Lägesrapport såhär i början av säsongen

Utomhussäsongen har börjat komma igång lite smått och igår hade vi vår andra träning på Heds. Precis som väderprognosen hade förutspått var temperaturen ett par grader under nollan och från att ha vant sig vid en vinter med ett par grader över nollan så var det en omställning skulle man kunna säga. Det var ett lätt fruset gäng som lämnade omklädningsrummet prick en minut innan träningen skulle börja, allt för att inte stå ute i kylan för länge.
Väl under träningen blev man snabbt varm för det var ett evigt springande fram och tillbaka mellan övningarna. Tränarna tyckte att det var kort om tid (1 h 20 min) och ville utnyttja tiden mer än maximalt, så efter att en övning avslutats hann man knappt hämta andan innan det var dags att jogga snabbt till nästa. Några få vattenpauser blev det, men innan man ens hunnit få upp det fastfrusna locket på vattenflaskan var det dags att jogga vidare igen.
 
Imorgon blir det ingen fysträning i form av viktvästar och oräkneliga varv runt Esplanaden i Landsbro, vilket vi annars brukar ha på onsdagar. Tack vare att vi har några inomhuscuper kvar så blir det imorgon helfokus på futsal istället. Men om ni frågar mig så gör det nog inte så mycket att vi missar den här veckans fyspass. Jag tror nog vi kommer ta igen det under säsongen om vi fortsätter med allt det här joggandet mellan övningarna på Heds...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0