LIF överlägsna i sista matchen för året!

Lördag eftermiddag och solen skiner på borovallen! Just denna dagen var det dags för div. 2 laget att spela sin sista match för året. Vimmerby stod för motståndet och LIF gör sig redo för att ta sig ann dem... Det ser taggat ut på uppvärmningen och den berömda "kick-ringen" körs precis i vanlig ordning. Efter uppvärmningen ställde lagen upp för ett intåg på planen och man kunde
riktigt se hur det lös om alla spelarna när de tågade in. Borovallen är ändå en riktigt fin plats att vara på!

Första halvlek drar igång och den kunde inte börjat bättre!
Redan efter 2 minuter gör LIF 1-0! Det är Emma som befinner sig ute på vänsterkanten och hon tittar in mot straffområdet och ser en vitklädd spelare. Hon drar iväg ett inlägg och bollen träffar Mathildas hjässa så vackert, som en stor gloria på huvudet, och PANG! Bollen flyger rakt in i Vimmerbys mål! Jubel jubel :) spelet rullar vidare och LIF har riktigt fina spel kombinationer men man lyckas inte få bollen in i mål... Malin A, som storspelar i målet gör det enkelt för sina medspelare och rullar bollen fint ut mot kanterna och skjuter långa fina utsparkar. En bit in på matchen tilldelas LIF en hörna och Malin S (?) trippar ut mot hörnflaggan. Hon vet vad som gäller, bollen ska till en vit! Och tänka sig, där inne i straffområdet står Jonna och hon tar tacksamt emot den fina hörnan och smack! 2-0 till LIF! :)

I andra halvlek spelar LIF minst lika bra som i första och bollen rullas fint mellan de vitkläddas fötter. Anna S som kommit in på planen från bänken kan inte få en bättre början på sin insats. Från mitten på vimmerbys planhalva drar hon iväg ett kanon skott och personer bakom mig säger: "Den går in!" redan innan hon fått sina fossingar på bollen. 3-0 till LIF och publiken är mer än lyckliga, och det tro tjyven det! Mål från LIF bruttorna är ju det bästa som finns när det gäller fotboll! :D Klockan tickar vidare och Vimmerby kommer inte riktigt intill och de skott de väl får på mål plockar Malin som äpplen på backen. Dock tyckte LIF's gräsmattshjälte "Klippis" att Vimmerby-tjejerna såg något för trötta ut, så han väljer att ta sig en liten tur på vår välklippta plan och tur var väl det. Humöret på samtliga höjdes och "Klippis" visar sig vara inte bara en gräsklippa utan en riktigt glädjespridare! Dock hjälpte det inte mot Vimmerbys sega ben utan LIF trummar på precis som innan och i matchens slutskede punkterar LIF matchen genom en frispark från Ellen som hittar in till LIF's mittback Chris som är inne i ett målstimm och hon gör inga misstag! Med en vacker skarvnick gör hon 4-0 och domarn blåser lite senare i sin pipa och Landsbro har vunnit matchen! Vilken lycka :D

Bra jobbat samtliga som var med, det var en riktigt bra match!
Och dagen kunde inte avslutats bättre då en lagfest stod på schemat där det bjöds på goda cheese-balls och härlig sång ;)