Fotboll och fys

Här har det inte hänt så mycket på ett tag, men det får vi försöka ändra på! Dock finns det ju även andra ställen man kan följa oss på där vi är lite mer aktiva:
 
Instagram: landsbroifdam
Twitter: LandsbroIF
 
Det är bara 3,5 vecka kvar tills seriepremiären, äntligen är snart det snart dags för det som vi har tränat för hela vintern!
I måndags hade vi vanlig fotbollsträning och i onsdags var det dags för fys som denna veckan hölls av Jack, Janne och Sandra. Löpningen bestod av att springa 8x3 min, 5x2 min och 5x1 min och det blev otaliga varv runt gräsplätten vid Trullängen, en plats som vi blivit väl bekanta med nu under försäsongen. Det är nästan så att det stället kommer kvala in bland LIF:s andra ökända platser (t.ex. Mathuset och Grusgropen).
Efter ett oräkneligt antal vänstervarv var vi några som tyckte att vi kunde byta till högervarv istället för att få lite variation. Men vårt nytänkande förslag var tydligen alldeles för radikalt för de konservativa vanemänniskorna i laget så det röstades bestämt ned både en och två gånger.
 
Att göra två saker samtidigt är inte det lättaste oavsett om man är man eller kvinna. Att göra en sak åt gången däremot är betydligt lättare och kanske var det så Jack och Sandra tänkte när de delade upp uppgifterna; Sandra skulle räkna antalet intervaller och Jack skulle hålla koll på tiden. Men trots att det bara hade en sak att göra så var det bara en av dem som lyckades fullt ut. Det där ordspråket med att män inte klarar av att göra två saker samtidigt kanske skulle ändras, och då menar jag inte till det bättre...
 
Efter löpningen körde Janne med oss i gymmet och vid totalt elva stationer tog man ut sig så mycket man bara kunde. Direkt efteråt var det många som tackade Janne för det jobbiga men bra passet. Jag undrar hur många som fortfarande kände tacksamhet dagen efter... 
 
I torsdags var det fotbollsträning igen och för en gångs skull så hade vi inte några problem med hur vi skulle rotera under övningarna. Annars verkar det ha blivit lite av ett signum för oss den här säsongen, att ingen någonsin ställer sig i rätt led och att det alltid fattas folk någonstans. Det funkar inte att säga att vi ska gå medsols för antingen verkar ingen veta vad det betyder eller så går allas klockor helt enkelt åt helt olika håll.
 
Imorgon är det träningsmatch mot Madesjö och det kommer förmodligen bli en tuff match så det gäller att börja käka ordentligt med taggtråd redan idag så att vi är redo tills imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0