Underbar laginstas i Lindsdal!

Måndag eftermiddag och Landsbro IF's div. 3 lag samlas för att ta sig gemensamt ner till Lindsdal för att spela den näst sista matchen innan sommaruppehållet! & tänka sig! CD-spelaren fick lov att följa med och det höjde humöret på hela laget :) 12 tappra spelare skulle åka ner mot Kalmar hållet för att försöka ge allt för att ta hem MINST 1 poäng! Den 2-timmar långa resan mot Lindsdal kändes ändå ganska kvick när man väl fick hoppa ur bussen och känna den underbar doften av... grisskit??? Detta kändes något mystisk, men solen sken, planen var slät och fin och temperaturen var strax över 21,4 grader så här fanns inget att gnälla på! Eller jo, möjligtvis på en spelare från herrlaget som hade ett slemmigt linne på sig! Uppvärmningen drog igång och det var lite "begravningsstämning" i laget, men Peppe höll ett lagom långt tal och efter det blev vi som ett helt nytt lag!

Fösta halvleken drar igång och båda lagen spelar väldigt jämnt. Lindsdal är ett lag som rullar boll och försöker spela bra fotboll, vilket denna dag gynnar Landsbro som bikinin på kroppen! (Alltså kanon bra!) Alla spelare med det blåa matchstället lirar riktigt bra fotboll och man kämpar och sliter för varje boll, men det är Lindsdal som tar ledningen i den 9:e matchminuten, ajajaj. Landsbro som nu verkar ha vant sig vid att spela i uppförsbacke tar efter detta tag i taktpinnen och det är blått för hela slanten! I den 38:e minuten efter en hopptrasslad situation som visst både Emma, Elin & Eva försökte lösa, når bollen fram till Söderberg som spelar bollen vidare mot Jullan på högerkanten och som löper ner mot kortlinjen. Hon tittar upp och hittar vår topforward Eve Ström som med en snygg liten tåfjutt kan skjuta in 1-1 målet! Jubel jubel :) halvleken börjar lida mot sitt slut och det sista som händer är att Lindsdal får en hörna som de kan göra mål på då Landsbro inte får iväg bollen. 2-1 i pausvilan.

I andra halvlek är det bra spel från Landsbro's sida och man hittar rätt i passningar och löpningar. Solen som börjat glida ner bakom trädtopparna ger Landsbro bättre sikt på bollen och man är först på den runde i de flesta situationerna. Lindsdal har någora riktigt farliga chanser att göra mål på, men vår storspelande målvakt Maja håller tätt och ger ett gött lugnt till laget. I den 68:e minuten passar Emma fram till Söderberg som snyggt klackar den vidare till Elin som tittar upp och hittar en löpande Naela. Bollen slås mellan Lindsdals backlinje och här har Landsbro lite tur för en gångs skull! Lindsdals back petar i precis rätt tillfälle, till bollen och målvakten är uppe på läktarn och köper korv och Naela kan enkelt lägga in bollen i öppet mål! 2-2 står det på tavlan och för tillfället har Landsbro med sig MINST 1 poäng hem i bagaget! Hela Landsbro laget kämpar och sliter för att behålla resultatet till den 90:e minuten. Svetten rinner, fötter värker, gummipluttar från konstgräset skaver mellan stumpa och skor, men vad gör detta! Domarn blåser i sin pipa och matchen är slut. 2-2 blev resultatet och Landsbro slutförde sin uppgift genom att ta hem minst 1 poäng. Hela laget ska ha beröm för kämpar insatsen och det var 10 slitna spelare som satte sig i bussen för att åka de 2 långa timmarna hem igen medans 2 tappra åkte mot Öland för att jobba och semestra.

Bara en match kvar nu sen är det sommaruppehåll! :)