Min första vecka tillbaka i LIF

Efter ännu ett läsår på nordligare breddgrader var man nu tillbaka i de småländska skogarna och metropolen Landsbro för att träna med LIF över sommaren. Lite nervös var man allt, som om man skulle börja i ett helt nytt lag, men bara minuten efter att man anlänt till Borovallen blev man varmt välkomnad och allt kändes precis som förr.

 

Helt och hållet som förr var det väl kanske inte riktigt, det var en del nya bekantskaper för mig som inte varit med tidigare under året och tränat, men det var lika kul att se dessa nya ansikten som det var att träffa alla andra saknade personer i laget.

 

Något som jag dock kanske inte saknat lika mycket är den lite jobbigare träningen som kommer varje vecka… I tisdags var det mycket fokus på kondition med intervaller av olika slag och så styrka på slutet. Vi avslutade med 3x1 min planka och eftersom mina magrutor är obefintliga för tillfället så var det ingen höjdare. Vad som däremot var höjt i luften var rumporna på nästan alla oss spelare när vi gjorde plankan, hela tiden fick vi höra det. Vissa lydde tränarnas råd och blev mer raka i kroppen (vilket gör det jobbigare) medan andra skyllde på att de hade så stor rumpa att de inte kunde sänka den mer (och fick då fortsätta ha det lite lättare). Jag måste säga att det var ett ganska bra knep att skylla på att man har stor rumpa, det skulle platsa bra in på listan med ”träningshjälp”.
(Vilken ni kan se här: http://lifeinla.blogg.se/2011/february/overlevnadsguide-hur-man-overlever-en-jobbig.html )

Jag fruktade att jag skulle ha mördarträningsvärk dagen efter, men den blev tack och lov inte så farlig som jag trott. Däremot var jag otroligt seg i benen och kroppen efter all konditionsträning och det var nog tur att det var ett par dagar tills nästa träning så att man hann vila upp sig lite.

 

Torsdagsträningen flyttades till söndag förmiddag och när man kom till Borovallen såg det ut som om man missat en riktig brakfest kvällen innan. Ett svart partytält var uppställt och inuti luktade det väl inte alltför gott skulle man kunna säga. Det var inte bara alkohol som var kvarlämnat utan även bland annat godis, solglasögon, skor och en dator. Man fick verkligen se kleptomanerna komma fram i laget för det tog inte lång stund innan tältet länsades på godiset som fanns kvar sen gårdagen.

 

Imorgon är det seriematch för div 1-laget igen, på hemmaplanen Borovallen. Jag ska dit och kolla och hoppas på en underhållande match. Eller mest hoppas jag på seger förstås, men det vet jag att det kommer bli!

 

/Zlatanlover


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0