då va de dax igen....

för ett litet inlägg. Vi har en riktigt duktig bloggerska i laget, men nu tänkte vi lite såhär, behövs det inte lite motståndare i kampen om den åtråvärda titeln som delas ut på årsfesten? Jo det tycker vi, så alla där ute, våga utmana henne!

Måndagens träning var livad som vanligt, Malle (Malin Sjöberg) lät tankarna flyga iväg lite, men det är härligt med en nytänkare i laget.

Himlen är klarblå och solen skiner, underbart! Idag är det match och jag hoppas att alla äter kajsas välanvända spikskor, taggtråd går också bra. Ikväll väntas det bli rekordmycket publik på Hultsfred lojals arena, skorna ska vara välputsade, tröjan instoppad och strumporna rena (det är viktigt Jonna), när vi med stolta steg marscherar ut på planen. Just idag är vi starka tjejer!

Imon är det fika som står på schemat och om jag inte minns fel så är det Malin och Emma som har hand om det. Om Malin får bestämma så blir det nog en kladdis och det är ju inte helt fel. Efter träningen är det eurovison som gäller, svenska Eric Saade uppträder och jag vet en som nog gärna hade befunnit sig i Tyskland! Jag säger bara en sak, Vetlanda-bilen lär ju få skynda sig i duschen, bara en liten parantes och en liten förvarning till dig Elin :).

Erics hyllning till LIF: (text: Ellen O, Frida, Mathilda, Jonna, Ida, Jack. Musik: Eric Saade"

" Vi har kämpat ända in i slutsignal,
  vi klarade vi gjorde det.
  Vi slet, vi trampade, vi kampade,
  3 poäng är vår refräng, ja 3 poäng är vår refräng"

NU LADDAR VI! // en ny utmanare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0