räddande ängel och meddelade att hon fixat fika i syrrans ställe.

 

I helgen väntar träningsläger på hemmaplan. Ingen vet något om vad som kommer hända mer än de träningstider vi fått. Lördagens aktiviteter är helt okända och efter träningen spekulerades det hejvilt om vad för äventyr det kunde vara. Det var alltifrån att vi skulle åka och kolla på någon allsvensk match till att vi skulle till Korsberga och spela äventyrsgolf.

Ingen vet, mer än ledarna.
Framtiden får utvisa helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0