Nytt år = nystart på bloggen?

Nu har det gått några dagar sen det blev nytt år och några månader sedan det skrevs något här sist. Det som har hänt under den tiden är bland annat:
- Division 1-laget klarade sig kvar i ettan genom att vinna sista matchen för säsongen
- Division 3-laget hamnade på en stabil sjätteplats i sin serie med endast tre poäng upp till fjärdeplatsen
- Vi hade årsfest för att fira framgångarna under säsongen
- Vi har fått en ny tränarstab i div-1 laget i form av Jack och Magnus som tränare och Torbjörn och Sandra som lagledare
- Vi vann KM-finalen mot FC Vetlanda Dam med 3-1
 
Efter att förra säsongen tog slut hade vi uppehåll några veckor och därefter började vi träna igen men det är först nu efter jul och nyår som vi har dragit igång på allvar. Det är en lång bit kvar tills man får gå ut på riktigt gräs men igår fick man en försmak av det när vi äntrade Heds arena för första gången den här säsongen. Man kunde nästan föreställa sig känslan av varma sommarkvällar på Borovallen, trots det ihållande duggregnet och lite kyliga klimatet. Men torsdagsfikat i en varm lokal efter träningen värmde gott i själ och kropp (även om man inte drack något kaffe).
 
Nu i helgen ska temperaturen tydligen krypa ner under noll, vilket innebär att vi kommer få den där vintern som man förgäves väntade på vid jul. Kanske kommer det då bli lite svårare att se den där varma fotbollssommaren framför sig, men vi får helt enkelt lita på att den kommer till slut.
Och när den kommer - då kommer vi vara välförberedda och supertaggade!

Kommentarer
Postat av: Ida

Blogga massor så jag kan följa er! :D Jag saknar att lira med er brudar!

2014-01-11 @ 04:43:38
URL: http://idasjostrand.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0