Det var en gång....

Det var en gång ett lag som hette Landsbro if. De hade väldigt roligt tillsammans och hoppade och skrattade i takt till Jannes musik. Jonna hon sjöng för glatta livet och Johanna och Hanna lyste på träningarna. De lyste inte i takt till Jannes musik utan till rytmen av en strand med blått hav. De kom tillbaka till verkligheten, den hårda den kalla men dock så underbara verkligheten, i landsbros damlag. 
I Landsbros damlag fanns det många luriga människor, lurig på ett bra sätt. Men ändå luriga. Man visste aldirg vad man hade dem. Till exempel Kajsa hon var en tjej som visste vad hon ville och hon skulle få det till varje pris. Hon var rätt cool den där Kajsa. Sen fanns det en som hette Issa även kallad nybliven mamma? Jaja det är en annan historia....Hon iallafall dök upp på träningen någon gång ibland hon skulle göra comeback, alla undra var hon höll hus när hon inte var på träningarna....
Hon kom med ursäkter hit och dit. MEN sen fick man höra att hon hade tränat hemma hon kom tillbaka starkare än någonsin hennes högerdoja var vassare än det vassaste svärdet. Hennes ben var så fräscha! Hon fick ketchupeffekt hela säsongen och hon slog alla med häpnad, men vilken superkvinna Issa var visste alla redan innan! Hon blev även utsedd till årets målskytt den säsongen, och OJ vilken säsong det var! Landsbro gick upp i div. 2 och div.3 igen, Landsbro var tajtare än de tajtaste sillarna i en sillburk! Landsbro höll i en fin segersvit hela året igenom. Alla spelarna utvecklades enomrt och alla hittade sin inre styrka.

Visst hade Landsbro sina skador ii början där den säsongen, på försäsongen, Emma med sitt skoskav resulterade i att hon missa en timma av varje träning eftersom hon var tvungen att ta på plåstret. Men det var  inte för inte som hon satte på dte plåstret trots att hon missa viktigt träningstid så hade hon varit inne i omklädningsrummet själv, ja hon och plåstret de två tillsammans hade gått igenom affirmationerna. Plåstret och Emma kom ut starkare än de kom in! På planen glänste dem, de var som ett, Emma brukade kalla plåstret sin andra halva, helan och halvan fick dem bli kallade säsongen ut, oskiljbara....

Målvakterna gjorde ett riktigt bra jobb i målet, UTAN TVEKAN! Dem var en stor del i Landsbros framgång. Mathilda satte några skott i krysset men vissa sa åt henne att sikta mer nere vid stolparna för att hitta luckorna.....Vissa fatta ingenting och minst sagt inte Mathilda men hon gjorde som dem sa och målen höll i sig. 
Moberg som hade jobbat hela sommaren med barnen på simskolan kunde inte riktigt lämna jobbet hemma utan glömde badmössan på ibland när hon åkte till träningen, och alltid när det var uppvärmning och hon hade hand om den så visste alla i Landsbro vad som väntade dem, antingen var det små grodorna eller så var det bara att ner i gräset och köra kaffebryggaren! Vissa blev ju lite trötta på det tillslut men tränarna gilla ju kaffe så.

I slutet av säsongen tacka alla varandra för en väl genomförd säsong och alla fick sin feta check. Ja det hade tydligen blivit ändrat från förra året. Det året fick alla spelar spelarlön.... Ingen ville dock gå ut med om hur mycket pengar det rörde sig om. Men Malin och Jullan sågs komma med en ny ferrari....och lilla JOnna köpte en liten ponny! Janne köpte en ny cd-spelare( ja tränarna fick också lön) Jack och Kenneth köpte kaffe för ett år framåt. Zara köpte nudlar. Sandra köpte hela korridoren till sig själv i Växjö och nya träningskläder( studentpris ;)) Linda och Frida köpte nya fotbollshandskar, jaha tänker ni, men nehe säger jag, de var av guld! Emma behöll sitt plåster ville inte köpa ett nytt, hon var för "fäst" vid det ( alla som fatta skämtet, gött!!)


Efter den säsongen så försvann Landsbro IF ifrån Landsbro hört av ryktes vägar så blev alla så rika att de flytta till Thailand allihoppa. Och vad jag vet så kommer de leva lyckliga i alla sina dagar.

Landsbros framgångsrecept då, som blev en framgångssaga?: De var sig själva och sköt bollen i mål.




Kommentarer
Postat av: sandra

hahahaha fasen va klockrent ;)

2010-03-05 @ 17:31:04
Postat av: Issa

Hahaha...jag sitter här och skrattar medans jag klurar på bortförklaringar=)

2010-03-06 @ 21:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0