Hemmapremiär!

Nästan tre timmar till matchstart och man känner sig taggad som bara den! Äntligen är det dags för hemmapremiär på vår kära Borovallen!
 
Premiärmatchen borta mot Husqvarna gick ju inte riktigt som vi tänkt oss, kanske var det premiärnerver som spökade och gjorde så att allt inte riktigt klaffade. Men den matchen är glömd nu, vi blickar framåt och tar bara med oss det positiva därifrån.
 
Till den här matchen har ju våra tre amerikaner Ashlyn, Carmen och Heather äntligen blivit spelklara och jag är säker på att de kommer att höja oss och laget till en helt ny nivå. En annan glad nyhet som förmodligen ingen har missat är att Stina Lennartsson fått klartecken från läkaren att börja spela igen! Dock handlar det till en början bara om korta inhopp, men några få minuter kan lätt göra stor skillnad på matchbilden.
 
Madesjö står för motståndet och vi har mött dem tidigare år. Dessutom spelade vi träningsmatch mot dem på försäsongen så vi känner till dem ganska bra. Frågar man mittfältet vad som kännetecknar Madesjö skulle de nog säga att de spelar ganska fysiskt. Skulle man fråga mig skulle jag säga att deras forwards är ganska snabba.
Frågar man Elin skulle hon förmodligen svara:
"De är små".
För senaste matchen mot dem var det i en sådan diskussion hon hamnade med deras spelare (och ryktet säger att hon även förra året hamnade i samma dispyt när vi mötte Madesjö i serien). Får se om hon hamnar i samma diskussion även denna matchen...
 
Vad det ska vara för intro-låt till den här matchen (alltså vilken låt vi marscherar in till) har det pratats om lite under veckan. Förslagen har väl inte direkt regnat in vad jag har förstått och senaste budet jag hörde var Köppäbävisan (Magnus val). För allas skull, låt oss hoppas att det kommit in några andra förslag också...
 
Samlingen idag är vid 13.30 (eller för att de yngre i laget också ska förstå: klockan halv två).
Matchen börjar kl 15 ( =klockan tre), så då ses vi på vallen!
 
#15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0