6 stycken tappra...

... tjejer samlades för en gemensam träning! Det var Eva "the boss", Tilda, Moa, Elin, Annie & Kajsa J som hade pallrat sina fasta skinkor till borovallen för lite sommarträning. Peppe och Myggan fick tyvärr förhinder så efter meterlånga sms till Eva så kunde hon ganska snabbt lista ut att det var hon som skulle få hålla i dagens träning. På schemat stod det "Grusgropen". Hum... vad kunde detta nu innebära tänkte Elin, och det skulle hon strax få reda på!
 
Uppvärmningen drog ista och Eva bestämde sig för att köra lite matchuppvärmning med oss, vilket passade kanon då vi alla kunde den sen innan. Två och två sprang vi över den stora planen och folk som åkte förbi måste nog tänkt att stackars tjejerna i Landsbro, sex stycken har fått straffträning under sommarlovet! Men faktum var att alla vi 6 som var på plats kände suget efter ett rejält träningspass! Efter uppvärmningen stretchade vi ut lite och med bestämda steg började vi alla gå mot grusgropen! Eva och Annie var så taggade att de till och med började springa den lilla biten in till gruset. Väl framme på plats kunde vi se den! Oj oj oj... vilken grop! eller ja, snarare ett stup. Ja denna backen kunde man se ha knäckt många. På ena kanten kunde man se lite benpipor sticka upp från en stackars älg som sorgligt nog mist sitt liv i ett hett träningspass i gropen, RIP älgen. Jahaja, då var vi framme vid start då av denna upplevelse som vi nu skulle få vara med om. Eva ställde ut pinnarna på sina platser i stupet och 1:a rundan var igång (av 7 st)! Första rundan kändes helt OK och alla kände lite på gruset, hur det betedde sig, hur man skulle göra för att få bästa fäste och liknande. Andra och tredje rundan gick hyfsade de också, men sen kom den fjärde och fy sjutton! Snacka om att få mjölksyra i både ben och armar. Efter den 4:e rundan bestämde Eva att vi skulle få vila ett slag innan vi gick på de resterande 3 rundorna. Efter en välbehövlig vila drog vi igång igen! Nu var det ju bara 3 rundor kvar, det borde ju inte vara så svårt. Men ack ack ack. Mjölksyran riktigt sprutade ur porerna (på nästan alla) och man kunde långsamt känna blodsmaken entra munnen. Den 6:e rundan fick man nästan börja använda nävarna för att det ens skulle vara möjligt att ta sig upp för dessa stup! Vi alla puschade på varandra så gott vi kunde och det hjälpte otroligt mycket när man på sista rundan var nära på att lägga sig jämte älgen pga all mjölksyra och utmattning! Men nu var det gjort, klart, fixat, kirrat, ja tänka sig att vi alla tog oss igenom banan i gropen! 
 
Vi lunkade sakta tillbaka mot vallen där Eva höll ett styrke pass som avslutning. Det var bla armhävningar, situps, upphopp, plankan, hitlers hund, korsa ben, ja behöver jag egentligen fortsätta? Snacka om att vara döööh i hela kroppen efter denna gemensamma sommarträning! Bra kämpat alla som var närvarande! Det var ett ordentligt pass som idag känns i hela kroppen! (Iaf i min) ;) Ha det så roligt på torsdag med "snoken" och spring lite åt mig med, det kan jag behöva ;) /Elin.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha.. Elin du e en sköning :)
Jobbigt men göööt efteråt du vet :)

2012-07-11 @ 22:24:03
Postat av: Anonym

Skrivet av Eva btw :)

2012-07-11 @ 22:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0